Κατηγορίες
Delivery
WiFi
Κεμπάπ
Κοντοσούβλι
Σουβλάκι
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Πλατεία Λέλα Καραγιάννη. Αιγάλεω. Μια πλατεία, μια ολόκληρη ιστορία και ένας θησαυρός στην όμορφη κομψή πλατεία Λέλα Καραγιάννη με τα μεγάλα δέντρα τον ατελείωτο ελαφρύ ίσκιο της, που προσφέρει μοναδικές στιγμές στους θαμώνες και με την παιδική χαρά για να διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Για εμάς η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη, αφού μόνο αυτή μπορεί να σας προσφέρει ένα πραγματικά λαχταριστό πιάτο. Όλα τα κρεατά μας είναι άριστης ποιότητας και φρεσκοψημένα στα κάρβουνα ώστε να διατηρούν όλη τη γεύση και τους χυμούς τους, ενώ όλα τα ψητά μας και ο γύρος και τα καλαμάκια το κοντοσούβλι το κεμπάπ και οι μεζέδες μας είναι χειροποίητοι . Οι σαλάτες μας κόβονται αμέσως μετά την παραγγελία σας, παρασκευάζονται από ολόφρεσκα λαχανικά και περιέχουν extra παρθένο ελαιόλαδο. Χειροποόητα, γύρος, κοντοσούβλι, κεμπάπ. Το σουβλάκι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της διατροφής του μέσου Έλληνα.

Άλλα Τηλέφωνα
2105311300
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΛΕΚΟΣ (Hatija Jonus I.) που ανήκει στην κατηγορία Ψητοπωλεία και εδρεύει στην περιοχή Αιγάλεω
 
 
Μοιράσου το: