Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ανθοκομικά - Δενδροκομικά Θεσσαλονίκης

: 97 αποτελέσματα
6ο χλμ. Χαριλάου - Θέρμης & Τ.Θ. 1558, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου , Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
 • Μελέτη & Σχεδιασμός του χώρου με στόχο το καλύτερο αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα -
 • Χωματουργικές Εργασίες προμηθεύουμε τον ιδανικό τύπου χώματος για τον χώρο σας -
 • Ποτιστικά Συστήματα τοποθέτηση, επίβλεψη και συντήρηση ποτιστικού συστήματος αυτόματου και μη -
 • Γκαζόν – φυτά ανάλογα το χώρο σας και το κλίμα σας προτείνουμε διάφορες ποικιλίες -
 • Συντηρήσεις Κήπων οι ειδικοί επιστήμονες, γεωπόνοι, δασολόγοι, αρχιτέκτονες τοπίου και κηπουροί της εταιρείας GARDEN, αναλαμβάνουν την επίβλεψη και τη φροντίδα του κήπου σας για όλες τις εποχές του χρόνου -
 • Διακοσμητικές Προτάσεις εντελώς δωρεάν έπειτα από συζήτηση με τον εκάστοτε πελάτη προσφέρουμε μοντέρνες και καινοτόμες διακοσμητικές λύσεις.
Καραμανλή Κωνσταντίνου 42, Καλαμαριά, 55132, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Ανθοπωλεία
 • Αρωματικά φυτά -
 • Εποχιακά φυτά -
 • Πολυετή φυτά -
 • Κηπευτικά -
 • Οπωροφόρα -
 • Δέντρα -
 • Σπόροι -
 • Γλάστρες - Πήλινα - Κεραμικά - Κασπώ -
 • Εργαλεία ηλεκτρικά - Βενζινοκίνητα -
 • Λιπάσματα - Φυτοφάρμακα - Φυτοχώματα
27ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, Κάτω Σχολάρι, 57500, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου

Μέσα από τον προσεγμένο συνδυασμό αρχιτεκτονικής μελέτης, κατάλληλης επιλογής φυτών και χρήσης φυσικών υλικών όπως πέτρα, ξύλο και κεραμικά, δημιουργούμε τοπία που δίνουν αίσθηση φυσικού περιβάλλοντος στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Με περισσότερα από 25 χρόνια εξειδίκευσης στον χώρο των φυτών, εξειδικευόμαστε στην:

 • Αρχιτεκτονική κήπων -
 • Διαμόρφωση Χώρων -
 • Διαθέτουμε στον εκθεσιακό μας χώρο πλούσιο φυτώριο με φυτά εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. -
 • Εγκατάσταση αρδευτικών συστημάτων -
 • Ποικιλία κεραμικών -
 • Είδη κήπου -
 • Φάρμακα – Λιπάσματα - Φυτόχωμα
Πατριαρχικό Πυλαίας, Πυλαία, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Σπόροι - Φυτά - Βολβοί , Λιπάσματα , Είδη Διακόσμησης , Μηχανήματα Κηπουρικών Εργασιών
Φυτά εσωτερικού χώρου - Φυτά εξωτερικού χώρου - Ψεύτικα λουλούδια - Σπόροι – Βολβοί – χώμα - Εργαλεία κήπου - Μηχανές γκαζόν - Διακοσμητικά κήπου - Βρύσες - Γλάστρες
Αγία Παρασκευή, Βασιλικά, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Σπόροι - Φυτά - Βολβοί , Γεωργικά Είδη & Προϊόντα

Τα Σπορόφυτα Βασιλικών παράγουν σχεδόν όλα τα είδη των λαχανοκομικών που ζητούνται στην ελληνική αγορά, αυτόρριζα και εμβολιασμένα. - Αυτόρριζα σπορόφυτα: Αγγούρι, αντίδι, καρπούζι, κολοκύθι, κουνουπίδι, λάχανο, μαρούλι, μελιτζάνα, μπρόκολο, πεπόνι, πιπεριά, σέλινο, τομάτα, φασόλι - Εμβολιασμένα σπορόφυτα: Αγγούρι, καρπούζι, μελιτζάνα, πιπεριά, τομάτα. - Τα σπορόφυτα παράγονται σε μια σειρά δίσκων με διάφορες διαστάσεις οι οποίες επιλέγονται ανάλογα με την εποχή φύτευσης και το επιθυμητό στάδιο ανάπτυξης του φυτού. Τα Σπορόφυτα Βασιλικών για την ανοιξιάτικη περίοδο (τρίμηνο Μαρτίου - Απριλίου - Μαΐου) διαθέτουν μία σειρά φυτών για ερασιτεχνική χρήση. Τα συγκεκριμένα σπορόφυτα διατίθενται σε ένα διαφοροποιημένο αποσπώμενο δίσκο 60 θέσεων. Τα προϊόντα της ερασιτεχνικής σειράς είναι: - αγγούρι, καρπούζι, κολοκύθι, μελιτζάνα μακριά, μελιτζάνα φλάσκα, μελιτζάνα εμβολιασμένη, πεπόνι, πιπεριά μακριά, πιπεριά καυτερή, πιπεριά φλάσκα, πιπεριά φλωρίνης, τομάτα αναρριχώμενη, τομάτα αυτοκορυφολογούμενη, τομάτα τύπου Cherry, τομάτα βιομηχανική.

22ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Βασιλικών, Βασιλικά, 57006, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Σπόροι - Φυτά - Βολβοί , Τεχνητά Άνθη & Φυτά
Διαθέτουμε 1.300 είδη φυτών για κήπο, μπαλκόνι, κατάστημα, αγρόκτημα: Φυτά για περιφράξεις, ανεμοφράχτες, μπορντούρες σε προτάσεις κωνοφόρων, θάμνων, αρωματικών, αναρριχητικών κ.λπ. - Φυτά αρωματικά, αναρριχητικά, εποχιακά για συστάδες, πάρκα, μπαλκόνια, βραχόκηπους, παρτέρια, κιόσκια, διακόσμηση καταστημάτων, ζαρντινιέρες, πέργκολες κ.λπ. - Θάμνους, δένδρα για καλλωπισμό ή σκιά όπως φλαμουριές, ακακίες, πλατάνια, ιτιές κ.λπ. - Οπωροφόρα: 3.000 δένδρα με καρπό σε 2-8 ποικιλίες όπως αχλαδιές, μηλιές, κερασιές, λωτούς, βερίκοκα, δαμάσκηνα και 30.000 ελαιόδενδρα για τον οπωρώνα που ονειρεύεστε. - Ακόμη θα βρείτε είδη κήπων όπως πιθάρια, ζαρντινιέρες, φυτόχωμα, κοπριά κ.λπ. για κάθε ανάγκη σας. - Στις κατασκευές κήπων, γκαζόν, αρδευτικών και διαφόρων έργων η πολύχρονη πείρα μας ως παραγωγοί και κατασκευαστές κήπων - έργων εγγυάται την επιτυχία στις λύσεις και τις κατασκευές που σας προτείνουμε. - Για την άριστη επιτυχία έχουμε συνεργάτες έμπειρους γεωπόνους και συνεργεία.
Νεοχωρούδα, Ιωνία Θεσσαλονίκης, 54500, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
 • Τεχνικά έργα πρασίνου -
 • Προμήθεια καλλωπιστικών δένδρων και θάμνων -
 • Μελέτη και σχεδιασμός κήπων -
 • Αποκαταστάσεις τοπίων -
 • Προμήθεια φυτών για επιδοτούμενα προγράμματα -
 • ISO 9001:2008
Φυτώριο
Επανομή, Επανομή, 57500, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Παραγωγή σποροφύτων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας παράγουμε αυτόριζα σπορόφυτα κηπευτικών και φυλλωδών λαχανικών.
Φυτώριο
Αεροδρομίου 57 & Παναγίας Σουμελά, Ωραιόκαστρο, 57013, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Χονδρεμπόριο Άνθεων και Φυτών
Διογένους 37, Θεσσαλονίκη, 54453, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Φυτώριο Ελαίων - Ακτινιδίων
Βασιλικά, Βασιλικά, 57006, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Φυτώριο
12ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Αρχιτεκτονική τοπίου, καλλωπιστικά.
Εμπόριο Γαριφάλων - Αποθήκη
Σόλωνος 99-101, Θεσσαλονίκη, 54248, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Φυτώριο
1ο χλμ Θέρμης - Χαριλάου, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Θερμοκήπιο Εποχιακών Ανθέων
Επανομή, Επανομή - Αγροτική Περιοχή Μετοχίου, 57500, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Παραγωγή ανθοκομικών, ετησιων, δένδρων, φυτών, λαχανικών, υβρίδιων και παλαιών ποικιλιών, χώματα, πήλινα, γλάστρες, κατασκευή και συντήρηση κήπων.
Εμπόριο Ανθέων
Βερατίου 29, Θεσσαλονίκη - Ξηροκρήνη, 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Φυτώριο
Περιστερώνα, Λαγκαδίκια, 57012, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εμπόριο Φυτών
Παπαναστασίου Αλέξανδρου 54, Θεσσαλονίκη, 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Καζαντζίδη Στέλιου 11, Πυλαία, 55536, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
Τα φυτώρια μας διαθέτουν τα καλύτερα καλλωπιστικά, καρποφόρα δένδρα, θάμνους και σούπερ φρούτα της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε λουλούδια εποχής, λαχανοκομικά, φυτά, γλάστρες πλαστικές, πήλινες υαλωμένες, φυτοχώματα, υλικά επικάλυψης, λιπάσματα.
Φυτώριο
Τσιγγιρίδη 8, Καλαμαριά, 55133, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1 2 3 4 5
 
