Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ανελκυστήρες (Ασανσέρ) Ηράκλειο

: 11 αποτελέσματα
Περγάμου 47, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Εγκατάσταση - Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του κάθε έργου, εξασφαλίζουμε για κάθε πελάτη και προτείνουμε λύσεις, για κάθε νέα εγκατάσταση. Εγκαθιστούμε κάθε είδους ανελκυστήρα (υδραυλικό, ηλεκτρομηχανικό, πανοραμικό,) και τύπο (ατόμων, φορτίων), καθώς και συστήματα για ΑΜΕΑ κ.τ.λ., διατηρώντας τεχνικό φάκελο για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε από την αρχή ως την αποπεράτωσή του. - - Ανακαίνιση - Εκσυγχρονισμός - Επισκευή ανελκυστήρα απαιτείται όταν κατά τη λειτουργία του παρατηρούνται σημαντικές δυσλειτουργίες. Ανακαίνιση ή εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα χρειάζεται για την αναβάθμιση τεχνικών προδιαγραφών σε συνδυασμό και με την αισθητική ανανέωση. - - Συντήρηση - Τεχνική Υποστήριξη - Εξασφαλίζουμε την ασφαλή μετακίνησή σας από την αρχική λειτουργία του ανελκυστήρα ως και τη στιγμή της ανακαίνισής του, Η συντήρηση των ανελκυστήρων είναι υποχρεωτική από το νόμο, για μια σωστή και ασφαλή λειτουργία του. Γι’ αυτό εξειδικευμένα συνεργεία με άδεια συντήρησης παρακολουθούν περιοδικά τα κρίσιμα σημεία του ανελκυστήρα. Όλοι οι ανελκυστήρες που συντηρούμε παρέχεται υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης - αποκατάστασης βλαβών ή τυχόν δυσλειτουργιών 24 ώρες το 24ωρο. - Επίσης παρέχεται ασφαλιστική εταιρεία.
Περιοχή Νέου Κτελ, Λαγκός, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες Ατόμων - Ανελκυστήρες Φορτίων - Ανελκυστήρες Κουζίνας - Μελέτη - Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή - Αναβατόρια - Κυλιόμενες Σκάλες - Ανελκυστήρες Σκάλας για ΑμΕΑ - Τελεφερίκ-Επικλινής Ανελκυστήρας - Ειδικές Κατασκευές - Ασανσέρ
Μαυσώλου 127, Νέα Αλικαρνασσός, 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες

Όλες οι εγκαταστάσεις και συντηρήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο από πτυχιούχους και έμπειρους ηλεκτροτεχνίτες Δ' Ειδικότητας, οι οποίοι και αποτελούν το μόνιμο προσωπικό μας. Στο τέλος κάθε εγκατάστασης πιστοποιημένος φορέας αναλαμβάνει την επιθεώρηση του ανελκυστήρα και εκδίδει τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την άδεια λειτουργίας του ανελκυστήρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. - ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

  • Τεχνική κάλυψη όλο το 24ωρο. -
  • Αμεσότητα και προσωπική επαφή. -
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης. -
  • Εγκατάσταση σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ -
  • Ανταγωνιστικές τιμές, συνέπεια, ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση -
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Κρήτη αλλά και εκτός αυτής -
  • Υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών -
  • Όλα τα προϊόντα φέρουν την σήμανση CE
Ζωγραφιστού Παύλου 13, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
Ζωγραφιστού Παύλου 65, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
Αφέντη Χριστού 29, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Κατασκευές - Επισκευές και Συντήρηση Ανελκυστήρων
Αρχιπελάγους 46, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Μελέτες - Κατασκευές - Συντηρήσεις - Επισκευές Ανελκυστήρων
Ευαρέστου 3, Ηράκλειο, 71410, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες ασανσέρ, ανελκυστήρες φορτίων, ανελκυστήρες, μεταλλικά φρεάτια, ανελκυστήρες σκάλας, ΑΜΕΑ, πόρτες ανελκυστήρων.
Τεχνική Εταιρία Ανελκυστήρων
Λεωφόρος Κνωσσού 26, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
Πατριάρχου Μεταξάκη Μελετίου 4, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
Ξάνθου Εμμανουήλ 4, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανελκυστήρες
Σελίδα:
1
 
Στην κατηγορία Ανελκυστήρες θα βρεις εισαγωγείς - κατασκευαστές ανελκυστήρων, επαγγελματίες στην τοποθέτηση, εμπορία, συντήρηση ανελκυστήρων σε Ηράκλειο. Επιπλέον, ανυψωτήρες, θάλαμος, ανυψωτικές πλατφόρμες και lift για ΑΜΕΑ. Για όλα τα ανταλλακτικά, μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων σε Ηράκλειο σου έχουμε τις καλύτερες εταιρείες που θα σε ανεβάσουν ψηλά!