Σινεμά
Νέες ταινίες σε ΧΑΝΙΑ

Νέες ταινίες σε ΧΑΝΙΑ

Ταξινόμηση:
A-Z (πρωτότυπος τίτλος)
A-Z (πρωτότυπος τίτλος)
Imdb Score
Metacritic Score
Κωμωδία
Κωμωδία, σε σκηνοθεσία Daniel Auteuil. Πρωταγωνιστούν: Sandrine Kiberlain, Adriana Ugarte, Gérard Depardieu, Daniel Auteuil.
Σκηνοθεσία: Daniel Auteuil
Σενάριο: Florian Zeller
Πρωταγωνιστούν: Sandrine Kiberlain, Adriana Ugarte, Gérard Depardieu, Daniel Auteuil
Παραγωγή: 2018
Διάρκεια: 84'
Ο Ντανιέλ (Ντανιέλ Οτέιγ) μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να υποκύπτει στην αχαλίνωτη φαντασία του. Όταν ο κολλητός του εμφανίζει την καινούρια, κατά πολύ νεότερη και ...
Άλλα
Βιογραφική, δραματική, σε σκηνοθεσία Bryan Buckley. Πρωταγωνιστούν: Evan Peters, Al Pacino, Melanie Griffith, Barkhad Abdi.
Σκηνοθεσία: Bryan Buckley
Σενάριο: Bryan Buckley, Jay Bahadur (βιβλίο "The Pirates of Somalia")
Πρωταγωνιστούν: Evan Peters, Al Pacino, Melanie Griffith, Barkhad Abdi
Παραγωγή: 2017
Διάρκεια: 116'
Η φαινομενικά απίθανη ιστορία του Jay Bahadur (Έβαν Πίτερς) ξεκινά το 2008, όταν απόφοιτος από το πανεπιστήμιο του Τορόντο αναζητά ένα κίνητρο για να ξεκινήσει την καριέρα του. Νέος ...
 
Φίλτρα
Ταινίες με ελληνικό τίτλο
Ταινίες με ελληνικό τίτλο
Ερωτευμένος με τη Γυναίκα μου - The Other Woman
Οι πειρατές της Σομαλίας
Ταινίες με πρωτότυπο τίτλο
Ταινίες με πρωτότυπο τίτλο
Amoureux de ma femme - The Other Woman
The Pirates of Somalia

Είδος ταινίας

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Νέες Ταινίες» μπορείτε να αναζητήσετε τις νέες ταινίες της εβδομάδας και να μάθετε σε ποια σινεμά σε ΧΑΝΙΑ παίζονται και τις ώρες προβολής τους. Περιορίστε τις ταινίες με βάση τον τίτλο (ελληνικός, πρωτότυπος), το είδος της ταινίας (κωμωδία, περιπέτεια κ.α.) και τα χαρακτηριστικά της (3d, ασπρόμαυρη κ.α.). Δείτε τη βαθμολογία από το IMDb τη μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο διαδίκτυο καθώς επίσης και το σκορ του metacritic βασιζόμενο στις αξιολογήσεις χρηστών και κριτικών κινηματογράφου σε έντυπα και ψηφιακά μέσα.