Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Καβάλα

: 6 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Νέα Οδός 2, Καβάλα, 64100, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Γεωπόνοι

Εφαρμογές γίνονται σε:

  • Κατοικίες -
  • Ξενοδοχειακές μονάδες -
  • Βιομηχανικούς χώρους -
  • Χώρους εστίασης -
  • Εξωτερικοί χώροι

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ: Είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών, αλλά όχι των ανθεκτικών τους μορφών (σπόροι, κύστεις) με χημικές ουσίες ή φυσικές μεθόδους (αλκοόλη, υψηλή θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ: - Απεντόμωση με ψεκασμό με διάλυμα εντομοκτόνων - Απεντόμωση με επάλοιψη εντομοκτόνων - Απεντόμωση με ειδικές φερομονικές εντομοπαγίδες ελέγχου του πληθυσμού - Απεντόμωση με νεφελοψεκαστήρες, που μετατρέπουν το υγρό εντομοκτόνο διάλυμα σε νεφέλωμα

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ: Πρόληψη- Καταπολέμηση Συντήρηση

ΜΕΛΕΤΕΣ: επιδοτούμενα προγράμματα για νέους αγρότες/σχέδια βελτίωσης.

ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΚΗΠΟΙ: Αναλαμβάνουμε μελέτες, συντήρηση όλων των ειδών κήπου κατοικίας, μικρής ή μεγάλης κλίμακας επαγγελματικών χώρων, από εγκατάσταση χλοοτάπητα και αρδευτικών συστημάτων.

Αίαντος 5, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Το συστατικό επιτυχίας της PRO - PEST που τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό έγκειται στη μεθοδολογία της, η οποία περιλαμβάνει: - Άριστη τεχνογνωσία - Εκτίμηση και ακριβής εντοπισμός του αριθμού και του είδους των παρασίτων που λυμαίνονται τον χώρο σας - Εξειδικευμένες εφαρμογές και λύσεις για κάθε παράσιτο ξεχωριστά, ώστε κάθε φορά να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα - Αποκλειστική χρήση φαρμάκων εγκεκριμένων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται η δημόσια υγεία - Μόνιμη παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα στο χώρο σας κατά τη διάρκεια των εφαρμογών για την εξασφάλιση όλων των παραπάνω - Χορήγηση πιστοποιητικού που αποδεικνύει τις εφαρμογές, χρήσιμο για μελλοντικούς υγειονομικούς ελέγχους (απευθύνεται σε επαγγελματίες) - Χαμηλό κόστος εφαρμογών, συνυφασμένο με τις ανάγκες που επιτάσσουν οι καιροί μας - Συμβουλευτική υποστήριξη πριν και μετά από τις επισκέψεις μας, σε μια προσπάθεια δική μας να αποκτήσουμε φιλικές και όχι πελατειακές σχέσεις.

Ομονοίας 163, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Συνεργεία Καθαρισμού
Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, ο όμιλος επιχειρήσεων ΑΛΒΙΩΝ ΓΚΡΟΥΠ προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε υπηρεσίες καθαρισμού και απολυμάνσεων καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον τομέα του καθαρισμού αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, και ειδικούς καθαρισμούς (γυάλινες επιφάνειες, μοκέτες, σαλόνια, δάπεδα). Ειδικευόμαστε σε απλές απολυμάνσεις μέχρι πιο ειδικές απολυμάνσεις (κατσαριδοκτονίες, μικροβιοκτονίες, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών και φιδιών κ.ά.), απεντομώσεις, ενώ αναλαμβάνουμε επίσης, ελαιοχρωματισμούς, αποφράξεις, ανακαινίσεις και μετακομίσεις.
Καραολή 2, Προσοτσάνη, 66200, ΔΡΑΜΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Γεωργικά Είδη & Προϊόντα
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών εφοδίων εδώ και 30 χρόνια. - Με την πολυετή μας πείρα και τεχνογνωσία, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της καλλιέργειας σας από: σπόρο, λίπασμα, καλλιεργητικές τεχνικές και τις τυχόν εντομολογικές ή μυκητολογικές προσβολές. - Με κεντρικά γραφεία στη Προσοτσάνη Δράμας και Αποθήκη 4000m2 στο ΒΙΠΑ Προσοτσάνης, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία/ερασιτέχνη γεωργού σε ολόκληρο το Νομό Δράμας, Καβάλας και Σερρών. - Με τα οχήματα μας παρέχουμε την μεταφορά των προϊόντων μας (λίπασμα, Σπόρο, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα) στο δικό σας χώρο, σε οπουδήποτε σημείο του Νομού και αν βρίσκεστε. - Στην εταιρία μας μπορείτε να προμηθευτείτε όλους τους τύπους λιπασμάτων για όλες τις καλλιέργειες. Μυκητοκτόνα και εντομοκτόνα από τις μεγαλύτερες εταιρίες (Bayer, Syngenta, Basf κα). Πιστοποιημένους σπόρους για μεγάλη αλλά και για ερασιτεχνική καλλιέργεια. Τέλος, εγγυημένα σπορόφυτα για ανοιξιάτικη (τομάτες πιπεριές, μελιτζάνες κα), και φθινοπωρινή φύτευση (μαρούλια, λάχανα, μπρόκολα κα). - Επίσης, μεγάλη διαθέτουμε μεγάλη γκάμα βιολογικών σκευασμάτων (λίπασμα, μυκητοκτόνα, εντομοκτόνα) με έγκριση για χρήση στη βιολογική καλλιέργεια.
Εθνικής Αμύνης 49, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Η επιχείρηση μας ασχολείται με απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών - ερπετών. Χρησιμοποιούμε φάρμακα εγκεκριμένα από ΥΠΑΑΤ και ΕΕ, κατάλληλα για κατοικημένους χώρους. - Πεδία εφαρμογών: - Κατοικία - Απεντομώσεις (καταπολέμηση εντόμων, κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, ψύλλοι, κοριοί, κουνούπια κ.λπ.) - Απολυμάσνεις - Μικροβιοκτονίες - Μυοκτονίες (καταπολέμηση αρουραίων, ποντικών) - Για τον επαγγελματικό χώρο: - Καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας - Έλεγχος και καταπολέμηση του πληθυσμού των τρωκτικών - Απωθήσεις πτηνών και ερπετών - Εφαρμογές σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία, Αποθηκευτικούς χώρους κ.λπ. - Για όλες τις εργασίες χορηγείται βεβαίωση εφαρμογής, όπως επίσης και η σύνταξη φακέλου για τις επιχειρήσεις που τηρούν σύστημα HACCP και ISO.
Μυοκτονίες
Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 16, Καβάλα, 65201, ΚΑΒΑΛΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Καβάλα σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας καθοδηγούν στο πως να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και μικροοργανισμούς. Όπως και οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, προτιμούν να είναι μέσα στο σπίτι. Τα παράσιτα θα βρουν τον τρόπο να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και τα κτίρια, ειδικά αν αισθανθούν ότι υπάρχουν τρόφιμα. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες, οι μύγες και άλλα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να προσέχετε για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τους απρόσκλητους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στις συμβουλές μας: Τα μυρμήγκια για παράδειγμα αγαπούν τα περισσεύματα και τα ψίχουλα. Για αυτό κρατήστε τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα με καουτσούκ και καθαρίστε καλά μετά το φαγητό σας. Κλείνετε καλά το καπάκι του δοχείου απορριμμάτων σας και μετακινήστε τα σκουπίδια σε έναν εξωτερικό κάδο το συντομότερο δυνατόν. Ελέγξτε το σπίτι ή το γραφείο σας για ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους κα