Θέατρο
Παραστάσεις στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Kλασικό έργο
Σκηνοθεσία- Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Παπαδημητρίου. Παίζουν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρης Μορφακίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, κ.α.
Η "Γκόλφω", το γνωστό έργο του Σπύρου Περεσιάδη αποτελεί καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ. Η παράσταση που θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία- δραματουργική επεξεργασία Χρήστου Παπαδημητρίου, θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου 2020, στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένους χώρους.
Μια παράσταση που αφηγείται την ιστορία της Γκόλφως με σύγχρονο τρόπο στο θεατή, ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Ποιητική δράση, μουσικό έργο με πρόζα και 5 ηθοποιούς. Σκηνοθεσία- μουσική: Θοδωρής Οικονόμου.
Ποιητική δράση, μουσικό έργο με πρόζα και 5 ηθοποιούς
Σκηνοθεσία- μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Το έργο προσφέρεται για αρχαιολογικούς χώρους, μικρά θέατρα, κάστρα, ακόμη και ευρηματικές προσαρμογές χώρων εμβληματικής ταυτότητας, όπως προαύλια μουσείων, μνημεία κλπ, με δεδομένο ότι απαιτεί ηλεκτρικό πιάνο και δύο ακόμη όργανα.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός" π ...
Αρχαίο θέατρο
Μετάφραση: Κ. Χ. Μύρης. Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρήγας. Ερμηνεύουν: Ταξιάρχης Χάνος, Χρήστος Στέργιογλου, Ελευθερία Αγγελίτσα, Λίλα Βλαχοπούλου, κ.α.
Ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης, απαυδισμένοι από τη διαφθορά σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο στην οποία έχει περιέλθει η πόλη, φεύγουν για να βρουν τον Τηρέα, τώρα πια Έποπα, κάποτε άνθρωπο, τώρα τσαλαπετεινό, για να μάθουν από αυτόν και από τα άλλα πουλιά –που πετούν ψηλά και ίσως γνωρίζουν– αν υπάρχει κάποιος τόπος ειρηνικός, να πάνε να ζήσουν εκεί. Μαζί θα ιδρύσουν μια νέα Πολιτεί ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.