Θέατρο
"Ο Κάτω Παρθενώνας" του Μηνά Βιντιάδη

"Ο Κάτω Παρθενώνας" του Μηνά Βιντιάδη

Κοινωνικό
"Ο Κάτω Παρθενώνας" του Μηνά Βιντιάδη
Διάρκεια: 80'
Το έργο του Μηνά Βιντιάδη "Κάτω Παρθενώνας", που ανέβηκε τον Οκτώβριο του '15 με επιτυχία στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, τον επόμενο Δεκέμβριο, στο Θέατρο "Άλμα".
Στην Ελλάδα του σήμερα, χρηματιστής και άστεγος διαπραγματεύονται μια "συνεργασία" που ισορροπεί εφιαλτικά ανάμεσα στην ιδεολογία και τη δικαιολογία, τη φτώχεια και την ηθική εξαθλίωση, την ευκαιρία και την καταστροφή, τη δολοφονία και τη σωτηρία. Σε έναν κόσμο που κυβερνούν οι τράπεζες και οι οίκοι αξιολογήσεων, οι ήρωες έχουν, κυρίως, ν’ αντιμετωπίσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες.
Δυνατός σε αυτή τη μάχη δεν είναι, πια, αυτός που έχει τα χρήματα. Είναι αυτός που έχει το μαχαίρι. Το παιχνίδι σκληραίνει. Οι αλήθειες πονάνε όσο βγαίνουν στο φως...
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βάνα Πεφάνη
Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Χρήστος Σαπουντζής
Ανακοίνωση: Την Τρίτη 24 και 31 Δεκεμβρίου και την Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, η παράσταση δεν θα πραγματοποιηθεί.
Έξτρα παράσταση: Παρασκευή 3/1, στις 18:15.

Που παίζεται

Αγ. Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15 –17
210 5220100
Δευτέρα
20 Ιανουαρίου 2020,
21:15
Τρίτη
21 Ιανουαρίου 2020,
21:15
Δευτέρα
3 Φεβρουαρίου 2020,
21:15
 
Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θέατρο» μπορείτε να αναζητήσετε θέατρα σε όλη την Ελλάδα και να ενημερωθείτε για τις θεατρικές παραστάσεις και τις ώρες προβολής τους. Επιλέξτε την πόλη που σας ενδιαφέρει για να αναζητήσετε τις παραστάσεις στα θέατρα της πόλης. Χρησιμοποιείστε τα έξυπνα φίλτρα αναζήτησης για πιο γρήγορη και στοχευμένη αναζήτηση των παραστάσεων.