Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Κλειδόπολις είναι μια μικρή σε μέγεθος εταιρία αλλά άριστα οργανωμένη στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1996 από τον Πασχάλη Τρανό, πεπειραμένο κλειδαρά για πάνω από 21 χρόνια. Στόχος της είναι να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας στους πελάτες της στην Ελληνική αγορά. Με τη μεγάλη μας εμπειρία προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη ασφάλεια της ιδιοκτησίας και των πολύτιμων περιουσιακών τους στοιχείων. Η βάση της εταιρίας μας βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά. Έχουμε κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με τα χρόνια προσφοράς μας, την ποιότητα της εργασίας μας και τον απόλυτα επαγγελματικό μας τρόπο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχουμε ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στην πώληση και συντήρηση χρηματοκιβωτίων και κυρίως σε μηχανισμούς ασφαλείας οικιών και σκαφών, παράλληλα με την αδιάλειπτη και επιτυχημένη εξάσκηση της παραδοσιακής τέχνης του κλειδαρά. Εξειδίκευση στο πεδίο των κλειδαριών θωρακισμένων θυρών και στο αυτοκίνητο ( immobilizer ). Ηλεκτρονικές κλειδαριές, αυτόματο κλείδωμα εισόδου, κλειδιά αυτοκινήτου, επισκευές κλειδιών αυτοκινήτου, ξεκλείδωμα εγκεφάλων ( immobilizer ) κ.λ.π.

Άλλα Τηλέφωνα
2104222220
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή KLIDOPOLIS - LOCKSMITH (Τρανός Πασχάλης Χ.) που ανήκει στην κατηγορία Κλειδιά & Κλειδαριές και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
 
 
Μοιράσου το: