Θέατρο
Παραστάσεις στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σύγχρονο έργο
Από τη θεατρική ομάδα Άρατος.<br/>
Από τη θεατρική ομάδα Άρατος.
Ένα ζευγάρι αναγκάζεται μετά από ένα πολύωρο ταξίδι να καταφύγει αργά τη νύχτα σε ένα άθλιο μοτέλ προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε αυτό τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, ενώ ο ιδιοκτήτης του, δείχνει αρκετά παράξενος. Η νευρικότητα και η κούραση οδηγεί το ζευγάρι σε μια απίστευτη ρήξη. Η έλευση νέων πελατών στο μοτέλ προκαλεί αλυσιδωτές παρεξηγήσεις και φέρνε ...
Σύγχρονο έργο
Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Βραδιές Stand up Comedy Show "Work in Progress" με τον Ανδρέα Πασπάτη.
Διάρκεια: 60'
Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Βραδιές Stand up Comedy Show "Work in Progress" με τον Ανδρέα Πασπάτη.
Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, επιστρέφει. Μετά την επιτυχημένη του σόλο παράσταση με τίτλο "Τσάι Party" που πήγε sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, ο Ανδρέας ετοιμάζει τη ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Μια παράσταση, που μέσα από τους ήρωες των έργων του Νίκου Καζαντζάκη συναντάμε το ανυπόταχτο πνεύμα του ίδιου του συγγραφέα.
Διάρκεια: 70'
Πρόκειται για ένα είδος πνευματικής αυτοβιογραφίας ή όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος ο Καζαντζάκης, μια "αναφορά" με τη στρατιωτική έννοια του όρου, σχετικά με τους στόχους του και τις προσπάθειές του. 
Μια παράσταση, που μέσα από τους ήρωες των έργων του Νίκου Καζαντζάκη και τις εξομολογήσεις του (στον παππού του, όπως αποκαλεί τον Ελ Γκρέκο), συναντάμε το μεγαλείο της Ελλάδας ...
Kλασικό έργο
Μονόλογος, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καύκα. Ερμηνεύει η ηθοποιός του ΚΘΒΕ Μαρία Χατζηϊωαννίδου.
Το μονόπρακτο "Ανθρώπινη Φωνή" του Ζαν Κοκτώ, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση στο πλαίσιο των 53ων Δημητρίων, θα φιλοξενηθεί στην Οικία Τέλλογλου στις 12 και 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 19.30, σε μια συνεργασία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το συγκλονιστικό μονόλογο μίας απελπισμένης γυναίκας μπροστά στην ...
Σύγχρονο έργο
Βρωμιά του Ρόμπερτ Σνάιντερ με τον Σπύρο Σαραφιανό. Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου.
Βρωμιά του Ρόμπερτ Σνάιντερ με τον Σπύρο Σαραφιανό.
Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν: Σταύρος Σβήγκος, Ορέστης Τζιόβας, Σωκράτης Πατσίκας, Νικολέτα Παπαδοπούλου, Παύλος Παυλίδης. Σκηνοθεσία: Παντελής Δεντάκης.
Η εταιρεία παραγωγής Dino’s Film και ο σκηνοθέτης Παντελής Δεντάκης επιλέγουν για την ερχόμενη θεατρική περίοδο να επανασυστήσουν στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης το βραβευμένο έργο του Λένου Χρηστίδη (βραβείο Κάρολος Κουν, 1999) Δυο Θεοί έχοντας στο πλευρό τους έναν έμπειρο θίασο ηθοποιών και συνεργατών.
Μια κωμωδία για την καταστροφή της ανθρωπότητας και την αναχώρη ...
Σύγχρονο έργο
Εκατό λέξεις για το χιόνι της Tatty Hennessy, από τη θεατρική ομάδα mammals. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Κωχ. 
Εκατό λέξεις για το χιόνι της Tatty Hennessy, από τη θεατρική ομάδα mammals. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Κωχ.  ...
Kλασικό έργο
Σκηνοθεσία: Φούλης Μπουντούρογλου.
