Περιγραφή Επιχείρησης
Η πολυετής πείρα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, 24 ώρες όλο τον χρόνο για οποιοδήποτε πρόβλημα χρειάζεται λύση και για κάθε απορία ή πληροφορία που έχετε ή χρειάζεστε σχετικά με το αντικείμενό μας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας (το οποίο διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος κλειθροποιού, η οποία ελέγχεται και ανανεώνεται κάθε έτος από την αστυνομία) σας παρέχει αξιόπιστα και υπεύθυνα οποιαδήποτε υπηρεσία. Η άμεση παρουσία μας στον χώρο σας στις περιοχές που εξυπηρετούμε (Μενεμένη, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Ευκαρπία, Κορδελιό, Πολίχνη, Νεάπολη, Συκιές, Διαβατά, Μαγνησία, Σίνδο) σας δίνει πάντα την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας σε θέματα προστασίας και ασφάλειας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μην παίζεις άλλο με την ασφάλειά σου! Η Saimon Bros σε συνεργασία με την SecuRAM Systems Inc. USA φέρουν επισήμως σε κυκλοφορία για την ευρωπαϊκή αγορά την τελευταία γενιά αδιάρρηκτων κλειδαριών E-ternal. Το κατάστημά μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για μία ζωντανή επίδειξη!Εξυπηρετούμε άμεσα όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη με τις παρακάτω παροχές: Ανοίγματα: απλής και θωρακισμένης πόρτας, αυτοκινήτων παλαιάς και νέας τεχνολογίας, μηχανάκια Επισκευές κλειδαριών: απλής και θωρακισμένης πόρτας, κλειδαριές αυτοκινήτων και μηχανάκια, κυλίνδρων Τοποθετήσεις κλειδαριών: θωρακισμένης πόρτας, απλής πόρτας (αλουμινίου, ξύλινες, σιδερένιες).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Μπαζάκας Χρήστος Γ. που ανήκει στην κατηγορία Κλειδιά & Κλειδαριές και εδρεύει στην περιοχή Μενεμένη