Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αερόθερμα Ρέθυμνο

: 5 αποτελέσματα
6ο χλμ. Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια , Έπιπλα Γενικά , Τζάκια , Αλουμίνια , Κεραμοσκεπές
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" είναι οι εξής: Το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες κατασκευές. Η παράδοση σε 3 μήνες. Η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση. Τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης (ημιτελής - πλήρης). Η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
Σόμπες - Αερόθερμα - Θερμάστρες - Pellet - Καλοριφέρ
Ατσιπόπουλο, Κόμβος, Ρέθυμνο, 74150, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Είδη Θέρμανσης | Αερόθερμα
Εισάγει και διαθέτει υλικά για :μπάνιο, δάπεδο, θέρμανση, κλιματισμό, πισίνα. Η θετική πορεία της είναι συνάρτηση των σημαντικότερων οίκων του εξωτερικού που συνεργάζεται, της προτίμησης και θερμής υποστήριξης των συμπατριωτών μας. Οι σημαντικότερες εταιρίες εργοστάσια της Ευρώπης και όχι μόνο είναι οι κύριοι συνεργάτες. Κορυφαίοι οίκοι όπως οι : BUDERUS, ROTEX, JAGA, FERROLI, FUJITSU, GENERAL, INVENTOR, HAYWARD, WILO, καλύπτουν με έρευνα και υψηλή τεχνολογία αλλά και προιοντικά τους τομείς θέρμανσης, κλιματισμού, ζεστών και κρύων νερών, καθώς και εξοπλισμού πισίνας.
Ενεργειακά Τζάκια - Αερόθερμα Τζακιών
Τρία Μοναστήρια, Ρέθυμνο, 74150, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τζάκια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αερόθερμα - Σόμπες - Θερμάστρες
Παπανδρέου Γεωργίου 10, Ρέθυμνο, 74133, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Είδη Θέρμανσης | Αερόθερμα
Σόμπες Pellet - Καλοριφέρ - Αερόθερμα - Κλιματιστικά
Ακαδημίας Vivi 5, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Κλιματισμός
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Αερόθερμα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Αερόθερμα σε Ρέθυμνο. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.