Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Βόθρων, Φρεατίων Κυκλάδων

: 5 αποτελέσματα
Αργύραινα, Μύκονος, 84600, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αναλαμβάνουμε Εκκενώσεις - Άδειασμα Βόθρων σε:

  • Οικίες -
  • Επαγγελματικούς χώρους -
  • Καταστήματα -
  • Σκάφη αναψυχής -
  • Πλοία

Καθαρισμό αντλιοστασίων και στεγανών βόθρων. - Αντλήσεις λασπών από πρατήρια υγρών καυσίμων-πλυντήρια αυτοκινήτων. - Μηνιαία συντήρηση αποχετευτικών αγωγών. - Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και πλήρης καθαρισμό του χώρου - Έλεγχο αγωγών με κάμερα - Κοπή ριζών - Ανλήσεις πάσης φύσεως υδάτων - Χημικές τουαλέτες

Παροικιά, Πάρος, 84400, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
H εταιρία μας προσφέρει καθημερινά όλο το 24ωρο, ακόμα και σε αργίες, τις υπηρεσίες της για την άμεση λύση στο πρόβλημά σας και σε ότι αφορά: εκκένωση βόθρου, μεταφορά λυμάτων, άντληση υδάτων, απόφραξη βόθρου, καθαρισμός βόθρου. Ο άρτιος εξοπλισμός μας αποτελείται από υπερσύγχρονα μηχανήματα με μεγάλη απορροφητικότητα, υψηλής πίεσης αποφρακτικά μηχανήματα νεροβολής, σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας το οποίο σέβεται τον πελάτη και το περιβάλλον, έχει συνέπεια στα ραντεβού του και εκτελεί τη μεταφορά λυμάτων με ασφάλεια. Όλα τα παραπάνω μας καθιστούν κορυφαίους στο είδος μας. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο την άντληση υδάτων από δυσπρόσιτα μέρη, αλλά και την εκκένωση.
Καρτεράδος, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Η εταιρία μας κατέχει ειδικά τροχήλατα μηχανήματα, με πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο (π.χ. Καλντέρα) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε: Αποφράξεις παντός τύπου. Διάγνωση προβλημάτων με χρήση κάμερας. Μικροεπισκευές αποχετεύσεων. Συντήρηση δικτύου αποχετεύσεων. Καθαρισμός αποχετεύσεων. Καθαρισμός σιφωνιών δαπέδων. Πελάτες μας: ΔΕΥΑ Θήρας, Λιμενικό Ταμείο. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Βόθωνας, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Aποφράξεις, συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων. Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα.
Νάξος, Νάξος - Άγιος Γεώργιος, 84300, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Όποιον επαγγελματία κι αν αναζητάς σχετικά με τις αποφράξεις αποχετεύσεων και την άντληση υδάτων, τον έχουμε εδώ! Στην κατηγορία Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Κυκλάδων σου δίνουμε τη λύση για: εταιρείες αποφράξεων και αντλήσεων υδάτων σε Κυκλάδων. Για αποφράξεις με βυτία, διάγνωση με ρομποτική κάμερα, με πιεστικά, εκκενώσεις βόθρων και φρεατίων, αντλήσεις υδάτων και συντήρηση αποχετεύσεων, εμείς σου έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες στην απόφραξη και εκκένωση βόθρου.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας δίνουν χρηστικότατες συμβουλές για τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεων ωστέ να αποφυγουμε σοβαρές βλάβες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προλάβετε να μην βουλώσει η αποχέτευσή σας, είναι να προσέχετε τι ρίχνετε μέσα. Αν βουλώσει όμως θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να καλέσετε κάποιον ειδικό! Οι αποχετεύσεις μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργούν κανονικά αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να συμβεί κάτι ανά πάσα στιγμή. Η σωστή χρήση της αποχέτευσης και η τακτική συντήρηση μπορούν να αποτρέψουν εύκολα μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δυστυχώς κανένας ιδιοκτήτης ακινήτου δεν σκέφτεται την αποχέτευσή του, μέχρι να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.  Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές στην δομή και την φυσιολογική λειτουργία ενός σπιτιού, μιας επιχείρησης ή μιας δημόσιας υπηρεσίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι μεγάλοι κίνδυνοι που ενδέχεται να προξενήσουν στην δημόσια υγεία. Τα προβλήματα που προκαλούντα