Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοπεδικά Είδη Κέρκυρα

: 7 αποτελέσματα
ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ

ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ

Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
PATIENTS CARE SYSTEMS  Ι.Κ.Ε   -   ΔΗΜ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ  &  ΣΙΑ Ι.Κ.Ε

PATIENTS CARE SYSTEMS Ι.Κ.Ε - ΔΗΜ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε

Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Κοντόκαλι, Κέρκυρα, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Βοηθήματα μπάνιου, υγειονομικό υλικό, νάρθηκες, στρώματα κατάκλισης, πιεσόμετρα, γερανοί μεταφοράς, όργανα αποκατάστασης, καρότσια, ορθοστάτες. Ορθοπαιδικά κρεβάτια, αμαξίδια.
Ανδρεάδη Ιουλίας 12, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα ακράτειας, κατακλίσεων Hartmann, αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια, βοηθήματα μπάνιου και περιπάτου, στρώματα που προστατεύουν από τις κατακλίσεις, εξοπλισμό ιατρείων, συμπυκνωτές οξυγόνου, νεφελοποιητές, cpap, bipap, αναπνευστήρες.
Εμπόριο Ορθοπαιδικών Ειδών και Παραϊατρικών Προϊόντων
Μαρασλή Γρηγορίου 36, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Καββαδάδες, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Φλέμιγκ Αλεξάνδρου 6, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Όπως κι αν το γράφεις: ορθοπαιδικό ή ορθοπεδικό, στην κατηγορία Αναπηρικά Ορθοπαιδικά Είδη σε Κέρκυρα έχουμε τα πιο ενημερωμένα καταστήματα με αναπηρικά και ορθοπαιδικά είδη: ορθοστάτες, προσθετικά τεχνητά μέλη, κηδεμόνες, αεροστρώματα, αναπηρικές καρέκλες - αμαξίδια, καροτσάκια, κρεβάτια, είδη κατάκλισης και ορθοπαιδικά βοηθήματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου από καταστήματα αναπηρικών και ορθοπαιδικών ειδών σε Κέρκυρα, μπες και βρες αυτό που ζητάς!
Ένα αναξιοποίητο τεχνικό βοήθημα αποκατάστασης, που δεν το συναντάτε συχνά σε χώρους όπου υπάρχουν άτομα με κινητικά προβλήματα, αδυναμία βάδισης, στήριξης και ορθοστάτισης είναι οι ορθοστάτες.Πιθανή αιτία, όπως και για τα περισσότερα ορθοπεδικά τεχνικά  βοηθήματα αποκατάστασης, είναι να μην έχουν πειστεί οι χρήστες τους, όχι μόνο για τα προσδοκώμενα οφέλη, αλλά και για τις επιπτώσεις που έχει η μη ορθοστάτιση, επιπτώσεις που είναι δυνατόν να  επιφέρουν δυσάρεστα και πολλές φορές  μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν από τον  θεραπευτή σας για το που και πως θα βοηθήσει η ορθοστάτιση καθώς και για το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα πρέπει να σχεδιαστεί στα μέτρα σας προκείμενου η ορθοστάτιση να συμπεριληφθεί στις  καθημερινές σας δραστηριότητες. Ορθοστάτες παρουσιάζονται σήμερα διεθνώς  σε πολλούς τύπους καλύπτοντας μεγάλο αριθμό απαιτήσεων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων που καλούνται  να τους χρησιμοποιήσουν.