Σινεμά
Νέες ταινίες σε ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νέες ταινίες σε ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ταξινόμηση:
A-Z (πρωτότυπος τίτλος)
A-Z (πρωτότυπος τίτλος)
Imdb Score
Metacritic Score
Άλλα
Βιογραφική, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή. Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Καμπαξής, Στέφανος Ληναίος, κ.α.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής
Σενάριο: Γιάννης Σμαραγδής
Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Καμπαξής, Στέφανος Ληναίος, Μαρίνα Καλογήρου, Αργύρης Ξάφης, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Καρδώνης, Αμαλία Αρσένη, Γιούλικα Σκαφίδα, Ζέτα Δούκα, Alexandros Kollatos, Στάθης Ψάλτης
Παραγωγή: 2017
Διάρκεια: 121'
Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική ...
Θρίλερ
Ψυχολογικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία Sergio G. Sánchez. Πρωταγωνιστούν: Anya Taylor-Joy, Mia Goth, George Mackay, Charlie Heaton.
Σκηνοθεσία: Sergio G. Sánchez
Σενάριο: Sergio G. Sánchez
Πρωταγωνιστούν: Anya Taylor-Joy, Mia Goth, George Mackay, Charlie Heaton
Παραγωγή: 2017
Διάρκεια: 110'
Το Marrowbone είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που διηγείται την ιστορία τεσσάρων αδελφών που προσπαθούν να επιβιώσουν στην έπαυλη που ζούσαν με την πολυαγαπημένη τους μητέρα.
Ο εικοσάχρονος Τζακ Μάρομποουν, η μικρότε ...
 
Φίλτρα
Ταινίες με ελληνικό τίτλο
Ταινίες με ελληνικό τίτλο
Καζαντζάκης - Nikos Kazantzakis
Το Μυστικό των Μάρομποουν
Ταινίες με πρωτότυπο τίτλο
Ταινίες με πρωτότυπο τίτλο
Marrowbone

Είδος ταινίας

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Νέες Ταινίες» μπορείτε να αναζητήσετε τις νέες ταινίες της εβδομάδας και να μάθετε σε ποια σινεμά σε ΗΡΑΚΛΕΙΟ παίζονται και τις ώρες προβολής τους. Περιορίστε τις ταινίες με βάση τον τίτλο (ελληνικός, πρωτότυπος), το είδος της ταινίας (κωμωδία, περιπέτεια κ.α.) και τα χαρακτηριστικά της (3d, ασπρόμαυρη κ.α.). Δείτε τη βαθμολογία από το IMDb τη μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο διαδίκτυο καθώς επίσης και το σκορ του metacritic βασιζόμενο στις αξιολογήσεις χρηστών και κριτικών κινηματογράφου σε έντυπα και ψηφιακά μέσα.