Θέατρο
Παραστάσεις στην ΠΑΤΡΑ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΠΑΤΡΑ

Σύγχρονο έργο
Το έργο του Ρομπέρ Τομά "8 γυναίκες κατηγορούνται" ζωντανεύει στη σκηνή του Επικέντρου από 1η Νοεμβρίου σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα. 
Το έργο του Ρομπέρ Τομά "8 γυναίκες κατηγορούνται" ζωντανεύει στη σκηνή του Επικέντρου από 1η Νοεμβρίου σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα. 
Μια ιστορία μυστηρίου που ξετυλίγεται τη δεκαετία του ’50 στη Γαλλία, σε μια εξοχική κατοικία όπου ο οικοδεσπότης βρίσκεται νεκρός. Ύποπτες είναι οι οκτώ γυναίκες που συνδέονται με το νεκρό και που βρίσκονται αποκλεισμένες στο σπίτι. Η αλήθεια και το ψέμα συγκρούο ...
Σύγχρονο έργο
Η παράσταση βασίζεται στα διηγήματα: "Η πτώση", "Φωτιά στο γκαράζ" και "Ένας αόριστος άνθρωπος"
Το θέατρο act παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "Ένας αόριστος άνθρωπος" σε κείμενα του ποιητή και συγγραφέα Σπύρου Λ. Βρεττού και σκηνοθεσία Αρτέμιδος Γρύμπλα. Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό ανέβασμα της ομώνυμης επιτυχημένης συλλογής διηγημάτων που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη. 
Η παράσταση βασίζεται στα διηγήματα: "Η πτώση", "Φωτιά στο γκαράζ" και "Ένας αόριστος άνθρωπος"
Συν ...
Kλασικό έργο
Παίζουν: Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Δρόσος, Μαρία Μαμούρη, Θεοδοσία Σαββάκη. Σκηνοθεσία, Δραματουργία, Σχεδιασμός φωτισμών: Ηλέκτρα Ελληνικιώτη.
Από την Εταιρεία Θεάτρου "Θέρος".
Η Ηλέκτρα Ελληνικιώτη σκηνοθετεί το πρώτο ποιητικό έργο του Αθηναϊκού Ρομαντισμού, στην πρώτη της συνεργασία με την ηθοποιό Μαρία Κίτσου. Πρόκειται για τον "Οδοιπόρο" του Παναγιώτη Σούτσου, έργο γραμμένο το 1831, στο πρώτο σύγχρονο ανέβασμά του.
Δύο γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, συζητούν μέσα στη νύχτα. Οι ήχοι της τις αποσυντονίζουν. Ένας άντρας παλεύει ...
Σύγχρονο έργο
Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Σάκη Σερέφα. Παίζουν: Λένα Γιάκα, Γιάννης Δρακόπουλος. Σκηνοθεσία: Στέλλα Σερέφογλου.
Διάρκεια: 70'
Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Σάκη Σερέφα.
Χώρος. Κουζίνα. Ως τόπος συνάντησης, συγκέντρωσης κι εστία αλλά κι ως βασικός χώρος μεταμορφώσεων και εξομολογήσεων. Χρόνος. Δεν υπάρχει χρονική αναφορά, κάτι που έγινε στο παρελθόν ή συμβαίνει τώρα ή που ίσως να συμβεί στο μέλλον. Πρόσωπα. Μία γυναίκα κι ένας άντρας συναντιούνται σε μία κουζίνα και μας εξομολογούνται. Ο καθένας ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν: Γιάννης Κρητικός,<br/>Σοφία Μουτίδου, Μάρκος Μπούγιας,<br/>Σοφία Παυλίδου, Πένυ Σταθάκη,<br/>Δημήτρης Σταρόβας,<br/>Πρόδρομος Τοσουνίδης κ.ά.
Μαύρη κωμωδία
Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές...
Συντελεστές:
Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα
Σκηνικά: Λία Ασβεστά ...
Κωμωδία
Πρόκειται για την σπαρταριστή κωμωδία "Ω, τι κουτοί, κουτοί!..." με θέμα την βλακεία που ενίοτε μας κυβερνά και συχνά μας καταδιώκει.
Η καινούρια παραγωγή του Ε. Σ. Π. "Ρεφενέ", θα παρουσιαστεί στο κινηματοθέατρο Πάνθεον.
Πρόκειται για την σπαρταριστή κωμωδία "Ω, τι κουτοί, κουτοί!..." με θέμα την βλακεία που ενίοτε μας κυβερνά και συχνά μας καταδιώκει. Υπάρχουν αμέτρητες μαρτυρίες επωνύμων περί του θέματος που έχουν ιστορικά καταγραφεί. Παραθέτουμε μερικές, εντελώς αντιπροσωπευτικές και προσκαλούμε το φιλοθεάμον κοινό να σχ ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΠΑΤΡΑ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.