Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Βόθρων, Φρεατίων Λάρισα

: 10 αποτελέσματα
Άγιος Αχίλλειος, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
  • Αποφράξεις παντός τύπου 24 ώρες -
  • Απολυμάνσεις -
  • Χημικές Τουαλέτες -
  • Μυοκτονίες - Απεντομώσεις -
  • Συντηρήσεις δικτύων αποχετεύσεων -
  • Άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια
Πεζάρου 3, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων , Εκκενώσεις Βόθρων
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα μηνιαίες συντηρήσεις πολυκατοικιών, πλύσιμο υπογείων, εξωτερικών χώρων, εργοστασίων κ.ά. Επίσης, συνεργαζόμαστε και αναλαμβάνουμε δήμους, κοινότητες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κ.ά. - ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!! - 24ωρη εξυπηρέτηση!!! - Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Κνωσσού 38, Λάρισα, 41336, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Κουτλιμπάνα 2, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Γκιουλμπασάνη 24, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Εταιρία Διαχείρισης Πολυκατοικιών
Αρμένη Βραΐλα 18, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Αγχιάλου 20, Λάρισα - Φιλιπούπολη, 41334, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Λάρισα, Λάρισα - Αγία Μαρίνα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Καρέζη Τζένης 1, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Λάρισα, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Όποιον επαγγελματία κι αν αναζητάς σχετικά με τις αποφράξεις αποχετεύσεων και την άντληση υδάτων, τον έχουμε εδώ! Στην κατηγορία Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Λάρισα σου δίνουμε τη λύση για: εταιρείες αποφράξεων και αντλήσεων υδάτων σε Λάρισα. Για αποφράξεις με βυτία, διάγνωση με ρομποτική κάμερα, με πιεστικά, εκκενώσεις βόθρων και φρεατίων, αντλήσεις υδάτων και συντήρηση αποχετεύσεων, εμείς σου έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες στην απόφραξη και εκκένωση βόθρου.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας δίνουν χρηστικότατες συμβουλές για τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεων ωστέ να αποφυγουμε σοβαρές βλάβες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προλάβετε να μην βουλώσει η αποχέτευσή σας, είναι να προσέχετε τι ρίχνετε μέσα. Αν βουλώσει όμως θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να καλέσετε κάποιον ειδικό! Οι αποχετεύσεις μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργούν κανονικά αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να συμβεί κάτι ανά πάσα στιγμή. Η σωστή χρήση της αποχέτευσης και η τακτική συντήρηση μπορούν να αποτρέψουν εύκολα μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δυστυχώς κανένας ιδιοκτήτης ακινήτου δεν σκέφτεται την αποχέτευσή του, μέχρι να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.  Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές στην δομή και την φυσιολογική λειτουργία ενός σπιτιού, μιας επιχείρησης ή μιας δημόσιας υπηρεσίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι μεγάλοι κίνδυνοι που ενδέχεται να προξενήσουν στην δημόσια υγεία. Τα προβλήματα που προκαλούντα