Θέατρο
Παραστάσεις στην ΛΑΡΙΣΑ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΛΑΡΙΣΑ

Σύγχρονο έργο
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ανδρεόπουλος.
Παραμονές Χριστουγέννων και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας περιμένει από
το εξωτερικό (Λονδίνο) την 17χρονη κόρη του. Σκέφτηκε να την καλοδεχτεί ετοιμάζοντάς της ένα φρεσκο-ψημένο "Κέϊκ", όταν ένα ξαφνικό, μα σοβαρό παράπονο κάποιων ενοίκων διακόπτει τις ετοιμασίες του.
Κείμενο: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης 
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια μουσικής: Ανδρέας Ανδρεόπουλος 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασ ...
Κωμωδία
Ο Διονύσης Ατζαράκης συγκεντρώνει σε έναν stand-up comedy μονόλογο με τίτλο "Παλικάρι" όλα τα κείμενα που αγαπήσαμε ή/και βαρεθήκαμε.
Ο Διονύσης Ατζαράκης συγκεντρώνει σε έναν stand-up comedy μονόλογο όλα τα κείμενα που αγαπήσαμε ή και βαρεθήκαμε, και έρχεται για μία παράσταση στη Λάρισα, την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη.  ...
Διασκευή
Το σενάριο του Νίκου Φώσκολου, που έγινε ταινία, σε θεατρική προσαρμογή της Κυριακής Σπανού. Σκηνοθεσία Βασίλης Γεωργιάδης.
Το Θεσσαλικό θέατρο ανεβάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο". 
Πρόκειται για θεατρική προσαρμογή του σεναρίου του Νίκου Φώσκολου, που έγινε κινηματογραφική επιτυχία σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη. 
Το έργο ξεδιπλώνει τις μεγάλες συγκρούσεις που εξελίχτηκαν ανάμεσα σε κολίγους και τσιφλικάδες στο Θεσσαλικό Κάμπο στις αρχές του περασμένου αιώνα με βασικό αίτημα τ ...
Kλασικό έργο
Μονόπρακτα: Το πανηγύρι. Η ανθρώπινη φωνή. Η ψεύτρα. Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Χρυσούλα Χρήστου.
Μονόπρακτα: Το πανηγύρι. Η ανθρώπινη φωνή. Η ψεύτρα.
Ο Ζάν Κοκτώ υπήρξε μια πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα του μεσοπολέμου και της γαλλικής πρωτοπορίας. Στα τρία αυτά Μονόπρακτα κινείται από το μελόδραμα στο τραγικό με ένα ιδιαίτερο κωμικό τρόπο. Από την γυναίκα που βιώνει την ερωτική εγκατάλειψη και οδηγείται στην αυτοκαταστροφή στην αναζήτηση του ουτοπικού έρωτα ιδωμένη από μια αθώα π ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΛΑΡΙΣΑ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.