Φίλτρα
Σύμβαση με
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοπεδικά Είδη Βόλος

: 7 αποτελέσματα
PATIENTS CARE SYSTEMS Ι.Κ.Ε  -  ΔΗΜ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε

PATIENTS CARE SYSTEMS Ι.Κ.Ε - ΔΗΜ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε

Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ

ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ

Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Γαλλίας 27, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ιατρικά Είδη - Όργανα - Εργαλεία , Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη , Ιατρικά Μηχανήματα & Συσκευές
 • Ιατρικά είδη - μηχανήματα -
 • Ορθοπαιδικά είδη -
 • Ιατρικό οξυγόνο -
 • Οξυγονοθεραπεία -
 • Πιεσόμετρα -
 • Αναλώσιμα υλικά -
 • Επισκευές μηχανημάτων
2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, κτήριο Τ.Ε.Ε., Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Επιχείρηση για την πώληση και ενοικίαση ορθοπεδικών ειδών και ορθοπεδικών βοηθημάτων (αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακές κλίνες, στρώματα κατακλίσεων κ.λπ.), ιατρικές συσκευές-ιατρικός εξοπλισμός, διαγνωστικά μέσα, ιατρικό οξυγόνο και αναπνευστικές συσκευές, ολοκληρωμένη γκάμα καλσόν και κάλτσας φλεβικής ανεπάρκειας, ιατρικός-νοσηλευτικός ιματισμός, ιατρική-νοσηλευτική υπόδηση, φαρμακεία πιστοποιημένα παντός τύπου, ολοκληρωμένη γκάμα ειδών ακράτειας και αναλώσιμα ιατρείων. Δωρεάν παράδοση κατ΄οίκον.
Πολυμέρη 151, Βόλος, 38222, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Πολυθρόνες Μασάζ
Μπορέλ 8, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Η Back2life είναι εισαγωγική εταιρία με πολυθρόνες μασάζ. Δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις πρωτοποριακών προϊόντων. Καινοτομεί πάντα σε προϊόντα και προτάσεις που κάνουν πιο ξεκούραστη και απολαυστική τη ζωή σας. Κύρια δραστηριότητά της, είναι η εμπορία και διαχείριση κορυφαίων πολυθρόνων μασάz, που ικανοποιούν τη σύγχρονη αντίληψη χαλάρωσης και ευεξίας.
Κατάστημα Ορθοπεδικών Ειδών
Ζάχου Α. 82, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Όπως κι αν το γράφεις: ορθοπαιδικό ή ορθοπεδικό, στην κατηγορία Αναπηρικά Ορθοπαιδικά Είδη σε Βόλος έχουμε τα πιο ενημερωμένα καταστήματα με αναπηρικά και ορθοπαιδικά είδη: ορθοστάτες, προσθετικά τεχνητά μέλη, κηδεμόνες, αεροστρώματα, αναπηρικές καρέκλες - αμαξίδια, καροτσάκια, κρεβάτια, είδη κατάκλισης και ορθοπαιδικά βοηθήματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου από καταστήματα αναπηρικών και ορθοπαιδικών ειδών σε Βόλος, μπες και βρες αυτό που ζητάς!
Ένα αναξιοποίητο τεχνικό βοήθημα αποκατάστασης, που δεν το συναντάτε συχνά σε χώρους όπου υπάρχουν άτομα με κινητικά προβλήματα, αδυναμία βάδισης, στήριξης και ορθοστάτισης είναι οι ορθοστάτες.Πιθανή αιτία, όπως και για τα περισσότερα ορθοπεδικά τεχνικά  βοηθήματα αποκατάστασης, είναι να μην έχουν πειστεί οι χρήστες τους, όχι μόνο για τα προσδοκώμενα οφέλη, αλλά και για τις επιπτώσεις που έχει η μη ορθοστάτιση, επιπτώσεις που είναι δυνατόν να  επιφέρουν δυσάρεστα και πολλές φορές  μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν από τον  θεραπευτή σας για το που και πως θα βοηθήσει η ορθοστάτιση καθώς και για το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα πρέπει να σχεδιαστεί στα μέτρα σας προκείμενου η ορθοστάτιση να συμπεριληφθεί στις  καθημερινές σας δραστηριότητες. Ορθοστάτες παρουσιάζονται σήμερα διεθνώς  σε πολλούς τύπους καλύπτοντας μεγάλο αριθμό απαιτήσεων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων που καλούνται  να τους χρησιμοποιήσουν.