Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών από το 2006. Η εμπειρία μας στην διαχείριση των πολυκατοικιών μας εξοπλίζει με την δυνατότητα να εφαρμόζουμε με άνεση τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις και νόμους, καθώς η σχέση μας με το κτήριο και με τον τρόπο που παίρνει αυτό αποφάσεις είναι ιδιαίτερα δομημένη. Με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του κτιρίου σας με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού μας και των συνεργατών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία μας προσφέρει: Έκδοση κοινοχρήστων. Λογιστική διαχείριση κτιρίου. Τακτικός έλεγχος λειτουργικότητας κτιρίου. Έλεγχος και συντήρηση λεβητοστασίου. Έλεγχος και συντήρηση ανελκυστήρα. Κάλυψη αναγκών θέρμανσης και ψύξης (διανομή πετρελαίου, έλεγχοι εύρυθμης λειτουργίας). Καθαρισμούς, απολυμάνσεις. Μέσα πυρόσβεσης, πυρασφάλεια. Λειτουργικότητα αποχέτευσης. Είσπραξη κοινοχρήστων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή EP - INDECO - Δ ΚΑΙ Ν ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Διαχείριση Κτιρίων και εδρεύει στην περιοχή Χαλκίδα
 
 
Μοιράσου το: