Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αλλεργιολόγοι Βοιωτίας

: 3 αποτελέσματα
Αλλεργιολόγος
Δαιδάλου 2, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Αλλεργιολόγοι
Διάγνωση και αντιμετώπιση αλλεργικών παθήσεων σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες, ατοπική δερματίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα. Τροφική αλλεργία, φαρμακευτική αλλεργία, αναφυλαξία σε νυγμό μέλισσας, σφήκας. Στο ιατρείο διενεργούνται αλλεργικά τεστ για όλες τις αλλεργικές παθήσεις : Αναπνευστική αλλεργία ( αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα ), τροφική αλλεργία, όπως επίσης και αναφυλαξία σε νυγμό μέλισσας, σφήκας, φαρμακευτική αλλεργία, αλλά και δερματίτιδα εξ επαφής ( patch test ) και ατοπική δερματίτιδα. Επιπλέον, εκτελούνται σπιρομετρήσεις, προκλήσεις με αλλεργιογόνα, καθώς και ανοσοθεραπεία. Η ιατρός δέχεται επισκέψεις καθημερινά πρωί και απόγευμα, κατόπιν ραντεβού.
Αλλεργιολόγος
Σοφοκλέους 20, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Αλλεργιολόγοι
Διάγνωση αλλεργικών παθήσεων - δερματικές δοκιμασίες σε αεροαλλεργιογόνα, τροφές, φάρμακα και δηλητήριο υμενοπτέρων. Ελέγχος κνιδώσεων και αγγειοοιδήματος, αλλεργικής δερματίτιδας και ατοπικής δερματίτιδας. Θεραπεία των αλλεργικών παθήσεων με απευαισθητοποίηση ( εμβόλια, ανοσοθεραπεία, υπογλώσσσια και υποδόρια ).
Αλλεργιολόγος
Γεωργαντά 18-20, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Αλλεργιολόγοι
Αλλεργιολογικό ιατρείο. Στρατιωτικός ιατρός.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Αλλεργικός; Στην ενότητα Αλλεργιολόγοι θα βρεις γιατρούς αλλεργιολόγους σε Βοιωτίας. Αναζήτησε γιατρό αλλεργιολόγο σε Βοιωτίας και μάθε με ποιό ταμείο είναι συμβεβλημένος (ΕΟΠΥΥ). Όλοι οι ιατροί αλλεργιολόγοι είναι συγκεντρωμένοι εδώ.
Ακολούθησε τις χρήσιμες συμβουλές του ειδικού Αλλεργιολόγου κ. Νικόλαου Τσαπτσίνου και αντιμετώπισε τις αλλεργίες της Άνοιξης Η Άνοιξη είναι μία από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου, όμως πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να την απολαύσουν, γιατί ταλαιπωρούνται από αλλεργίες που εκδηλώνονται ακόμα πιο έντονα κατά την διάρκεια αυτής της εποχής.  Η ανθοφορία και η γύρη των φυτών, προκαλούν την έξαρση των αλλεργιών, οι οποίες επιβαρύνουν τον οργανισμό μας, κάνοντας την ανοιξιάτικη περίοδο του έτους, να είναι μία εποχή ταλαιπωρίας.  Ο ειδικός Αλλεργιολόγος Παιδιών & Ενηλίκων κ. Νικόλαος Τσαπτσίνος μας  δίνει χρήσιμες συμβουλές για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τις ανοιξιάτικες αλλεργίες. 1.    Προσοχή στις ημέρες με ηλιοφάνεια, ζέστη και δυνατό αέρα, διότι τότε οι γύρεις αφθονούν στην ατμόσφαιρα. 2.    Μην περνάς από πάρκα με πολλά φυτά και δέντρα, διότι ακόμη και το πεύκο που έχει μεγάλη και βαριά γύρη μπορεί να σε  πειράξει, εφόσον είσαι αλλεργικός σε αυτό. 3.    Τις ημέρες της έντονης
Αντιμετώπισε τις αλλεργίες του καλοκαιριού, μαθαίνοντας  από τον Ειδικό Αλλεργιολόγο Παιδιών & Ενηλίκων κ. Νικόλαο Τσαπτσίνο  όλα όσα πρέπει να προσέξεις σε αυτή την εποχή του έτους… Κάθε εποχή έχει τις ιδιαίτερες αλλεργίες της. Δεν είναι μόνο η άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που εγκυμονεί κινδύνους για αλλεργικά και μη άτομα, μιας και ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τη φύση. Φεύγοντας για διακοπές, θεωρείται απαραίτητο να έχεις στο φαρμακείο σου  εκτός των άλλων και τα συνηθισμένα αντιαλλεργικά φάρμακα, όπως αντιϊσταμινικά χάπια και κορτιζόνες, αλοιφές για τα τσιμπήματα από έντομα, μέδουσες, κουνούπια και λοιπά ζωύφια. Αν βέβαια είσαι άτομο αλλεργικό στα έντομα (π.χ. μέλισσες, σφήκες, κ.ά.), θεωρείται απαραίτητο να έχεις  και ένεση κορτιζόνης και αδρεναλίνης, πέραν των άλλων. Ας απαριθμήσουμε μερικές καλοκαιρινές αλλεργίες: Η  φωτοαλλεργία ή φωτοευαισθησία στον ήλιο Η κνίδωση εκ ψύχους, μην απορήσεις,  απασχολεί ορισμένους ασθενείς όταν έρχονται σε επαφή με την παγωμένη θάλασσα