Θέατρο
Παραστάσεις στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Σύγχρονο έργο
Η "Ζωή Μετά", ο "Ισοβίτης", οι "Χαμηλές Πτήσεις", ο "Καστράτο", το "Μαλλί με Μαλλί" πρωταγωνιστούν στην παράσταση. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς.
Διάρκεια: 90'
Η "Ζωή Μετά", ο "Ισοβίτης", οι "Χαμηλές Πτήσεις", ο "Καστράτο", το "Μαλλί με Μαλλί" πρωταγωνιστούν στην ξεκαρδιστική παράσταση "Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων" που υπόσχεται να φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.
Συντελεστές:
Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ
Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
Kοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Χορογραφίες: Αντιγόνη Γύρα
Καλλι ...
Kλασικό έργο
Πρωταγωνιστούν:<br/>Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Πάνος Βουτσινάς. Σκηνοθεσία: Σοφία Καζαντζιάν.
Η μαύρη καφκική κωμωδία που κατέκτησε την Πράγα τώρα και στην Ελλάδα! Μία θεατρική παράσταση που διεισδύει στο μοναδικό, ατμοσφαιρικό κόσμο του ευφυή συγγραφέα ζωντανεύοντας επί σκηνής 16 χαρακτήρες από τη ζωή και το σύνολο του έργου του (Δίκη, Πύργος, Μεταμόρφωση, Στη Σωφρονιστική Αποικία, Καλλιτέχνης της πείνας, Γράμμα στον Πατέρα, Γράμματα στη Μιλένα κ.α.).
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζ ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Μουσική, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες, αλλά και παραστάσεις αφιερωμένες στα παιδιά.
Μπορεί να περάσανε μήνες να "κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα" και μ’ ένα σωρό "τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή" μας προσκαλούν όλους να επιβιβαστούμε σε ένα "πλοίο που όλο φτάνει" στο δικό μας "καπηλειό" για να συμμετάσχουμε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. 
Γι ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.