Κατηγορίες
Παιδίατροι
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Νεογνολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
O Στέφανος Νικόπουλος εισήχθη με Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1999 και αποφοίτησε το 2005.
Η ειδίκευσή του στην Παιδιατρική ξεκίνησε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και εν συνεχεία μετέβη στην Αγγλία, όπου εκπαιδεύτηκε σε Πανεπιστημιακές Κλινικές του Λονδίνου.
Μετά τη λήψη του τίτλου της ειδικότητας της Παιδιατρικής μετεκπαιδεύτηκε για ένα χρόνο στο Royal Brompton Hospital του Λονδίνου, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Παιδοκαρδιολογίας και Παιδοπνευμονολογίας της Αγγλίας.
Ακολούθως εργάστηκε ως Επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του St Mary’s Hospital του Λονδίνου που υποδέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επειγόντων περιστατικών από το Κεντρικό Λονδίνο.
Διετέλεσε κύριος εκπαιδευτής ομάδας φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Imperial College of London κατά την άσκησή τους στην Παιδιατρική Κλινική του St Mary’s Hospital.
Το 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα και εξειδικεύτηκε στη Νεογνολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Γ.Ν. Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης αναπτύσσοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εφαρμογή του υπερήχου καρδιάς και πνευμόνων σε πρόωρα και τελειόμηνα νεογνά.
Παραμένει Πανεπιστημιακός Υπότροφος στην Νεογνολογική Κλινική συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό της έργο και εκτελώντας καθήκοντα Επιμελητού.
Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας (IBCLC) και κάτοχος διπλώματος εξειδικευμένης αναζωογόνησης νεογνών και παιδιών (NLS και APLS).
Από τον Μάρτιο του 2018 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στην Τσιμισκή 84 και είναι μέλος της ομάδας των Νεογνολόγων στην Κλινική Άγιος Λουκάς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Προγεννητική συμβουλευτική γονέων.
  • Παρακολούθηση πρόωρου και τελειόμηνου νεογνού.
  • Συμβουλευτική για τον μητρικό θηλασμό.
  • Διενέργεια εμβολιασμών με βάση το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού.
  • Παρακολούθηση αύξησης και ψυχοκινητικής ανάπτυξης βρεφών και παιδιών.
  • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στο ιατρείο και στην κλινική Άγιος Λουκάς.
  • Επισκέψεις κατ΄οίκον σε νεογνά και μικρά βρέφη.
  • Αιμοληψίες σε νεογνά και μικρά βρέφη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νεογνολογος, Παρακολουθηση Προωρου Νεογνου, Συμβουλευτικη Μητρικου Θηλασμου, Εμβολιασμοι Παιδιων, Αιμοληψιες Βρεφων, Αιμοληψιες Νεογνων, Ψυχοκινητικη Αναπτυξη Βρεφων, Ψυχοκινητικη Αναπτυξη Παιδιων, Παρακολουθηση Τελειομηνου Νεογνου, Παιδιατρος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ν. Θεσσαλονίκης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: