Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Oikos Plan δημιουργήθηκε το 1999 και συνεχίζει από το 2011 υπό νέα διεύθυνση, με αντικείμενο εργασιών την ολοκληρωμένη πρόταση διάθεσης προϊόντων για το σπίτι όπως είναι η ανάπτυξη συστημάτων κουζίνας, ντουλαπών υπνοδωματίων, εσωτερικές και θωρακισμένων πορτών ασφαλείας καθώς επίσης και κουνουπιέρων. Συνεργαζόμαστε με τις πιο καταξιωμένες Ελληνικές και Ιταλικές κατασκευαστικές εταιρίες. Τις επιλέξαμε με πολύ αυστηρά κριτήρια που στοχεύουν στην αξιοπιστία μας, στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διακοσμητικό, σχεδιαστικό τμήμα με εμπειρία και έμπνευση. Συνεργεία τοποθετήσεων με υπευθυνότητα και υψηλό επαγγελματισμό, service και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Ανακαινίσεις οικιών με πλήρεις εργασίες Οικοδομικές, υδραυλικές, ηλεκτρομηχανολογικές, δάπεδα, χρωματισμοί, κουφώματα αλουμινίου και PVC, κουνουπιέρων, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίων, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, νεροχύτες, πάγκοι χαλαζία.

Άλλα Τηλέφωνα
2104110618
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή OIKOS PLAN (Λαμπρόπουλος Γεώργιος Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
 
Μοιράσου το: