Κατηγορίες
Hatha Yoga
Yoga
Πιλάτες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ανακαλύψτε τον zen εαυτό σας! Το Zen Me είναι ένας νέος χώρος εναλλακτικής άσκησης και χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι, που υπόσχεται να προσφέρει ένα πιο zen lifestyle στην καθημερινότητα σας μέσα από προγράμματα , pilates και bodyworks (διάφορα είδη massage) που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Τα προγράμματα του Zen Me είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας καθοδηγήσουν με απλό και εύκολο τρόπο να ανακαλύψετε το zen εαυτό σας και να ζήσετε μια πιο zen ζωή. Σας περιμένουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Λίγα λόγια για τα μαθήματα. Vinyasa yoga: Μέσα από τη γρήγορη εναλλαγή των στάσεων, η vinyasa yoga προσφέρει έντονη μυϊκή ενδυνάμωση, σύσφιξη και τόνωση σε συνδυασμό με έντονη ευεξία. Hatha yoga: Στοχεύει στην ισορροπία του μυαλού και του σώματος μέσα από τις ασκήσεις, τις αναπνοές, το διαλογισμό και την ανάπτυξη της ευλυγισίας, δύναμης και ισορροπίας. Pilates mat: Ασκήσεις εδάφους σε στρώμα με στόχο την ενδυνάμωση και σύσφιξη της κοιλιάς, των γλουτών και της σπονδυλικής στήλης. Pilates mini ball: Ασκήσεις pilates με μπάλες με έμφαση στην εκγύμναση του κάτω μέρους του σώματος και ειδικότερα των ποδιών. Pilates fit ball: Πρόγραμμα pilates με μεγάλες μπάλες που γυμνάζει όλο το σώμα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ZEN ME - Γ ΣΠΕΝΤΖΟΥ Ε ΖΩΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Γυμναστήρια και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: