Θέατρο
Παραστάσεις στην ΛΑΡΙΣΑ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΛΑΡΙΣΑ

Σύγχρονο έργο
Σκηνοθεσία: Inna Yermak. Μετάφραση: Αναστασία Βοζίκη - Ιnna Yermak. <br/>Ερμηνεύουν οι: Βάνα Καταραχιά, Λιάνα Δάκτυλα, Κλέλια Κουϊμτζίδου.
Με το πρωτότυπο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, σύγχρονο Θεατρικό έργο του Ολεξάντρ Βίτερ: "Επιθυμίες Γυναικών" (Ο Σταθμός), συνεχίζει τις παραστάσεις του το "Θέατρο Τεχνών", για την νέα Θεατρική Περίοδο 2017 - 2018.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία, επιμέλεια μουσικής και Video: Inna Yermak
Μετάφραση:  Αναστασία Βοζίκη - Ιnna Yermak
 
Ερμηνεύουν οι: Βάνα Καταραχιά, Λιάνα Δάκτυλα, Κλέλια Κουϊ ...
Μουσική παράσταση
Σκληρές αλήθειες αλλά και χιούμορ αναμιγνύονται στην παλέτα ενός ζωγράφου που καλείται να ζωγραφίσει τον άνθρωπο τελείως "γυμνό".<br/>
Μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση του Μάριου Παπαστεργίου φιλοξενείται την Πέμπτη 23/11 και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και αφιερώνεται στους "σωτήρες" της ανθρωπότητας. 
Σκληρές αλήθειες αλλά και χιούμορ αναμιγνύονται στην παλέτα ενός ζωγράφου που καλείται να ζωγραφίσει τον άνθρωπο τελείως γυμνό, χωρίς τίποτα απ' ό,τι του φόρεσαν. 
Παίζουν: 
Θανάσης Σαλιαμπούχος, Δώρα ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΛΑΡΙΣΑ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.