Ψηφιακή Μαστογραφία
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ιατρικό διαγνωστικό εργαστήριο ψηφιακής απεικόνισης ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΕΡΡΩΝ ιδρύθηκε το 2014 από τους ιατρούς ακτινοδιαγνώστες Γεώργιο Μπαρμπαλιό και Τριαντάφυλλο Ορδούδη. Το Εργαστήριο λειτουργεί στο κέντρο της πόλης των Σερρών, σε έναν σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο. Η εμπειρία αλλά και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ιατρών, σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό εξοπλισμό του εργαστηρίου, συνεισφέρουν στην παροχή εξειδικευμένων εξετάσεων, όπως στην απεικόνιση και τις επεμβατικές πράξεις του μαστού - θυρεοειδούς, στην παιδοακτινολογία και την οδοντιατρική απεικόνιση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υπερηχογράφημα οργάνων σώματος ενηλίκων, παίδων, μυοσκελετικού, μαλακών μορίων. Shearwave. Ελαστογραφία μαστών. Θυρεοειδούς. Ήπατος. Έγχρωμο υπερηχοτομογράφημα (Triplex) αγγείων. Υπερηχογραφικά κατευθυνόμενη βιοψία μαστού (Core Biopsy - FNA). Υπερηχογραφικά κατευθυνόμενη βιοψία θυρεοειδούς, λεμφαδένων (FNA). Ψηφιακή μαστογραφία. Ψηφιακή πανοραμική τομογραφία. Ψηφιακή κεφαλομετρική ακτινογραφία. Ψηφιακή ακτινογραφία κροταφογναθικών αρθρώσεων, ιγμορείων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΟΣ Γ ΟΡΔΟΥΔΗΣ Τ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Διαγνωστικά Κέντρα και εδρεύει στην περιοχή Σέρρες
 
 
 
Μοιράσου το: