Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Βόλος

: 10 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Πολέμη Ιωάννη 2Β, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Καθαρισμός Στρωμάτων
Εκτελούμε εργασίες απεντόμωσης-μυοκτονίας σε οποιοδήποτε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό. - Εφαρμόζουμε οικολογικές - ατοξικές μεθόδους καταπολέμησης κοριών και ακάρεων σε κατοικίες, δωμάτια ξενοδοχείων κ.λπ. - Εξειδίκευση στην καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων (σαράκι). - Ετήσια προγράμματα παρακολούθησης επαγγελματικών χώρων, εξοχικών κατοικιών. - Απωθήσεις φιδιών-ερπετών και πουλιών, καταπολέμηση κουνουπιών, χρήση ειδικών παγίδων για μύγες και κουνούπια. - Τοποθέτηση ηλεκτρικών εντομοπαγίδων σε επαγγελματικούς χώρους. - Αποσμήσεις Χώρων - Βιοκαθαρισμός στρωμάτων - Βιοκαθαρισμός σαλονιών, μοκετών και χαλιών από ρυπογόνους μικροοργανισμούς ακάρεα κ.λπ.
Κροκίου 44, Βόλος, 38334, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υποκ/μα: Άνω Λεχώνια Μαγνησίας με δέντρα-φυτά & είδη κήπου - - Η εταιρεία ΕΝΤΟΜ - ΑΠ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων προγραμμάτων υγειονομικής προστασίας χώρων και προϊόντων από ζωικά παράσιτα με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής. Επιθεωρήσεις και μελέτες χώρων. Σχεδίαση και εκτέλεση διεργασιών απεντόμωσης και μυοκτονίας. Μικροβιοκτονία ευαίσθητων χώρων. Οικολογικές μεθόδους πρόληψης και καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών. - Ατοξική Καταπολέμηση κοριών σε χώρους κατοικιών και ξενοδοχείων. - Εξειδίκευση στην καταπολέμηση σαρακιού και ξυλοφάγων εντόμων. Ιός Δυτικού Νείλου - Ψεκασμοί - Καταπολέμηση κουνουπιών. - Απώθηση πουλιών. - Απώθηση φιδιών, σαυρών και άλλων ερπετών. - Έχουμε ειδικευτεί στους χώρους τροφίμων. Σχεδιάζονται και προγραμματίζονται συστήματα απεντόμωσης, μυοκτονίας σύμφωνα με την 93/43 ΕΟΚ (HACCP) που έχει υιοθετήσει ο ΕΦΕΤ με ολοκληρωμένο σύστημα αρχειοθέτησης που περιλαμβάνει: Προγράμματα εργασιών - Έκθεση ανά εφαρμογή - Κάρτα παρακολούθησης εργασιών - Χαρτογράφηση χώρων - Πιστοποίηση ασφάλειας χρησιμοποιηθέντων σκευασμάτων (MSDS). Προϊόντα υγειονομικής προστασίας όπως: - Εντομοκτόνα, τρωκτικοκτόνα, φερομοντικές παγίδες, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, δολωματικοί σταθμοί.