Από το ΚΘΒΕ
Σκηνοθεσία: Φούλης Μπουντούρογλου
Συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς
Σημείωμα σκηνοθέτη:
Α΄ Μέρος - Επανάσταση
Πρωινό: Ο κουρέας Ιβάν Γιακόβλεβιτς βρίσκει στο ζεστό καρβέλι που του δίνει η γυναίκα του μια μύτη -την τυλίγει σ’ ένα κουρελόπανο και βγαίνει από το σπίτι για να την πετάξει-.
Πρωινό: Ο πάρεδρος Κοβαλιώφ βλέπει στον καθρέφτη του ότι η μύτη του -δεν βρίσ ...
Σύγχρονο έργο
Η θεατρική μεταφορά του διηγήματος του Δημήτρη Χατζή "Μαργαρίτα Περδικάρη". Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής.
Η θεατρική μεταφορά του διηγήματος του Δημήτρη Χατζή "Μαργαρίτα Περδικάρη".
Θεατρική μεταφορά: Γεράσιμος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής
Το έργο του Γεράσιμου Σταύρου "Καληνύχτα Μαργαρίτα" είναι μια θεατρική μεταφορά του διηγήματος του Δημήτρη Χατζή, "Μαργαρίτα Περδικάρη", από την συλλογή διηγημάτων του συγγραφέα "Το τέλος της μικρής μας πόλης" και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1967 ...
Σύγχρονο έργο
Η θεατρική ομάδα ριSκο και το Αβέρτο θέατρο παρουσιάζουν το έργο του συγγραφέα Paco Bezerra, "Tο μικρό πόνι", σε σκηνοθεσία Β. Οικονόμου.
Ένα έργο για τη διαφορετικότητα και την ελευθερία.
Η θεατρική ομάδα ριSκο και το Αβέρτο θέατρο παρουσιάζουν το έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Paco Bezerra, "Tο μικρό πόνι", σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου.
Ο Λουίσμι, ένα δεκάχρονο αγόρι, φοράει στην πλάτη του τη σχολική του σάκα που απεικονίζει ήρωες από τη σειρά "Mικρό μου πόνι". Η σάκα γίνεται αφορμή για να γίνει θύμα σχολικού εκφοβι ...
Σύγχρονο έργο
Ένας γιος επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε για την κηδεία του πατέρα του και βιώνει ξανά όλη την προηγούμενη ζωή του. Σκην.: Δ. Παπαδόπουλος.
Το "DA", το πολυβραβευμένο και διακεκριμένο έργο του Ιρλανδού θεατρικού συγγραφέα Χιου Λέοναρντ, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου, στην πρώτη του συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Ένας γιος επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε για την κηδεία του πατέρα του και βιώνει ξανά όλη την προηγούμενη ζωή του. Ένα έργο με πολύ χιούμορ και βαθιά συγκίνηση που ξεδιπλώνει τις ...
Kλασικό έργο
Από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, σε συμπαραγωγή με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και το Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας.
Από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, σε συμπαραγωγή με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και το Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας.
Σημείωμα Σκηνοθέτη
Ο κόσμος της Τέχνης μας έχει δείξει πως δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα στις ιδιότητες "αμαρτωλός" και "ασκητής". Ένας χορευτής και ένας αφηγητής έχοντας ως αφετηρία αυτήν τη σκέψη διαβάζουν σαν να είναι ένα κείμενο, τα τρία ερωτικά διηγήματα του Αλέ ...
Σύγχρονο έργο
Σκηνοθεσία: Γιάννης Λεοντάρης.
Ο "Ελέφας" του Κώστα Μποσταντζόγλου αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο δείγμα θεατρικής γραφής στο νεοελληνικό θέατρο καθώς συνδυάζει την θεματική της ζοφερής βαρβαρότητας των ανθρώπινων σχέσεων στην απομακρυσμένη ύπαιθρο με μια εξαιρετικά τολμηρή πρόταση διαχείρισης της ελληνικής γλώσσας. Το τοπικό ιδίωμα – που μπορεί να παραπέμπει στη Θεσσαλία, τη Ρούμελη ή την Ήπειρο – συνδυάζεται με την κακοποίηση τη ...
Σύγχρονο έργο
Η Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής σκηνοθετούν και ερμηνεύουν την ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού.
Διάρκεια: 70'
Η Λίλα Μπακλέση και ο βραβευμένος με το Σταυρό του Δημήτρη Χορν, Κωνσταντίνος Μπιμπής, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν την ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού, μέσα από την αποκαλυπτική συνάντησή τους, χρόνια μετά.
Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιρι ...
Σύγχρονο έργο
Θεσσαλονίκη 1965. Μια πολυκατοικία. Δύο μοντέρνα διαμερίσματα. Δύο οικογένειες. Σκηνοθεσία: Μαρία Μπαλτατζή.
Θεσσαλονίκη 1965. Μια πολυκατοικία. Δύο μοντέρνα διαμερίσματα. Δύο οικογένειες. 
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια Σκηνικών/Κοστουμιών/Μουσικής:  Μαρία Μπαλτατζή
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Ορφέας Εξηντάρης: Λάκης
Βάσω Μαυρίδου: Βάσω
Στέφανος Μαυρομάτης: Ζήκος
Παντελής Μιχαλακάκης: Τομ/Προκόπης/Γαμπρός για Βέτα
Γεωργιάννα Μπάρμπα: Ζωή
Αλίκη Μπράβου: Βέτα
Ελευθερία Σωκράτους ...
Δραματοποιημένη λογοτεχνία
Από τη Θεατρική ομάδα Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης, Άνω Τούμπας.
Θεατρική ομάδα Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης, Άνω Τούμπας
Η συναρπαστική περιπέτεια του Καρόλου Ντίκενς ζωντανεύει στη σκηνή του πνευματικού κέντρου Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης, για δύο μόνο παραστάσεις. Με πρωτότυπες μουσικές, υπέροχους χαρακτήρες και γοργές εναλλαγές δράσης, το μυθιστόρημα "Όλιβερ Τουίστ" μάς συστήνεται ξανά, σε θεατρική διασκευή Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου, προσεγγίζοντας τη φόρμα του μιούζικαλ. Τη ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν: Γιώργος Καύκας, Φούλης Μπουντούρογλου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Θανάσης Ραφτόπουλος, Κωνσταντίνος Χατζησάββας. Σκην.: Γ. Αναστασάκης
Εβδομήντα χρόνια μετά τη συγγραφή του (1948), το αριστουργηματικό έργο του Σάμουελ Μπέκετ "Περιμένοντας τον Γκοντό" φωτίζει τα αδιέξοδα της μεταπολεμικής Ευρώπης. Απόλυτα επίκαιρο το θεατρικό έργο του Μπέκετ, ίσως του σημαντικότερου θεατρικού συγγραφέα του 20ού αιώνα, ανεβαίνει στη Σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου.
Συντελεστές:
Μετάφραση: Μίνως Βολανάκης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Αναστασάκης ...
Σύγχρονο έργο
Δυο αδέλφια, με το θάνατο της μητέρας τους και την αινιγματική διαθήκη που αφήνει πίσω της, έρχονται αντιμέτωπα με μια δύσκολη αποστολή.
Δυο αδέλφια, με το θάνατο της μητέρας τους και την αινιγματική διαθήκη που αφήνει πίσω της, έρχονται αντιμέτωπα με μια δύσκολη αποστολή. Αυτή θα τους οδηγήσει σ’ένα γαϊτανάκι αναπάντεχων συναντήσεων με πρόσωπα από το τραυματικό παρελθόν της μητέρας τους στην αιματοβαμμένη Μέση Ανατολή και θα γίνει ο δρόμος για την αβάσταχτη και συγχρόνως λυτρωτική αυτογνωσία. 
Συντελεστές:
Μετάφραση: Έφη Γ ...
Σύγχρονο έργο
Σενάριο - σκηνοθεσία: Μαρία Μπαλτατζή
Ένα αστυνομικό Θρίλερ με συνεχείς ανατροπές μέχρι το τέλος...!!!
Σκηνοθετικό σημείωμα:
Λόγω του είδους του έργου (θρίλερ) δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.
Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής, Βάσω Μαυρίδου, Γιούλια Πομπόρτση, Βασιλική Χαραλαμπίδου, Μαρία Χατζηβασιλείου ...
Σύγχρονο έργο
Στο ρόλο της Κάρλα Δεμβριέντες ο Βαγγέλης Ηλιάδης. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης.
