Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Γναθολόγοι
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Λεύκανση Δοντιών
Παιδοδοντίατροι
Περιοδοντολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Μιχαήλ Ανδρέου γεννήθηκε και αποφοίτησε στη Μυτιλήνη, με βαθμό Άριστα. Βρισκόμενος στην Αθήνα, εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Μετά από τέσσερα χρόνια σπουδών, όντας πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως ανώτερο διευθυντικό στέλεχος, στη διεύθυνση Χορηγήσεων και Εμπλοκών της Εμπορικής Τράπεζας. Το 1994, έπειτα από πέντε χρόνια σπουδών, αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με την ειδικότητα του Χειρουργού Οδοντιάτρου. Από το 1994, έως και σήμερα, ασκεί την οδοντιατρική επιστήμη, ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Πόρτο Ράφτη Αττικής. Από το 2014, εργάζεται και στο δεύτερο ιατρείο του, στην Ηλιούπολη. Είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και συμμετέχει επιτυχώς σε θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια και συνέδρια Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Εμφυτευματολογίας και Προσθετικής, καθώς επίσης και Αισθητικής Ανάπλασης του Προσώπου. Παρακολουθεί, επίσης, ανελλιπώς από το 1994, μέχρι σήμερα, όλα τα Πανελλήνια Οδοντιατρικά Συνέδρια και συμμετέχει εθελοντικά σε δημοτικά προγράμματα ενημέρωσης μαθητών σχετικά με τη στοματική υγιεινή και πρόληψη σε σχολεία.
2ο ιατρείο: Λ. Πόρτο Ράφτη (εμπορικό κέντρο Everest), Πόρτο Ράφτη 
Δευτέρα από 9:00 έως 14:00
Τετάρτη από 9:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00
Παρασκευή από 18:00 έως 21:00
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Προληπτική οδοντιατρική (καθαρισμός οδόντων, φθορίωση και εμφράξεις οπών και σχισμών)
  • Αισθητική οδοντιατρική. Είναι ο κλάδος της σύγχρονης οδοντιατρικής με αντικείμενο τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και την αποκατάσταση της αρμονίας του χαμόγελου (λεύκανση οδόντων, όψεις πορσελάνης, όψεις ρητίνης, ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες).
  • Οδοντική χειρουργική (εμφράξεις)
  • Εξακτική (εξαγωγή οδόντων)
  • Παιδοδοντία
  • Περιοδοντολογία (θεραπεία ουλίτιδας - περιοδοντίτιδας)
  • Εμφυτεύματα
  • Προσθετική (στεφάνες, γέφυρες, ολικές οδοντοστοιχίες - μερικές οδοντοστοιχίες) Ενδοδοντία (απονευρώσεις)
  • Νάρθηκες

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμος Δοντιων, Ουλιτιδα, Λευκανση, Απονευρωση, Σφραγισμα, Γεφυρα, Μασελα, Εξαγωγη, Εμφυτευματα, Παιδοδοντια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ηλιούπολη, Βύρωνας, Αγ. Δημήτριος, Αργυρούπολη, Δάφνη, Πόρτο Ράφτη
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα από 18:00 έως 21:00
Τρίτη και Πέμπτη από 9:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00
Παρασκευή από 9:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: