Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Φωτοβολταϊκά Περιστέρι

: 7 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
28ο χλμ. Λεωφόρου Λαυρίου, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μπαταρίες , Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Στη SMART BATTERY διαθέτουμε μεγάλο εύρος προϊόντων και στοιχείων που αποτελούν ένα Φ/Β σύστημα. Για να διευκολύνουμε τους καταναλωτές, ώστε να επιλέξουν το Φ/Β που χρειάζονται, έχουμε δημιουργήσει 4 έτοιμα συστήματα. - smart solar 1: Για τροχόσπιτα, παράγκες κ.λπ. - smart solar 2: Για μικρά εξοχικά με περιορισμένες ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας. - smart solar 3: Για ηλεκτροδότηση μικρών – μεσαίων κατοικιών. - smart solar 4: Για ηλεκτροδότηση μεγάλων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SMART BATTERY - Η σειρά μπαταριών διαθέτει μεγάλη γκάμα για αυτοκίνητα, moto, φορτηγά, θαλάσσια σκάφη, και για φωτοβολταικά συστήματα, παιδικά παιχνίδια, αναπηρικά καροτσάκια. Περιλαμβάνει μπαταρίες μολύβδου ανοικτού, κλειστού τύπου, AGM, GEL. - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ BREEZE - Η σειρά λιπαντικών μας εισάγεται από το εξωτερικό από πετρελαϊκό κολοσσό και συσκευάζεται στην Ελλάδα σε μικρότερες δεξαμενές. Τα λιπαντικά breeze διαθέτουν μεγάλο βάθος κωδικών που αφορούν εφαρμογές για αυτοκίνητα, ΜΟΤΟ, υδραυλικές εφαρμογές, βιομηχανικές εφαρμογές, κ.λπ. Το επόμενο σχέδιο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και εμπόρια ηλεκτρικών ποδηλάτων με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.
Μελέτη - Προμήθεια και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων
Μόρφου 4, Περιστέρι, 12133, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Φωτοβολταϊκά συστήματα με το κλειδί στο χέρι. Η pvsolar προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι αναλαμβάνοντας : Την αυτοψία, την αξιολόγηση του χώρου και των συνθηκών εγκατάστασης. Το σχεδιασμό και τη μελέτη εφαρμογής των φωτοβολταϊκών συστημάτων που περιλαμβάνει την προσομοίωση της εγκατάστασης με σχετικό λογισμικό προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση των φωτοβολταϊκών μονάδων και η αποφυγή σκιάσεων που δρούν αρνητικά τόσο στην παραγόμενη ενέργεια όσο και στη διάρκεια ζωής των ηλιακών συλλεκτών. Την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών σύμφωνα και με τις επενδυτικές επιθυμίες του κάθε πελάτη.
Πτερύγια Ανεμογεννητριών
Δωδεκανήσου 104, Περιστέρι, 12134, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Πυθίας 14, Περιστέρι, 12135, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Η AVDIRA SOLAR GREECE με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την πελατοκεντρική φιλοσοφία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας στην υλοποίηση και στην χρηματοδότηση ενεργειακών έργων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Οι συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές Φωτοβολταϊκών πλαισίων, όπως και όλων των υλικών σε κάθε έργο σε συνδυασμό με το σύστημα συνεχούς αξιολόγησής τους, εγγυάται τη μέγιστη και αποδοτική λειτουργίας της. Η AVDIRA SOLAR GREECE ευελπιστεί σε μια εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας.
Εκάτης 7, Περιστέρι, 12137, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Σοφοκλέους 13, Περιστέρι, 12134, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Refusol
Εταιρία ηλιακών inverter
Κρυστάλλη 41, Περιστέρι, 12131, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΠΕ θα βρεις εταιρείες μελέτης - παραγωγής - εγκατάστασης - συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε Περιστέρι. Έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους επαγγελματίες υπηρεσιών εξοικονόμησης ενέργειας που χρειάζεσαι. Φωτοβολταϊκά σε στέγη, σε πάρκα μέχρι και για τους αγρότες; Στην κατηγορία Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΠΕ σε Περιστέρι θα γλιτώσεις πολλά!