Διάρκεια: 70'
Μαύρη κωμωδία
Χριστούγεννα... Στον Πυργίσκο της, η Κάρλα Δεμβριέντες μαζί με τον σύζυγό της Καλπούρνιο και την καινούρια τους καμαριερίστρα Κατάνα, περιμένουν τη μικρή Καρολίνα από τη Σικωτία. Όταν ξαφνικά, έρχονται τα πάνω κάτω μαζί με απρόσμενους και... απρόσκλητους... επισκέπτες, στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Θεσσαλονίκη... Ένα έργο της Αλίκης Ροβέρτου και της Μαίρης Μυλωνά. ...
Κοινωνικό
Το έργο διερευνά την ατομική ευθύνη και την κοινωνική συνείδηση του καθενός μας όταν βάλλεται άμεσα ή έμμεσα η ύπαρξή μας.
Για δεύτερη χρονιά.
Ένα σπίτι. Μια οικογένεια. Ένα ζευγάρι: ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ο αδερφός της. Τρεις άνθρωποι που μέχρι το τέλος του έργου θα ανακαλύψουν τι σημαίνει όριο και πώς ξεπερνιέται.
Το έργο διερευνά την ατομική ευθύνη και την κοινωνική συνείδηση του καθενός μας όταν βάλλεται άμεσα ή έμμεσα η ύπαρξή μας.
Συντελεστές:
Μετάφραση: Κοραλία Σωτηριάδου
Σκηνοθεσία: Τ ...
Σύγχρονο έργο
Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδήμα, Μάνος Κωστής. Σκηνοθεσία: Ειρήνη Ευαγγελάτου.
Διάρκεια: 90'
Δύο "ολάκεροι" άνθρωποι, δύο διχασμένες προσωπικότητες, μια πατρίδα, ένας ακέραιος έρωτας. Μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβουν εάν τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν έρθει διαφορετικά απ΄ ό,τι ήρθαν. Αμφιβολίες που ζητούν εξηγήσεις, δικαιολογίες. Μια προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα. Κάποιες φορές, το πρέπει του καθήκοντος είναι δυνατότερο κι απ΄ την αγάπη. Σωστό ή λάθος; Π ...
Σύγχρονο έργο
Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζηβανός.
Το έργο "Τόσο κοντά" (Closer) του Πάτρικ Μάρμπερ ανέβηκε για πρώτη φορά στις 22 Μαΐου του 1997 στο Βασιλικό θέατρο του Λονδίνου. Γνώρισε τεράστια επιτυχία και κέρδισε τα σημαντικότερα βραβεία του αγγλόφωνου κόσμου, όπως Λ. Ολίβιε το 1998, Τόνυ το 1999 κ.ά. Έγινε ταινία το 2004 από τον Μάικ Νίκολς σε σενάριο του συγγραφέα.
Πρόκειται για μια σκληρή βρετανική κωμωδία -στο κλίμα του Ν. Μάμετ αλλά ...
Σύγχρονο έργο
Τρίο σε μι μπε μολ από τον θίασο Βακτηρία. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Μπαμπατζάνης.
Τρίο σε μι μπε μολ από τον θίασο Βακτηρία.
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Μπαμπατζάνης ...
Σύγχρονο έργο
Ένα νέο άπαιχτο θεατρικό έργο, που διερευνά, 70 χρόνια μετά, την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Πολκ.  Σκηνοθεσία: Πηγή Δημητρακοπούλου.
Ένα νέο άπαιχτο θεατρικό έργο, που διερευνά, 70 χρόνια μετά, την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Πολκ.
Σημείωμα συγγραφέα:
1948-49: Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος δολοφονείται στη Θεσσαλονίκη. Η κυβέρνηση αναστατώνεται και οι ξένοι επεμβαίνουν. Ένας αθώος μπαίνει στη φυλακή. Η υπόθεση κλείνει. Εβδομήντα χρόνια μετά την δολοφονία του Τζορζ Πολκ, ένα θεατρικό έργο δίνει φωνή στα πρόσωπα του δράμα ...
Kλασικό έργο
Στο ρόλο του Υπηρέτη ο Θανάσης Ραφτόπουλος. Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σιώνας.
