Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Βόθρων, Φρεατίων Κέρκυρα

: 6 αποτελέσματα
Αλεπού, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων , Εκκενώσεις Βόθρων
Εδώ και 23 χρόνια είμαστε οι καλύτεροι στις αποφράξεις σε όλη την Κέρκυρα. Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες με εγγυημένο αποτέλεσμα στις αποφράξεις σε μοναδικές τιμές. Οι εργασίες των αποφράξεων υποστηρίζονται με κάμερα για τη σωστή διάγνωση και έλεγχο των αγωγών και σας ενημερώνουμε άμεσα, για τυχόν φθορές, θραύσεις, καταρρεύσεις ή ρίζες. - Αναλαμβάνουμε εργασίες απόφραξης και καθαρισμού πισίνας. Έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ηλιακών, θερμοσιφώνων και την εγκατάσταση υδραυλικών, καλοριφέρ, με άριστο αποτέλεσμα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης αναλαμβάνουμε καθαρισμό σκαφών. Η πολυετής πείρα μας και η σωστή ποιοτικά εργασία μας έχουν δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία, κατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Χαρακτηριστικό μας η ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο. - Άμεση εξυπηρέτηση. - Αποφράξεις, αποχετεύσεις, υδρεύσεις, ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων - καταστημάτων, απολυμάνσεις, θερμοσίφωνες, ηλιακά συστήματα, καλοριφέρ, υδραυλικά, Κέρκυρα.
Επαρχιακή Οδός Βιρού, Κέρκυρα, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Έχουμε τη δυνατότητα της μελέτης και του σχεδιασμού νέων εγκαταστάσεων, να σας προτείνουμε τεχνικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη, δίνοντας τις σωστές κατευθύνσεις για την τελική επιλογή της ιδανικής εγκατάστασης για το χώρο σας.
Αλυκές, Ποταμός, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια - εμπειρία - ταχύτητα, με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα τον καθαρισμό συντήρηση αποχετευτικού δικτύου παντός διαμέτρου, λυμάτων ομβρίων. Δυνατότητα ελέγχου στο δίκτυο με κάμερα. Ξενοδοχεία - καταστήματα - ενοικιαζόμενα δωμάτια - οικίες κ.λ.π. Επίσης αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις χώρων με πιστοποίηση, ενοικιάσεις και πωλήσεις χημικών τουαλετών τύπου SEBAH, ειδικούς καθαρισμούς αποχετεύσεων λυμάτων - ομβρίων, ανακαινίσεις, χτισίματα.
Κανάλι, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κοντοκάλι, Σκριπερό - Αγρός, 49083, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Κοντόκαλι, Κέρκυρα - Αγρός, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Όποιον επαγγελματία κι αν αναζητάς σχετικά με τις αποφράξεις αποχετεύσεων και την άντληση υδάτων, τον έχουμε εδώ! Στην κατηγορία Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Κέρκυρα σου δίνουμε τη λύση για: εταιρείες αποφράξεων και αντλήσεων υδάτων σε Κέρκυρα. Για αποφράξεις με βυτία, διάγνωση με ρομποτική κάμερα, με πιεστικά, εκκενώσεις βόθρων και φρεατίων, αντλήσεις υδάτων και συντήρηση αποχετεύσεων, εμείς σου έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες στην απόφραξη και εκκένωση βόθρου.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας δίνουν χρηστικότατες συμβουλές για τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεων ωστέ να αποφυγουμε σοβαρές βλάβες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προλάβετε να μην βουλώσει η αποχέτευσή σας, είναι να προσέχετε τι ρίχνετε μέσα. Αν βουλώσει όμως θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να καλέσετε κάποιον ειδικό! Οι αποχετεύσεις μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργούν κανονικά αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να συμβεί κάτι ανά πάσα στιγμή. Η σωστή χρήση της αποχέτευσης και η τακτική συντήρηση μπορούν να αποτρέψουν εύκολα μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δυστυχώς κανένας ιδιοκτήτης ακινήτου δεν σκέφτεται την αποχέτευσή του, μέχρι να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.  Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές στην δομή και την φυσιολογική λειτουργία ενός σπιτιού, μιας επιχείρησης ή μιας δημόσιας υπηρεσίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι μεγάλοι κίνδυνοι που ενδέχεται να προξενήσουν στην δημόσια υγεία. Τα προβλήματα που προκαλούντα