(δεν υπάρχουν αξιολογήσεις)
Πρακτορείο Ασφαλειών
Γούναρη Δ. 15, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
2104128527
Χάρτης

Περιγραφή Επιχείρησης

Πατρίκιος Σπύρος και συνεργάτες, πρακτορείο ασφαλειών από το 1960. Πατρίκιος Σπύρος εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συλλόγου της ένωσης επαγγελματιών ασφαλιστών Ελλάδος.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Πλήθος επιλογών σε αξιοόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες. Ασφαλίσεις αυτοκινήτων, κατοικιών, επιχειρήσεων, υγείας, συνταξιοδοτικών και επενδυτικών προγραμμάτων, αστικής ευθύνης, νομικής προστασίας, ομαδικών ασφαλίσεων, ευέλικτοι τρόποι.

Άλλα Τηλέφωνα

2104173637
Επεξεργασία Καταχώρησης
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Πατρίκιος Σπυρίδων Β. που ανήκει στην κατηγορία Ασφάλειες - Ασφαλιστές και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
Βελτίωση Εγγραφής
Προσθήκη Αξιολόγησης
Δεν υπάρχουν ακόμα αξιολογήσεις
Αυτός ο επαγγελματίας δεν έχει λάβει ακόμα καμία αξιολόγηση. Γίνετε ο πρώτος που θα μοιραστεί την εμπειρία του και βοηθήστε άλλους χρήστες να κάνουν τη σωστή επιλογή!