Μια από τις καλύτερες κωμωδίες του παγκόσμιου δραματολογίου, το πάντα επίκαιρο έργο του μαιτρ του είδους Κάρλο Γκολντόνι "Υπηρέτης δύο Αφεντάδων" διεισδύει, κριτικάρει και σατιρίζει την παρακμή και τη σήψη της κοινωνίας, αλλά και τη διαφθορά που διαχρονικά είναι σύμφυτη με την ανθρώπινη φύση. Ένας Υπηρέτης, δύο Αφεντάδες. Ο Τρουφαλδίνο, ο παμπόνηρος, πολυμήχανος, γκαφατζής αλλά και συνάμα άκακος ή ...
Kλασικό έργο
Από τη θεατρική ομάδα PassaTempo.
Από τη θεατρική ομάδα PassaTempo.
Σκηνοθεσία: Πάνος Δεληνικόπουλος (παραγωγή Θεάτρου Τ επιχορηγούμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού) ...
Kλασικό έργο
Με Λεόντιο το Στάθη Μαντζώρο και Ερμιόνη την Κλειώ Δανάη Οθωναίου. Σκηνοθεσία: Silviu Purcarete.
Η "αρρώστια" της ζήλειας, η μανία της εκδίκησης, η δύναμη της συγχώρεσης. Όλα αυτά σε ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του μεγαλύτερου δραματουργού όλων των εποχών, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, μέσα από τη ματιά του μεγάλου Ρουμάνου σκηνοθέτη Σίλβιου Πουρκαρέτε.
Η μεγαλοφυής σαιξπηρική εξιστόρηση μιας δυνατής ιστορίας αγάπης, ζήλειας κι εγκατάλειψης. Ένα σκοτεινό παραμύθι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα ...
Σύγχρονο έργο
Ψευδαισθήσεις του Ιβάν Βιριπάγεφ, από τη θεατρική ομάδα PassaTempo. Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος.
Ψευδαισθήσεις του Ιβάν Βιριπάγεφ, από τη θεατρική ομάδα PassaTempo. Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος (παραγωγή Θεάτρου Τ). ...
Bar theatre
Μια επίλεκτη ομάδα stand up κωμικών αναλαμβάνει να δώσει μια διαφορετική νότα στο βράδυ μας.
Την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, διοργανώνεται στο Rover Bar το μηνιαίο early Evening Brain Damage Comedy Show.
Stand Up Comedy στην σκηνή του Rover.
Μια επίλεκτη ομάδα stand up κωμικών αναλαμβάνει να δώσει μια διαφορετική νότα στο βράδυ μας. ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Ένα εντυπωσιακό show, αφιερωμένο στη λατρεμένη του Θεσσαλονίκη.
Ο Τάκης Ζαχαράτος μας καλεί στο Vergina Theatro του Regency Casino Thessaloniki, σε ένα εντυπωσιακό show, αφιερωμένο στη λατρεμένη του Θεσσαλονίκη, που της τραγουδά "Ζω για σένα".
Ο Τάκης Ζαχαράτος ανακρίνει τον Πρωθυπουργό με τη βοήθεια της Έλλης Στάη και του Νίκου Χατζηνικολάου, ξεσκεπάζει το ερωτικό ειδύλλιο του Ντόναλντ Τραμπμ με τον Κιμ Γιονκ Ουν, κάνοντας έξαλλη τη Μελάνια, η οποία ψωνίζ ...
Σύγχρονο έργο
Μία σειρά θεατρικών δράσεων που αντλούν έμπνευση από εκθέσεις της Thessaloniki PhotoBiennale παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Μία σειρά θεατρικών δράσεων που αντλούν έμπνευση από εκθέσεις της Thessaloniki PhotoBiennale 2018 παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, σε μία συνάντηση του θεάτρου με τη φωτογραφία. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα
• "Νικαράγουα - Περιστατικό 315" του Χουλιά Εχέα, σε μετάφραση Λένας Φραγκοπούλου. Σκηνοθετική επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαδόπο ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την Χορωδία της Alzheimer Ελλάς και τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Λαγκαδά του Π. Μιχαηλίδη.
Ο Σύλλογος Φίλων της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών σας προσκαλεί τη Δευτέρα 17/12/2018 και ώρα 18:30 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την Χορωδία της Alzheimer Ελλάς και τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Λαγκαδά του Π. Μιχαηλίδη, η οποία θα παρουσιάσει "Αφιέρωμα στο αμερικάνικο μονόπρακτο του 20ου αιώνα". 
Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν "Τα ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.