Κατηγορίες
Ανδρολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Χειρουργοί Ουρολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο χειρουργός ουρολόγος της νέας εποχής οφείλει όχι μόνο να ενημερώνεται, να εκπαιδεύεται και να εφαρμόζει τις νέες τεχνολογίες αλλά και να προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς του να κατανοούν τη φύση της παθήσεώς τους και τις πιθανές θεραπείες που μπορούν ανά περίπτωση να εφαρμοστούν. Με αυτόν τον τρόπο, η σχέση ιατρού και ασθενούς εγκαθίσταται σε νέα βάση, αφού ο ασθενής γνωρίζει από πριν την πάθησή του αλλά και τη θεραπεία της και έτσι γίνεται συμμέτοχος στη λύση του προβλήματός του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μέχρι σήμερα, το ερευνητικό του έργο έχει επιβραβευτεί με 21 ανακοινώσεις σε παγκόσμια συνέδρια, 14 σε πανευρωπαϊκά, 24 ανακοινώσεις σε μεσογειακά συνέδρια καθώς και σε συνέδρια για την έρευνα στην ουρολογία, 31 ανακοινώσεις σε ελληνικά συνέδρια καθώς επίσης και με 5 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Ο χειρουργός ουρολόγος Λέκας Αλέξανδρος έχει βραβευτεί για το επιστημονικό και ερευνητικό του έργο με το 1ο βραβείο για νέους ερευνητές στην ουρολογία, με 2ο βραβείο σε πανελλήνιο ουρολογικό συνέδριο, με 3ο βραβείο σε πανευρωπαϊκό συνέδριο καθώς και με έπαινο για πρωτότυπη ερευνητική εργασία σε πανευρωπαϊκό συνέδριο.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Λέκας Αλέξανδρος Γ. που ανήκει στην κατηγορία Ουρολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Περιστέρι
 
 
 
Μοιράσου το: