Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ανελκυστήρες (Ασανσέρ) Ρόδος

: 6 αποτελέσματα
Αθηνών 85, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ανελκυστήρες
Εκτός από την εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην τοποθέτηση θυρών εισόδου καθώς και κυλιόμενων κλιμάκων. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής ανελκυστήρων όπως η ΚΛΕΕΜΑΝΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕΕ (που είμαστε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δωδ/σου) για σετ Υδραυλικών Ανελκυστήρων, την THYSSEN ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ για σετ Συμβατικών Ανελκυστήρων, τη RECORD ΕΛΒΕΤΙΑΣ για τις αυτόματες πόρτες εισόδου και τέλος την KLEEMANN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και ThyssenKrup K&M για τις κυλιόμενες κλίμακες. Έτσι κάθε εγκατάσταση αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο της αντίστοιχης εταιρείας.
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
Πετρίδη Μιχαήλ 10, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ανελκυστήρες
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
Σωτήρος 74, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ανελκυστήρες
Θεολόγος, Παραδείσι, 85106, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ανελκυστήρες
Τεχνική εταιρία κατασκευών ανελκυστήρων όλων των τύπων, αυτόματες πόρτες καταστημάτων και ξενοδοχείων, γκαραζόπορτες. Service και τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο.
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
Λεωφόρος Δημοκρατίας 212, Παραδείσι, 85106, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ανελκυστήρες
Εγκατάσταση και Συντήρηση Ανελκυστήρων
Σόλωνος 8, Παραδείσι, 85106, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ανελκυστήρες
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην κατηγορία Ανελκυστήρες θα βρεις εισαγωγείς - κατασκευαστές ανελκυστήρων, επαγγελματίες στην τοποθέτηση, εμπορία, συντήρηση ανελκυστήρων σε Ρόδος. Επιπλέον, ανυψωτήρες, θάλαμος, ανυψωτικές πλατφόρμες και lift για ΑΜΕΑ. Για όλα τα ανταλλακτικά, μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων σε Ρόδος σου έχουμε τις καλύτερες εταιρείες που θα σε ανεβάσουν ψηλά!