Κατηγορίες
Κομμωτήρια & Κουρεία, Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά νύχια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΛΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ  
WiFi
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κομμωτήριο "ΛΑΚΗΣ" προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και 35 χρόνια. Πρωτοπορούμε και προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες και στον μέλλοντα γαμπρό δίνοντας ιδιαίτερο «χρώμα» σε αυτή τη σημαντική μέρα του γάμου του διοργανώνοντας το πατροπαράδοτο «ανδρικό μπουγέλωμα», ένα ανδρικό και ενδιαφέρον έθιμο που συνηθίζεται κατά την προετοιμασία του γαμπρού για την τελετή του γάμου. Απολαύστε μια εξ ολοκλήρου ανδρική περιποίηση, την τελευταία σας ως εργένης, εσείς και οι φίλοι σας, η οποία περιλαμβάνει κούρεμα – χτένισμα και ξύρισμα απολαμβάνοντας το ουίσκι σας και χαλαρώνοντας στον χώρο μας, μετατρέποντας όλη τη διαδικασία ως mini bachelor party πριν τον γάμο σας.
Στο κομμωτήριο λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς μας φίλους ώστε να μετατρέπουμε το κούρεμα σε παιχνίδι. Ειδικές παιδικές καρέκλες και διακόσμηση θα κάνουν τα παιδιά να αισθανθούν άνετα και να χαρούν από την αρχή ως το τέλος τη διαδικασία του κουρέματος.
Επίσης στον χώρο του κομμωτηρίου λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος, ξεχωριστός χώρος περιποίησης άκρων μανικιούρ–πεντικιούρ. Ειδικές θεραπείες για ταλαιπωρημένα χέρια και πόδια. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου και τεχνικά καταρτισμένου προσωπικού και δείτε τη θεαματική αλλαγή στα ταλαιπωρημένα σας άκρα. Επειδή κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και αυτό ισχύει και για τα άκρα του, η διαδικασία ξεκινάει από τη διάγνωση των αναγκών των άκρων του κάθε ανθρώπου και στη συνέχεια ακολουθούνται περιποιήσεις ειδικά φτιαγμένες για τη δική σας περίπτωση. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας έγκαιρα, να χαλαρώστε στην ειδική καρέκλα μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας χαρίσουμε τα πιο υγιή και όμορφα άκρα που είχατε ποτέ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ανδρικές - Παιδικές κομμώσεις
Ευχάριστο, άνετο και χαρούμενο περιβάλλον.
Λούσιμο τόσο πριν όσο και μετά το κούρεμα, ενώ στο τέλος προσφέρεται χτένισμα και καθάρισμα προσώπου.
Το παιδικό - νηπιακό τμήμα είναι διακοσμημένο και διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε οι μικροί μας φίλοι να αισθάνονται όμορφα, σαν να βρίσκονται σε παιδότοπο.
Ανδρική περιποίηση με λούσιμο 12,00€
Απλό κούρεμα 10,00€
Παιδική - νηπιακή περιποίηση 8,00€

Μανικιούρ Πεντικιούρ για γυναίκες και άντρες

  • Θεραπευτικό μανικιούρ
  • Θεραπευτικό πεντικιούρ
  • Αθλητικά πόδια
  • Διαβητικά πόδια
  • Ημιμόνιμο μανικιούρ
  • Περιποίηση νυχιών
  • Σπα των άκρων
  • Ρεφλεξολογία

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανδρικο Κουρεμα Ανδρικα Κουρεματα, Παιδικο Κουρεμα Παιδικα Κουρεματα, Ξυρισμα Κατ Οικον, Ανδρικη Βαφη Μαλλιων, Ανδρικο Μανικιουρ, Ανδρικο Πεντικιουρ, Θεραπευτικο Πεντικιουρ, Αθλητικο Πεντικιουρ, Περιποιηση Ακρων, Για Ανδρες Παιδια Αγοριστικο Αγοριστικα, Περιποιηση Γενειαδας, Μοντερνα Κλασικα Κουρεματα, Διαβητικο Ποδι, Ημιμονιμο Shellac Περιποιηση Νυχιων Ακρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 08:30 έως 20:30
Τετάρτη από 08:30 έως 18:00
Σάββατο από 08:30 έως 16:00
Δευτέρα κλειστά
 
Μοιράσου το: