Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Καβάλα

: 5 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Αίαντος 5, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Το συστατικό επιτυχίας της PRO - PEST που τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό έγκειται στη μεθοδολογία της, η οποία περιλαμβάνει: - Άριστη τεχνογνωσία - Εκτίμηση και ακριβής εντοπισμός του αριθμού και του είδους των παρασίτων που λυμαίνονται τον χώρο σας - Εξειδικευμένες εφαρμογές και λύσεις για κάθε παράσιτο ξεχωριστά, ώστε κάθε φορά να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα - Αποκλειστική χρήση φαρμάκων εγκεκριμένων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται η δημόσια υγεία - Μόνιμη παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα στο χώρο σας κατά τη διάρκεια των εφαρμογών για την εξασφάλιση όλων των παραπάνω - Χορήγηση πιστοποιητικού που αποδεικνύει τις εφαρμογές, χρήσιμο για μελλοντικούς υγειονομικούς ελέγχους (απευθύνεται σε επαγγελματίες) - Χαμηλό κόστος εφαρμογών, συνυφασμένο με τις ανάγκες που επιτάσσουν οι καιροί μας - Συμβουλευτική υποστήριξη πριν και μετά από τις επισκέψεις μας, σε μια προσπάθεια δική μας να αποκτήσουμε φιλικές και όχι πελατειακές σχέσεις.

Σηλυβρίας 17, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
  • Απεντόμωση για την καταπολέμηση ιπτάμενων και έρποντων εντόμων -
  • Μυοκτονία για την αντιμετώπιση ποντικιών και αρουραίων -
  • Απολύμανση για την αποστείρωση χώρων και καταπολέμηση βακτηριδίων, μικροβίων και ιών -
  • Φιδοαπώθηση για την προστασία από φίδια -
  • Ζιζανιοκτονία για την καταπολέμηση αυτοφυούς βλάστησης (σε βιομηχανικούς χώρους) -
  • Μελέτες και εφαρμογές προγραμμάτων Απεντόμωσης και Μυοκτονίας για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (σύμφωνα με τα πρότυπα Ε.Φ.Ε.Τ., HACCP, ISO) -
  • Τρόποι πληρωμής κατόπιν συνεννοήσεως
Εθνικής Αμύνης 49, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Η επιχείρηση μας ασχολείται με απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών - ερπετών. Χρησιμοποιούμε φάρμακα εγκεκριμένα από ΥΠΑΑΤ και ΕΕ, κατάλληλα για κατοικημένους χώρους. - Πεδία εφαρμογών: - Κατοικία - Απεντομώσεις (καταπολέμηση εντόμων, κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, ψύλλοι, κοριοί, κουνούπια κ.λπ.) - Απολυμάσνεις - Μικροβιοκτονίες - Μυοκτονίες (καταπολέμηση αρουραίων, ποντικών) - Για τον επαγγελματικό χώρο: - Καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας - Έλεγχος και καταπολέμηση του πληθυσμού των τρωκτικών - Απωθήσεις πτηνών και ερπετών - Εφαρμογές σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία, Αποθηκευτικούς χώρους κ.λπ. - Για όλες τις εργασίες χορηγείται βεβαίωση εφαρμογής, όπως επίσης και η σύνταξη φακέλου για τις επιχειρήσεις που τηρούν σύστημα HACCP και ISO.
Ομονοίας 163, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Καθαρισμός Χώρων
Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, ο όμιλος επιχειρήσεων ΑΛΒΙΩΝ ΓΚΡΟΥΠ προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε υπηρεσίες καθαρισμού και απολυμάνσεων καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον τομέα του καθαρισμού αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, και ειδικούς καθαρισμούς (γυάλινες επιφάνειες, μοκέτες, σαλόνια, δάπεδα). Ειδικευόμαστε σε απλές απολυμάνσεις μέχρι πιο ειδικές απολυμάνσεις (κατσαριδοκτονίες, μικροβιοκτονίες, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών και φιδιών κ.ά.), απεντομώσεις, ενώ αναλαμβάνουμε επίσης, ελαιοχρωματισμούς, αποφράξεις, ανακαινίσεις και μετακομίσεις.
Μυοκτονίες
Ερυθρού Σταυρού 58Α, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Αντιμετωπίζουμε με Απόλυτη Επιτυχία τα παρακάτω έντομα και παράσιτα:Κατσαρίδες (μαύρες- καστανές- ξανθιές), Ποντίκια και Αρουραίους, Φίδια, Σκορπιούς, Σαρανταποδαρούσες, Κοριούς, Κουνούπια, Μύγες, Σαράκι, Σφήκες, Τερμίτες, Ψύλλους και τα αυγά αυτών, Τσιμπούρια, Αράχνες, Γεωσκώληκες και Ψείρες.Όλα τα εντομοκτόνα και φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι: Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Υψηλών προδιαγραφών. Ασφαλή και ακίνδυνα για τον άνθρωπο καθώς είναι Μη τοξικά. Φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουμε άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Καβάλα σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας καθοδηγούν στο πως να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και μικροοργανισμούς. Όπως και οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, προτιμούν να είναι μέσα στο σπίτι. Τα παράσιτα θα βρουν τον τρόπο να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και τα κτίρια, ειδικά αν αισθανθούν ότι υπάρχουν τρόφιμα. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες, οι μύγες και άλλα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να προσέχετε για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τους απρόσκλητους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στις συμβουλές μας: Τα μυρμήγκια για παράδειγμα αγαπούν τα περισσεύματα και τα ψίχουλα. Για αυτό κρατήστε τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα με καουτσούκ και καθαρίστε καλά μετά το φαγητό σας. Κλείνετε καλά το καπάκι του δοχείου απορριμμάτων σας και μετακινήστε τα σκουπίδια σε έναν εξωτερικό κάδο το συντομότερο δυνατόν. Ελέγξτε το σπίτι ή το γραφείο σας για ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους κα
Ο Αθανάσιος Μπάκος Γεωπόνος M.Sc, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σου εξηγεί αναλυτικά τι ισχύει για τα ξυλοφάγα έντομα (σαράκι), τις ζημιές που προκαλούν και την αντιμετώπιση τους. Με την έννοια «σαράκι» αναφερόμαστε σε όλα τα ξυλοφάγα έντομα που ανήκουν στην τάξη των κολεοπτέρων (Coleoptera) και προσβάλλουν τόσο τα ακατέργαστα όσο και τα κατεργασμένα ξύλα. Όλα τα σαράκια προσβάλλουν όλων των ειδών τα ξύλα, προκαλώντας οπές οβάλ ή στρογγυλές διαμέτρου μεγέθους ανάλογου με το μέγεθος των ακμαίων τους που  κυμαίνεται από 0,3 έως 13 χιλιοστά. Δυστυχώς, η παρουσία τους συνήθως γίνεται αντιληπτή, όταν η ζημιά έχει ήδη προχωρήσει και ο πληθυσμός των εντόμων έχει αυξηθεί, από τις μικρές οπές σε επιφάνειες ξύλων ή από το πριονίδι σε μορφή λεπτής σκόνης (πούδρα) που αναδύεται από τα κανάλια εξόδου των ακμαίων αναπαραγωγικών εντόμων. Οι ζημιές εμφανίζονται σε κάθε ξύλινο υλικό αλλά συνήθως μας απασχολούν όταν παρουσιάζονται σε πατώματα, κουφώματα, ξύλινες οροφές, έπιπλα, ντουλάπε