Μοιράσου το:
       
 
Στην κατηγορία Ανθοκομικά Δενδροκομικά θα βρεις ανθοκομικά και δενδροκομικά σε Θεσσαλονίκης. Εδώ θα βρεις όλους τους επαγγελματίες καλλιεργητές, προμηθευτές, εισαγωγείς ανθοκομικών και δενδροκομικών σε Θεσσαλονίκης. Κάθε προμηθευτής, παραγωγός ανθοκομικών και δενδροκομικών, κάθε καλός επαγγελματίας εισαγωγής, προμήθειας και διάθεσης φυτευτικού υλικού: δασικά - καλλωπιστικά είδη, οπωροφόρα - καρποφόρα δένδρα, φυτά εσωτερικού - εξωτερικού χώρου, είναι όλοι εδώ!
Το λίπασμα θεωρείται ως η τροφή της τροφής μας. Για να απολάβουμε υψηλές και ποιοτικές παραγωγές ελαιοκάρπου, θα πρέπει να προμηθεύσουμε τα δένδρα με όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Προτού προβούμε στην αγορά και εφαρμογή κάποιου λιπάσματος, καλό θα είναι να λάβουμε υπόψη διάφορες παραμέτρους: 1) τα στοιχεία της ανάλυσης χώματος ή φυλλοδιαγνωστικής 2) το ιστορικό λιπάνσεων των τελευταίων δύο ετών και 3) αν η χρονιά που αναμένουμε είναι παραγωγική ή όχι. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα μας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου λιπάσματος (όχι απαραίτητα και πιο ακριβού) για τα δένδρα μας. Η βασική λίπανση πραγματοποιείται συνήθως τον Δεκέμβριο (ξερικοί ελαιώνες) έως τον Φεβρουάριο (ποτιστικοί ελαιώνες) και η επιφανειακή λίπανση τον Μάρτιο έως τον Μάιο. Στον προγραμματισμό της λίπανσης πρέπει να έχουμε στα υπόψη πως τα ελαιόδεντρα έχουν υψηλές απαιτήσεις σε Άζωτο, Κάλιο και Βόριο. Επίσης, σε αλκαλικά εδάφη επιβάλλεται το Κάλιο να μην είναι χλωριούχο αλλά θειικό. Ενδεικτικοί
Όσο καλά και αν νομίζουμε πως γνωρίζουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε ώστε να διατηρούμε εύρωστα τα φυτά εσωτερικού χώρου, πάντα ανακαλύπτουμε κάτι ακόμα. Σήμερα θα ξεδιπλώσουμε τις γνώσεις μας με σκοπό να σας βοηθήσουμε λίγο ακόμα….Ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι, σχετίζεται με τη συχνότητα ποτίσματος, μπορεί να είναι πιο εύκολο να τα ποτίζουμε όλα με μιας, στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν όλα τα φυτά ίδιες ανάγκες σε νερό. Έτσι υπάρχουν φυτά που θα είναι υπερβολικά ποτισμένα, και τα συνεχή ποτίσματα θα έχουν σαν αποτέλεσμα το σάπισμα των ριζών.Κάτι το οποίο δεν είναι ακριβώς στο χέρι μας να το ελέγχουμε έγκαιρα είναι η μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων και χλωρίου στο νερό της περιοχής μας. Για να αποφύγετε αυτή την ταλαιπωρία αν γνωρίζετε πως το νερό σας είναι πλούσιο σε χλώριο και άλατα δεν έχετε παρά να γεμίζετε ένα δοχείο με νερό από το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της νύχτας να εξατμιστούν τα βλαβερά χημικά.Το ότι τα φυτά αυτής της κατηγορίας προορίζονται για εσ