Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Ιωάννινα

: 6 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Ζαλοκώστα 57, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
 • Μυοκτονίες -
 • Οφιοαπωθήσεις -
 • Απώθηση Φιδιών -
 • Ποντικοπαγίδες -
 • Εντομοκτονίες -
 • Μικροβιοκτονίες -
 • Απόσμηση -
 • Απώθηση Πτηνών -
 • Απώθηση Ερπετών -
 • Απώθηση Κουνουπιών -
 • Φυτοπροστασία -
 • Καταπολέμηση Ξυλοφάγων
Μυοκτονίες
Δοσίου Ν. 11, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις, βιοκαθαρισμός στρωμάτων επι τόπου.
Μυοκτονίες
Πανεπιστημίου 18, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Όλοι οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο γεωργίας και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της ευρωπαϊκής ένωσης και την Κ.Υ.Α.487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO.
Μυοκτονίες
Πλατεία Ανθούπολης Κ4, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στις απολυμάνσεις οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας σύμβουλος υγιεινής της εταιρεία μας μπορεί να σας επισκεφτεί για μια δωρεάν εκτίμηση του προβλήματος που σας απασχολεί, και να σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης του. Όλες οι εργασίες απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας γίνονται σύμφωνα με την οδηγία 43/93 της Ε.Ε. και το νόμο 1219/4-10-2000 από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (αριθμός αδείας 3452/13-9-16 του ΥΑΑΤ) με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό και συνοδεύονται με φάκελο που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες του έργου, και είναι συμβατός με κάθε πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας.
Μυοκτονίες
Μεγάλου Αλεξάνδρου 79, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Ιωάννινα σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας καθοδηγούν στο πως να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και μικροοργανισμούς. Όπως και οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, προτιμούν να είναι μέσα στο σπίτι. Τα παράσιτα θα βρουν τον τρόπο να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και τα κτίρια, ειδικά αν αισθανθούν ότι υπάρχουν τρόφιμα. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες, οι μύγες και άλλα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να προσέχετε για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τους απρόσκλητους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στις συμβουλές μας: Τα μυρμήγκια για παράδειγμα αγαπούν τα περισσεύματα και τα ψίχουλα. Για αυτό κρατήστε τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα με καουτσούκ και καθαρίστε καλά μετά το φαγητό σας. Κλείνετε καλά το καπάκι του δοχείου απορριμμάτων σας και μετακινήστε τα σκουπίδια σε έναν εξωτερικό κάδο το συντομότερο δυνατόν. Ελέγξτε το σπίτι ή το γραφείο σας για ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους κα