Κατηγορίες
Φυσιοθεραπεία, Χειροπρακτική
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης

Το κέντρο Φυσικοθεραπευτικής αγωγής και αποκατάστασης Βιοενέργεια ιδρύθηκε το 2002 στην Αθήνα.
Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνογνωσίας. Η αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, διασφαλίζει την εμπιστοσύνη των συνεργατών ιατρών και των ασθενών μας. Ο στόχος μας είναι η ανώδυνη αποκατάσταση και όσο το δυνατόν μόνιμο αποτέλεσμα. Για να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των ασθενών μας, το κέντρο μας εξελίσσεται και αναβαθμίζεται διαρκώς. Παράλληλα ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της φυσικοθεραπείας και της ιατρικής, παρακολουθώντας τα συνέδρια και τα επιμορφωτικά σεμινάρια. Στο χώρο μας εργάζονται άριστα επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.
Το Κέντρο μας διαθέτει μια πρότυπη πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη μονάδα φυσικοθεραπείας. Εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και πλαισιωμένη από άριστο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την αρμονική συνεργασία τόσο με τους ασθενείς όσο και με τους θεράποντες ιατρούς, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας καθημερινός για την αντιμετώπιση κάθε σχετικών προβλημάτων.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Piezowave 2
  Η επόμενη γενιά κρουστικών κυμάτων πιεζοηλεκτρικής τεχνολογίας.
 • Κρουστικός υπέρηχος
  Πρόκειται για εφαρμογή της δοκιμασμένης μεθόδου της εξωσωματικής λιθοτριψίας στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης.
 • Hiro Hilterapia
  Είναι ένα YAG παλμικό λέιζερ Νεοδυμίου που εκπέμπει φως με μήκη κύματος στην περιοχή του υπέρυθρου και που διαφοροποιείται από τα συνήθη λέιζερ λόγω της ικανότητάς του να δρα σε βάθος.
 • ΡΑΡΙΜΙ
  Η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ είναι μία γεννήτρια παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Η εφαρμογή γίνεται εξωτερικά, επαγωγικά, ανώδυνα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς και χωρίς να προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών.
 • Lojer manual spine therapy
  Χειροπρακτική Σπονδυλικής Στήλης.
  Χειροπρακτική είναι η επιστήμη της υγείας που ασχολείται με τη διάγνωση, θεραπεία και πρόληψη των μηχανικών παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος, καθώς και με τις επιπτώσεις της στο νευρικό σύστημα και γενικά στον οργανισμό. Με αυτόν τον τρόπο, το νευρικό σύστημα επανέρχεται στην κανονική λειτουργία. Η χειροπρακτική μπορεί να προλάβει τις διάφορες ασθένειες, διατηρώντας ή επαναφέροντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσιολογική της κατάσταση.
 • PiezoWave ανώδυνη και μόνιμη αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας με κρουστικούς υπέρηχους που δημιουργούν νέα αιμοφόρα αγγεία και αύξηση αιμάτωσης.

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: