Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ανταλλακτικά Bosch Βόλος

: 2 αποτελέσματα
Εμπόριο Μπαταριών Αυτοκινήτων
Αναλήψεως 359 & Κανάρη Κωνσταντίνου, Βόλος, 38222, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Bosch - Energizer - Rocket - Varta - Status - Ζεύς
Έλεγχος κατάστασης ακροδεκτών, έλεγχος μίζας, έλεγχος μπαταρίας, έλεγχος δυναμό. Τοποθέτηση μπαταριών (εαν αγοραστεί απο το κατάστημά μας) χωρίς καμιά υποχρέωση του πελάτη για αγορά καινούργιας μπαταρίας.
Λεωφόρος Δημητριάδος 8, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών
Philips - AEG - Brandt - Whirlpool - Moulinex - Indesit - Ariston - Tefal - Rowenta - Krups - Bosch - Siemens
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
 
Στην ενότητα Ανταλλακτικά Bosch μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Ανταλλακτικά Bosch σε Βόλος. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Ενημερώσου για την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου και μάθε όλες τις εξελίξεις των online e-shops, από την εταιρεία Onparts... Η επισκευή του αυτοκινήτου ήταν και είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους περισσότερους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αλλά και ένα πεδίο εκμετάλλευσης τους από πολλούς επαγγελματίες του χώρου.Πολλοί επιλέγουν τον (σίγουρο) δρόμο της αντιπροσωπείας – εξουσιοδοτημένου καθώς πιστεύουν ότι μόνο εκεί θα βρουν  ποιότητα και σιγουριά, ενώ φοβούνται ότι θα χαθεί η εγγύηση του κατασκευαστή επιλέγοντας κάτι πιο οικονομικό. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπορείτε να βρείτε εφάμιλλη ποιότητα και έκτος αντιπροσωπείας μειώνοντας μόνο την τιμή επισκευής ή συντήρησης και χωρίς επιπτώσεις στην εγγύηση. Ποια είναι λοιπόν τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη αυτοκινήτου και τι σημαίνει γνήσιο ανταλλακτικό; Ο όρος "γνήσια ανταλλακτικά" δεν είναι αποκλειστικά για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αλλά ανταποκρίνεται σε ειδικό ρυθμιστικό ορισμό**. Πάνω από το 70% των νέων τμημάτων του οχήματος