Κοραή 5, 1ος όροφος, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων , Συνεργεία Καθαρισμού , Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Καθαρισμός Στρωμάτων
 • Διαχείριση Πολυκατοικιών - Έκδοση Κοινοχρήστων - Μοίρασμα των κοινοχρήστων στα διαμερίσματα & συγχρόνως αποστολή με email - Είσπραξη των κοινοχρήστων από τα διαμερίσματα ή από το χώρο εργασίας ή με κατάθεση μέσω ebanking - Επίβλεψη πολυκατοικίας για βλάβες και εκτέλεση της εργασίας - Καταμέτρηση δεξαμενής και ανεφοδιασμός πετρελαίου - Φωτογραφικό αρχείο μετρητών θέρμανσης - Οικονομική ενημέρωση κάθε 3 μήνες - Γενικές συνελεύσεις για επίλυση θεμάτων

- ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: ONLINE VIEW ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 • Απεντόμωση Επαγγελματικών Χώρων -
 • Απεντόμωση Πολυκατοικιών και Οικιακών Χώρων -
 • Μυοκτονία Επαγγελματικών Χώρων - Μυοκτονία Πολυκατοικιών και Οικιακών Χώρων -
 • Φάκελος Απεντόμωσης & Μυοκτονίας για επαγγελματικούς χώρους Υγειονομικού Ενδιαφέροντος -
 • Μικροβιοκτονία -
 • Φιδοαπώθηση -
 • Καθαριότητα Οικιακών & Επαγγελματικών Χώρων - Καθαριότητα Πολυκατοικιών -
 • Γενικοί Καθαρισμοί -
 • Βιοκαθαρισμοί στρωμάτων -
 • Βιοκαθαρισμοί σαλονιών -
 • Βιοκαθαρισμοί χαλιών -
 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες - 24 ώρες το 24ωρο δίπλα σας…
Μανδηλαρά 21, Λάρισα, 41223, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Διαχείριση Κτιρίων , Συνεργεία Καθαρισμού
Η Puerta εκδίδει κοινόχρηστα και κάνει διαχείριση σε πολυκατοικίες στη Λάρισα. Επιπλέον, διαθέτει συνεργείο καθαρισμού και αναλαμβάνει την καθαριότητα οικιακών και επαγγελματικών με ιδιαίτερη εξειδίκευση την καθαριότητα πολυκατοικιών. - Τέλος, αναλαμβάνει απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων.
Ζάππα 11, 4ος όροφος, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Διαχείριση Κτιρίων
 • Καθαρισμοί Κτηρίων - Πολυκατοικιών -
 • Εξυπηρέτηση Πολυκατοικιών -
 • Έκδοση Κοινοχρήστων -
 • Προμήθεια Πετρελαίου -
 • Τεχνικές Υπηρεσίες -
 • Απολυμάνσεις -
 • Μυοκτονίες -
 • Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Αναλήψεως 210, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Αναλαμβάνουμε: απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολύμανση, απώθηση ερπετών, πτηνών. Απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους.
Μυοκτονίες
Μητροπολίτου Γρηγορίου 4Γ, Βόλος, 38334, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 56Β, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Γενικό Χημείο του Κράτους και προστατεύουν τους χώρους αποτελεσματικά, διακριτικά και υγιεινά. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα κάθε χώρο εστίασης και ψυχαγωγίας ( εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, catering, κ.α. ), σπίτια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία, εργοστάσια, αποθήκες, λιμάνια, πλοία, νοσοκομεία. Μετά το πέρας κάθε εργασίας χορηγείται βεβαίωση, η οποία μπορεί να επιδεικνύεται σε κάθε υγειονομικό ή αστυνομικό έλεγχο. Η επιχείρηση λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Μυοκτονίες
Κεντρική Προβλήτα, Βόλος - Λιμένας, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Άλλη Μεριά & Ταλιαδούρου 6, Βόλος, 38500, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, φιδοαπωθήσεις σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ( πολυκατοικίες και μεμονωμένες κατοικίες ).
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Βόλος σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Η καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων ονομάζεται Μυοκτονία και είναι ιδιαιτέρως σημαντική τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους για λόγους υγειονομικούς και οικονομικούς.. Οι υγειονομικοί λόγοι που μας ωθούν στην καταπολέμηση των ποντικών σχετίζονται κυρίως με το γεγονός ότι αποτελούν φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών και μεταδίδουν μέσω των απορριμμάτων τους επικίνδυνες και πολλές φορές θανατηφόρες ασθένειες για τον άνθρωπο π.χ λιστερίωση, λύσσα, πανώλη, λεπτοσπείρωση. Οι οικονομικοί λόγοι συνοψίζονται στις μεγάλες ζημιές που προκαλούν τρώγοντας ή μολύνοντας με τα ούρα, τα περιττώματα τους και τις τρίχες τους, τα αποθηκευμένα προϊόντα. Τα ποντίκια-αρουραίοι συμβάλλουν και στην καταστροφή του επαγγελματικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης π.χ φάγωμα καλωδίων, τρύπημα αγωγών νερού και ξύλινών κατασκευών, σκάψιμο για κατασκευή λημεριού (φωλιάς) περιμετρικά στα θεμέλια του οικήματος. Σημαντικό κεφάλαιο για την Μυοκτονία είναι και η πρόληψη για να αποτραπεί η  προσβο
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α