Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Βόθρων, Φρεατίων Χανιά

: 4 αποτελέσματα
Νίππος Αποκορώνου, Χανιά, 73007, ΧΑΝΙΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. - Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο κι ευέλικτο εξοπλισμό προκειμένου να προσεγγίζουμε και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, οπουδήποτε. - Είτε πρόκειται για υπόγειο δίκτυο σε κάποιο στενό στο κέντρο της πόλης, είτε για δυσπρόσιτες εγκαταστάσεις εκτός επαρχιακού δικτύου, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα. - Χρησιμοποιούμε μηχανήματα περιστροφικού σπιράλ και υδροβολές υψηλής πίεσης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται όχι μόνο η απόφραξη των σωληνώσεων αλλά και ο απόλυτος καθαρισμός τους από οποιαδήποτε φερτά υλικά. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε κλήση και δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημά σας, οποιαδήποτε ώρα. - Επίσης είμαστε η μοναδική Αποφράκτική στα Χανιά και το Ρέθυμνο που έχει άδεια για Απεντομώσεις – Μυοκτονίες και δε χρησιμοποιούμε εξωτερικούς συνεργάτες για να παρέχουμε τις παραπάνω υπηρεσίες. Για αυτό προσφέρουμε με κάθε απόφραξη, την απολύμανση των φρεατίων εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για να σας απαλλάξουμε και από τις κατσαρίδες των υπονόμων! - Τέτοιου επιπέδου υπηρεσίες, μόνο με εμάς! - Ενδεικτικά οι τιμές των αποφράξεων ξεκινούν από τα 20€+φπα.
Βρύσες Αποκορώνου, Βρύσες, 73007, ΧΑΝΙΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων , Εκκενώσεις Βόθρων

Μεταφορά πόσιμου νερού με υδροφόρα βυτία - Αποφρακτικές Εργασίες:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων -
 • Αποφράξεις σιφονιών, τουαλέτας, μπανιέρας, νιπτήρα, νεροχύτη -
 • ποφράξεις υδρορροών -
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης -
 • Αποφράξεις σε αγωγούς κάθε διαμέτρου & μήκους -
 • Αποφράξεις από πέτρες, ρίζες, λίπη & άλλα υλικά -
 • Καθαρισμοί αγωγών με νεροβολή -
 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου -
 • Συντηρήσεις αγωγών

Έλεγχος Αποχετεύσεων:

 • 'Ελεγχος αποχέτευσης με κάμερα -
 • Βιντεοσκόπηση αγωγών -
 • Προληπτικός καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου -
 • Αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Εκκενώσεις Βόθρων:

 • Εκκενώσεις βόθρων, χωρίς μόλυνση του περιβάλλοντος χώρου -
 • Άντληση υδάτων & λυμάτων -
 • Άντληση νερού υπογείων -
 • Καθαρισμός φρεατίων -
 • Μεταφορά αποβλήτων σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις -
 • Ταχεία εξυπηρέτηση -
 • Τιμές ασυναγώνιστες
Περιφερειακός Νεροκούρου, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Γενικές αποφράξεις με σύγχρονα μηχανήματα. Καθαρισμοί αποχετεύσεων σε δήμους, κοινότητες καθώς και μηνιαίες συντηρήσεις. Διαθέτουμε ειδική κάμερα για τον εντοπισμό του προβλήματος και απόφραξη με ειδικά αντλιοφόρα. Χημικές τουαλέτες καθώς και προκάτ. Πλύσιμο κάδων με ζεστό νερό μέσα - έξω. Εκκένωση και μεταφορά λυμάτων. Σκούπα δρόμων και αποψίλωση. Καθαρισμός φωτοβολταϊκών.
Κατωχώρι, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Αποφράξεις αποχετεύσεων, υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Όποιον επαγγελματία κι αν αναζητάς σχετικά με τις αποφράξεις αποχετεύσεων και την άντληση υδάτων, τον έχουμε εδώ! Στην κατηγορία Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Χανιά σου δίνουμε τη λύση για: εταιρείες αποφράξεων και αντλήσεων υδάτων σε Χανιά. Για αποφράξεις με βυτία, διάγνωση με ρομποτική κάμερα, με πιεστικά, εκκενώσεις βόθρων και φρεατίων, αντλήσεις υδάτων και συντήρηση αποχετεύσεων, εμείς σου έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες στην απόφραξη και εκκένωση βόθρου.
Αν χρειαστείτε αποφράξεις στην οικία σας ή το χώρο εργασίας πώς θα επιλέξετε την κατάλληλη αποφρακτική εταιρεία; Πιο κάτω δίνονται τα 4 σημεία κλειδιά που θα χρησιμεύσουν ως οδηγός αγοράς:1.    Πώς θα μάθετε τιμές για κάθε αποφρακτική εταιρεία;Οι τιμές διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Πολλές αποφρακτικές εταιρείες δηλώνουν ότι έχουν εγγύηση τιμής. Προφανώς εδώ υπάρχει παραπλάνηση του κοινού. Εντός της περιοχής κάλυψης γύρω από την έδρα μπορεί να στοιχίσει μία απόφραξη 40 Ευρώ, αλλά εκτός της περιοχής η τιμή ανεβαίνει. Οι αιτίες είναι 2: τα πετρέλαια είναι αυξημένα λόγω απόστασης, αλλά και ο χρόνος για ένα περιστατικό είναι μεγαλύτερος. Ωστόσο μπορεί μία εταιρεία να προσφέρει την ίδια τιμή με σκοπό να αυξήσει τους πελάτες της. Αν ένας πελάτης γνωρίζει ότι έχει χρονίζοντα προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο ίσως θελήσει να συνάψει συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα.2.    Πώς θα εμπιστευτεί κάποιος μία εταιρεία;Μία αποφρακτική εταιρεία που θα βρείτε τυχαία στο Ίντερνετ μπορεί να σας πείσει
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας δίνουν χρηστικότατες συμβουλές για τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεων ωστέ να αποφυγουμε σοβαρές βλάβες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προλάβετε να μην βουλώσει η αποχέτευσή σας, είναι να προσέχετε τι ρίχνετε μέσα. Αν βουλώσει όμως θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να καλέσετε κάποιον ειδικό! Οι αποχετεύσεις μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργούν κανονικά αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να συμβεί κάτι ανά πάσα στιγμή. Η σωστή χρήση της αποχέτευσης και η τακτική συντήρηση μπορούν να αποτρέψουν εύκολα μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δυστυχώς κανένας ιδιοκτήτης ακινήτου δεν σκέφτεται την αποχέτευσή του, μέχρι να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.  Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές στην δομή και την φυσιολογική λειτουργία ενός σπιτιού, μιας επιχείρησης ή μιας δημόσιας υπηρεσίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι μεγάλοι κίνδυνοι που ενδέχεται να προξενήσουν στην δημόσια υγεία. Τα προβλήματα που προκαλούντα