Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Ιωάννινα

: 6 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Μυοκτονίες
Δοσίου Ν. 11, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις, βιοκαθαρισμός στρωμάτων επι τόπου.
Μυοκτονίες - Χονδρική Πώληση Απορρυπαντικών
Κατράκη Μάνου 2 & Ασημακοπούλου Παναγιώτη, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Η εταιρία Net Professional υγειονομικού ενδιαφέροντος παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγιεινής, μυοκτονίες, απορρυπαντικά, χαρτικά, ταπέτα, απολυμαντικά.
Μυοκτονίες
Μεγάλου Αλεξάνδρου 79, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μυοκτονίες
Πλατεία Ανθούπολης K4, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Όλοι οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο γεωργίας και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της ευρωπαϊκής ένωσης και την Κ.Υ.Α.487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO.
Μυοκτονίες
Ζαλοκώστα 57, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Είτε πρόκειται για επιχείρηση, είτε πρόκειται για σπίτι ή εξοχικό, βιομηχανίες τροφίμων, σφαγεία, τυροκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες, αποθήκες διανομής τροφίμων, χώρους εστίασης, σχολεία, εκπαιδευτήρια ακόμα και δημόσια κτήρια, η AMA SERVICE, είναι εδώ για να δώσει ουσιαστικές λύσεις (Απεντόμωσης, Μυοκτονίας, Απολύμανσης) αλλά και παροχής σχετικού εξοπλισμού και γνώσης ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου που θα εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (I.P.M. Integrated Pest Management). Φιλοσοφία μας είναι η συνεχής ενημέρωση και εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και το ενδιαφέρον μας για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, με αποτελεσματικότητα και συνέπεια.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Ιωάννινα σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας καθοδηγούν στο πως να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και μικροοργανισμούς. Όπως και οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, προτιμούν να είναι μέσα στο σπίτι. Τα παράσιτα θα βρουν τον τρόπο να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και τα κτίρια, ειδικά αν αισθανθούν ότι υπάρχουν τρόφιμα. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες, οι μύγες και άλλα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να προσέχετε για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τους απρόσκλητους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στις συμβουλές μας: Τα μυρμήγκια για παράδειγμα αγαπούν τα περισσεύματα και τα ψίχουλα. Για αυτό κρατήστε τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα με καουτσούκ και καθαρίστε καλά μετά το φαγητό σας. Κλείνετε καλά το καπάκι του δοχείου απορριμμάτων σας και μετακινήστε τα σκουπίδια σε έναν εξωτερικό κάδο το συντομότερο δυνατόν. Ελέγξτε το σπίτι ή το γραφείο σας για ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους κα
Ο Αθανάσιος Μπάκος Γεωπόνος M.Sc, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σου εξηγεί αναλυτικά τι ισχύει για τα ξυλοφάγα έντομα (σαράκι), τις ζημιές που προκαλούν και την αντιμετώπιση τους. Με την έννοια «σαράκι» αναφερόμαστε σε όλα τα ξυλοφάγα έντομα που ανήκουν στην τάξη των κολεοπτέρων (Coleoptera) και προσβάλλουν τόσο τα ακατέργαστα όσο και τα κατεργασμένα ξύλα. Όλα τα σαράκια προσβάλλουν όλων των ειδών τα ξύλα, προκαλώντας οπές οβάλ ή στρογγυλές διαμέτρου μεγέθους ανάλογου με το μέγεθος των ακμαίων τους που  κυμαίνεται από 0,3 έως 13 χιλιοστά. Δυστυχώς, η παρουσία τους συνήθως γίνεται αντιληπτή, όταν η ζημιά έχει ήδη προχωρήσει και ο πληθυσμός των εντόμων έχει αυξηθεί, από τις μικρές οπές σε επιφάνειες ξύλων ή από το πριονίδι σε μορφή λεπτής σκόνης (πούδρα) που αναδύεται από τα κανάλια εξόδου των ακμαίων αναπαραγωγικών εντόμων. Οι ζημιές εμφανίζονται σε κάθε ξύλινο υλικό αλλά συνήθως μας απασχολούν όταν παρουσιάζονται σε πατώματα, κουφώματα, ξύλινες οροφές, έπιπλα, ντουλάπε