Κατηγορίες
Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΟΡΠΙΔΗ, Υπεύθυνη , Τηλ: 2310244400 
Περιγραφή Επιχείρησης
Σας καλωσορίζουμε…
Σε ένα γρήγορο και ευχάριστο ταξίδι σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου με επιλογή των καλύτερων μεταφορικών μέσων, ξενοδοχείων και εστιατορίων που προσφέρουν την πιο φιλική ατμόσφαιρα και τα πιο υψηλά standards. Ένα ταξίδι μικρότερο η μεγαλύτερο, μια απόδραση από την καθημερινότητα στον προορισμό που έχετε επιλέξει και μαζί μας θα αποφύγετε το άγχος και τα απρόοπτα, με τη συνοδεία των δικών μας ανθρώπων, το άριστα οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων μας σε όλο τον κόσμο και φυσικά τη δυνατότητα όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού σας να οργανωθούν από έναν και μόνο οργανισμό.
Εάν πάλι δεν επιθυμείτε ένα ταξίδι, εμείς με την ίδια φροντίδα θα αντιμετωπίσουμε τη ναύλωση ενός λεωφορείου, την κράτηση αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, την έκδοση ενός εισιτηρίου, αεροπορικού, ακτοπλοϊκού ή και σιδηροδρομικού ακόμη!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο Ταξιδιωτικός Όμιλος Ζορπίδης ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια με στόχο να παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Ο μεγαλύτερος στόλος τουριστικών λεωφορείων στην Ελλάδα. Διαθέτει 120 πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας τα οποία καλύπτουν τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας.
Ο στόλος αποτελείται από σύγχρονα λεωφορεία με χωρητικότητα 72, 55, 32, 17 και 12 θέσεων και τα πιο σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία.
Ο υπερσύγχρονος στόλος με τους έμπειρους οδηγούς του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Ζορπίδη αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές όπως:
καθημερινές μετακινήσεις μαθητών
μαθητικές / φοιτητικές εκδρομές
μετακινήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό
μετακινήσεις εισερχόμενου τουρισμού
εκδρομές συλλόγων / σωματείων
καθημερινές μετακινήσεις εργαζομένων
μετακινήσεις αθλητικών σωματείων
μετακινήσεις φιλάθλων
VIP service (συνοδός, παροχή αναψυκτικών, καφέ κ.λπ.).

Στοιχεία Αναζήτησης: Οργανωμενες Εκδρομες, Εισιτηρια Αεροπορικα, Εισιτηρια Ακτοπλοϊκα, Εξωτικα Ταξιδια, Ημερησιες Εκδρομες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 17:00.
 
Μοιράσου το: