Περιγραφή Επιχείρησης
Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, καταστήματα και εξειδικευμένα έργα. Παρουσιάζουμε μελέτες δομημένης καλωδίωσης, θεμελιακών γειώσεων, συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης, ειδικού φωτισμού, έχοντας υλοποιηθεί σε πλήθος εταιριών και ιδιωτών. Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση της μελέτης έως και το τελικό στάδιο της υλοποίησης, σε σταθερά χρονοδιαγράμματα. Έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, κατάλληλες για σας. Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε μπορεί να είναι γενικές ή επιμέρους σε χώρους κατοικιών και επαγγελματικούς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις : Θεμελιακή, αντικεραυνική γείωση. Mελέτη φωτισμού, οδοφωτισμού, ειδικού φωτισμού. Συστήματα ασφαλείας. Data centers, server room. Δομημένη καλωδίωση. Σύγχρονες και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με το νέο κανονισμό του ΕΛΟΤ HD 384. Ποιοτικός έλεγχος στα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις εγκαταστάσεις. Δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων που προσφέρουν οικονομία, άνεση και ασφάλεια στο χρήστη. Η παροχή σύγχρονων, λειτουργικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

Άλλα Τηλέφωνα
2102692262
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ECO ELECTRIC (Θεοδωρόπουλος Βασίλειος) που ανήκει στην κατηγορία Ηλεκτρολόγοι - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και εδρεύει στην περιοχή Ίλιον
 
 
Μοιράσου το: