Θέατρο
"Η τελευταία Ιουλιέτα" του Χρήστου Δασκαλάκη

"Η τελευταία Ιουλιέτα" του Χρήστου Δασκαλάκη

Σύγχρονο έργο
"Η τελευταία Ιουλιέτα" του Χρήστου Δασκαλάκη
Φίλες από τα χρόνια της σχολής, η Μάγια, η Ντόρα και η Αλίκη, τρεις άνεργες ηθοποιοί με χρέη, ανασφάλειες και προσωπικούς δαίμονες, σε μια κίνηση απελπισίας αποφασίζουν να παίξουν τον πιο δύσκολο, περίεργο και απροσδόκητο ρόλο της ζωής τους.
"Η τελευταία Ιουλιέτα" έρχεται να μιλήσει για το χρόνο που φεύγει, για το ρατσισμό, για τις προκαταλήψεις, για τις δεύτερες ευκαιρίες, για όσα ονειρευτήκαμε αλλά δεν τολμήσαμε ποτέ να κάνουμε από φόβο και ανασφάλεια. Μια παράσταση για τη δύναμη της φιλίας, της πίστης στον εαυτό μας, της τόλμης να αντιστεκόμαστε και να διεκδικούμε. Μια παράσταση για όσα ο κόσμος βλέπει σε εμάς και για όσα πραγματικά είμαστε.
Συντελεστές:
Συγγραφέας: Χρήστος Δασκαλάκης
Σκηνοθεσία: Σωκράτης Πατσίκας
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Πρωτότυπη μουσική: Λία Σταυροπούλου
Πρωταγωνιστούν: Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Μαρία Στάβαρη, Νάντια Συρίου, Τάσος Φόης

Που παίζεται

Αλκμήνης 8
210 3428650
Τετάρτη
26 Φεβρουαρίου 2020,
20:00
Τετάρτη
4 Μαρτίου 2020,
20:00
Τετάρτη
11 Μαρτίου 2020,
20:00
Τετάρτη
18 Μαρτίου 2020,
20:00
 
Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θέατρο» μπορείτε να αναζητήσετε θέατρα σε όλη την Ελλάδα και να ενημερωθείτε για τις θεατρικές παραστάσεις και τις ώρες προβολής τους. Επιλέξτε την πόλη που σας ενδιαφέρει για να αναζητήσετε τις παραστάσεις στα θέατρα της πόλης. Χρησιμοποιείστε τα έξυπνα φίλτρα αναζήτησης για πιο γρήγορη και στοχευμένη αναζήτηση των παραστάσεων.