Κατηγορίες
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Το pharmacy2go.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τον χώρο του σύγχρονου φαρμακείου σε ασυναγώνιστες τιμές. Στόχος μας είναι η εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των προϊόντων που ζητάτε και αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αναλυτικής κατηγοριοποίησης και περιγραφής των προϊόντων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του φαρμακείου είναι φυσικά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία που αφορά τα προϊόντα μας. Το φαρμακείο βρίσκεται στην καρδιά της Λαμίας, στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή. Υπάρχουν πάγιες εκπτώσεις σε σχεδόν όλα τα προϊόντα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και μεγάλες εκπτώσεις σε εποχιακά προϊόντα. Οι τιμές του site αφορούν αποκλειστικά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επισκεφθείτε το eshop μας www.pharmacy2go.grΓια την πόλη της Λαμίας δωρεάν αποστολή αυθημερόν, για την υπόλοιπη χώρα, η αποστολή γίνεται σε 1-2 εργάσιμες.

Άλλα Τηλέφωνα
2231021470
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή PHARMACY2GO.GR - ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΝΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΝΤΖΟΥΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Φαρμακεία και εδρεύει στην περιοχή Λαμία
 
 
Μοιράσου το: