Φροντιστήριο αποκλειστικά φιλολογικών μαθημάτων για μαθητές Λυκείου από το 1985. Το ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ φροντιστήριο ειδικεύεται στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων και χαρακτηρίζεται από ύψιστο ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τα τελευταία 14 χρόνια από απόλυτο ποσοστό επιτυχίας ΟΛΩΝ των μαθητών του.
Η γνώση χτίζεται κυριολεκτικά από το μηδέν.
Το 100% του νέου μαθήματος μαθαίνεται μέσα στην τάξη.
Ο μαθητής στο σπίτι του επαναλαμβάνει πολλές φορές όσα έμαθε, ώστε να του γίνουν απόλυτο κτήμα.
Ο βαθμός απόκτησης της μάθησης διαπιστώνεται με καθημερινή εξέταση και εβδομαδιαία γραπτά τεστ.
Οι ίδιοι οι καθηγητές, με γνώση των υποψηφίων και της ψυχολογίας τους, συμπαραστέκονται στον κάθε μαθητή, ενθαρρυντικά όσον αφορά στις γνώσεις, υποστηρικτικά δε όσον αφορά τα προσωπικά του προβλήματα. Το τρίπτυχο Μαθητή – Καθηγητή – Γονέα και οι συχνές συναντήσεις λειτουργούν εξαιρετικά βοηθητικά στην συναισθηματική ισορροπία και την μέγιστη απόδοση του υποψηφίου. Επίσης Διατηρούμε την ιστοσελίδα arxaia.gr για On line μαθήματα Οι μαθητές Γυμνασίου: μαθαίνουν το μάθημα του σχολείου τους. Οι ενήλικες: εξοικειώνονται αβίαστα με την Αρχαία Ελληνική γλώσσα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Φιλολογικά μαθήματα
Μαθήματα λυκείου
Νέα Ελληνική γλώσσα
Αρχαία ελληνικά
Λατινικά
Ιστορία
Προετοιμασία για πανελλήνιες
On line μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου
Στοιχεία Αναζήτησης: Φιλολογικα Μαθηματα, Προετοιμασια Για Πανελληνιες Εξετασεις Πανελλαδικες, Αρχαια, Φροντιστηριο Εξ Αποστασεως On Line Μαθηματα, Ιστορια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Σερρών με φυσική παρουσία και πανελλήνια με τηλεδιδασκαλία.
Τρόποι πληρωμής
Με πιστωτική κάρτα
Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με χρεωστική
Προσθήκη Αξιολόγησης
Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας!
Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς. Η ομάδα του Vrisko θα την εξετάσει και θα τη δημοσιεύσει σύντομα.
Αξιολογήσεις Χρηστών
5.0
(1 αξιολόγηση)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Ελένη Τ.
03/06/2025 13:31
Πολύ καλό φροντιστήριο με οργανωμένο πρόγραμμα και άριστους καθηγητές. Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τους μαθητές!