Θέατρο
Παραστάσεις στην ΠΑΤΡΑ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΠΑΤΡΑ

Kλασικό έργο
Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία – Στίχοι: Τηλέμαχος Τσαρδάκας. Τη μουσική της παράστασης εκτελεί ζωντανά ο Διονύσης Μπάστας.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσιάζει τη πλατφόρμα "Για ένα Θέατρο της αφήγησης και της επινόησης". Πρόκειται για μία νέα θεατρική πρόταση που στην τρέχουσα περίοδο θα ξεκινήσει με θέμα: Αναμνήσεις από την Πάτρα.
Το θέατρο παρουσιάζει επί σκηνής τρία λογοτεχνικά κείμενα καταξιωμένων συγγραφέων του 20ού αιώνα, που συνδέθηκαν με την Πάτρα.
Το δεύτερο έργο που παρουσιάζεται είναι το "Ερόικα" του Κ ...
Κωμωδία
Η παράσταση είναι το συνονθύλευμα εμπειριών της Χρύσας Κατσαρίνη από τα τελευταία 6 χρόνια στον χώρο της κωμωδίας.
Διάρκεια: 90'
Η παράσταση είναι το συνονθύλευμα εμπειριών της Χρύσας από τα τελευταία 6 χρόνια στον χώρο της κωμωδίας, συνυφασμένο με ιστορίες και παρατηρήσεις από την προσωπική της ζωή. Από την Καβάλα που μεγάλωσε, μέχρι το 2017 στα Πατήσια. (Ίσως δεν θα έπρεπε να γράψουμε την κανονική περιοχή που μένει) οκ …μέχρι το 2017 στην Εκάλη. 
Μια παράσταση που θα συνδέσει μαγικά έναν ευγενικό κλ ...
Σύγχρονο έργο
Σκηνοθεσία: Φάνης Δίπλας. Με τους: Γιώργο Μάρκου, Λίνα Ζαχαροπούλου, Νικόλα Τσίχλα, Έλενα Αλεξανδράκη, Γεωργία Καλογεράτου, Φάνη Δίπλα.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσιάζει τη πλατφόρμα "Για ένα Θέατρο της αφήγησης και της επινόησης". Πρόκειται για μία νέα θεατρική πρόταση που στην τρέχουσα περίοδο θα ξεκινήσει με θέμα: Αναμνήσεις από την Πάτρα.
Το θέατρο παρουσιάζει επί σκηνής τρία λογοτεχνικά κείμενα καταξιωμένων Συγγραφέων του 20ου αιώνα, που συνδέθηκαν με την Πάτρα. 
Το τρίτο έργο που παρουσιάζεται είναι το "Πριμαρόλια" τη ...
Σύγχρονο έργο
Η παράσταση μας μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου.
Διάρκεια: 90'
Η παράσταση μας μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση. Μέσα σε τρεις ημέρες αγρύπνιας του λογοτέχνη και μέσα από το βλέμμα της μικρής Μαρίνας, αποκαλύπτονται όλα όσα στοίχειωσαν και πλήγωσαν μία από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ελλάδας – ή απλώς μία οικογένεια. Και αν οι σκοτεινές στιγμές υπερέχουν των φωτεινών, η συμφιλίωση με το παρελθόν αποδεικνύετ ...
Σύγχρονο έργο
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστος Σαπουντζής. Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μιχαλακοπούλου.
Διάρκεια: 120'
Το "Τίμημα" ήταν από τα αγαπημένα έργα του Άρθουρ Μίλλερ, καθώς είναι και το μόνο έργο που αποφάσισε να σκηνοθετήσει. Σκιαγράφησε τους χαρακτήρες του περίτεχνα να προσπαθούν να ισορροπήσουν και να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, ενώ οι καταιγιστικές αποκαλύψεις ξεδιπλώνονται με μαεστρία μπροστά μας. Οι ήρωες καλούνται να αναθεωρήσουν όλες τις αποφάσεις τους μπροστά στην αναγκασ ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΠΑΤΡΑ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.