Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας, δεύτερη γενιά στον χώρο των λευκών ειδών και των κουρτινών, δραστηριοποιείται στο Χαλάνδρι από το 1989. Σήμερα το κατάστημά μας βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, κοντά στην κεντρική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, επί της οδού Αγίας Παρασκευής 7. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη και κουρτίνες, ντύνουμε το σπίτι σας με μεράκι, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τα γούστα. Έχοντας γνώση του αντικειμένου αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με υπευθυνότητα, συνέπεια, φιλική διάθεση και ενδιαφέρον για την ιδιαίτερη αισθητική καθενός ξεχωριστά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Προτεραιότητά μας : Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η μεγαλύτερη ποικιλία στις πιο γνωστές εταιρίες λευκών ειδών που κυκλοφορούν στην αγορά. Στόχος μας η αισθητική και η λειτουργικότητα. Το περιβάλλον μας επηρεάζει περισσότερο απ’ ότι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε. Όταν οι χώροι στους οποίους ζούμε ή δουλεύουμε περιβάλλονται από αισθητική και λειτουργικότητα τότε κοιμόμαστε καλύτερα, ζούμε καλύτερα και πετυχαίνουμε περισσότερα. Με μέλημά μας την επίτευξη αυτού του στόχου, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να σας δώσουμε ποιοτικές ιδέες για να βελτιώσετε την εικόνα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή REGGINA W - Α ΚΑΙ Π ΠΕΖΟΥΛΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Κουρτίνες και εδρεύει στην περιοχή Χαλάνδρι
 
 
 
Μοιράσου το: