ΜΥΡΩΝΙΔΟΥ ΑΘ. ΜΑΡΙΑ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο της πόλης, το φαρμακείο της Ρίτας Γκατζούλη πέτυχε το στοίχημα. Συνδυάζοντας εργονομία με ένα συμμετοχικό management που δίνει πρωτοβουλίες, αρμοδιότητες και παράλληλα ενθαρρύνει, η φαρμακοποιός απολαμβάνει πλέον το όνειρό της. Άνοιξα το πρώτο μου φαρμακείο στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Το 1987 το φαρμακείο μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 102, όπου λειτουργεί έως και σήμερα. Η Τσιμισκή είναι η καρδιά της πόλης, το εμπορικό κέντρο και σφύζει πάντα από ζωή. Αγαπώ και ασχολούμαι με την εναλλακτική θεραπευτική. Θέλω να έχουμε ένα καλά οργανωμένο εργαστήριο με ομοιοπαθητικά, βάμματα, αιθέρια έλαια, ανθοϊάματα του Dr Bach, καθώς και συμπληρώματα διατροφής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ayurveda, ανατομικά υποδήματα, βιβλία, βιολογικά προϊόντα, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, διαγνωστικά και ιατρικά είδη, εναλλακτικές θεραπείες, καλλυντικά, μελισσοθεραπεία, παιδικά και βρεφικά, προϊόντα διαβήτη, προϊόντα στοματικής υγιεινής, προϊόντα υγιεινής διατροφής, υγρά φακών επαφής, φυτικά ροφήματα, φυτοθεραπεία.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Φαρμακεία και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
 
Μοιράσου το: