Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Scoliosis είναι εξελιγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογικά μονάδα που μετά από 60 και πλέον χρόνια εμπειρίας και συνεχούς ανάπτυξης στην τεχνογνωσία κατασκευής κηδεμόνων σπονδυλικής στήλης φέρνει στον χώρο την προηγμένη ηλεκτρονική σάρωση laser. Έχοντας στην εταιρία μας τεχνικό ορθοπαιδικό, με τεράστια εμπειρία και γνώση καθώς και τους άριστα εκπαιδευμένους βοηθούς μπορούμε να αξιοποιούμε στο μέγιστο τις εξαιρετικές δυνατότητες της τεχνολογίας που διαθέτουμε, επιτρέποντάς μας την κατασκευή λεπτότερων ( 3 χιλιοστών ) και ελαφρύτερων κηδεμόνων ( 400 - 600gr ). Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά, υποαλλεργικά για το ανθρώπινο σώμα, πλήρως πιστοποιημένα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η γνώση και η εμπειρία μας οδήγησαν σε πέντε βήματα για την άριστη κατασκευή κηδεμόνων. Ακριβής μεταφορά των σωματομετρικών στοιχείων του ασθενούς. Διεξοδικός έλεγχος των εργαστηριακών εξετάσεων ( ακτινογραφίες, τομογραφίες ) και ενσωμάτωση της ακτινογραφίας στο 3D μοντέλο. Ακριβής εντοπισμός των σημείων πίεσης και των σημείων εκτόνωσης των πιέσεων. Ψηφιακή αποτύπωση όλων των χαρακτηριστικών ( βάρος, ύψος, γωνία cobb, στροφές κατά moe, ύβος, κλίση λεκάνης, κλίση ώμων κλπ ). Απόλυτα προσωποποιημένη κατασκευή με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φυσικά μετά την εφαρμογή του κηδεμόνα η Scoliosis εγγυάται εγγράφως την άριστη λειτουργία του.

Άλλα Τηλέφωνα
2104831344
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SCOLIOSIS - ΤΖΑΤΖΑΛΙΑΡΗΣ Δ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Σ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη και εδρεύει στην περιοχή Μοσχάτο
 
 
 
 
Μοιράσου το: