Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Ξάνθη

: 5 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Κονδύλη Γεωργίου 19Γ, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Ολοκληρωμένη διαχείριση εχθρών υγειονομικής σημασίας π.χ. εντόμων, τρωκτικών (ποντίκια), φιδοαπωθήσεις, απομακρύνσεις πτηνών. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται τόσο προληπτικά όσο και κατασταλτικά σε:

 • Εταιρείες παραγωγής και αποθήκευσης τροφίμων -
 • Χώρους μαζικής εστίασης -
 • Κτηνοτροφικές μονάδες -
 • Σχολεία , παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις -
 • Δημόσιες υπηρεσίες -
 • Μέσα μεταφοράς -
 • Πολυκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες. - Δημιουργία φακέλου PEST CONTROL και έκδοση πιστοποιητικών απεντόμωσης-μυοκτονίας σύμφωνα με τις κείμενες νομοθετικές απιτήσεις.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε: - Προϊόντα δημόσιας υγείας με έμφαση στη μη τοξική αντιμετώπιση των προβλημάτων για τους ερασιτέχνες όπως: απωθητικά φιδιών, απωθητικά τυφλοπόντικα, ακίδες απομάκρυνσης πουλιών, οικολογικές παγίδες για μύγες, σφήκες, σαλιγκάρια, συσκευές υπερήχων. - Πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης για βιομηχανική και οικιακή χρήση. - Είδη ατομικής υγιεινής (αντισηπτικά GEL, κρεμοσάπουνα, γάντια, μάσκες, σκούφους, φόρμες, ρόμπες, ποδονάρια μίας χρήσης). - Γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόροι.

Δημοκρίτου 1, πλατεία Μπαλτατζή, εντός στοάς, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 • Απεντομώσεις -
 • Απολυμάνσεις -
 • Μυοκτονίες -
 • Νεφελοψεκασμός - Fumigation -
 • Απώθηση φιδιών -
 • Απώθηση πουλιών  

- Εξυπηρετούμε:

 • Καταστήματα τροφίμων & ποτών -
 • Βιομηχανίες -
 • Σχολικές μονάδες -
 • Δημόσιες υπηρεσίες -
 • Μονάδες υγείας -
 • Πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες.

- Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας σας παρέχουμε πλήρη φάκελο πιστοποιητικών απεντόμωσης - μυοκτονίας για οποιονδήποτε υγειονομικό έλεγχο.

Μυοκτονίες
Μπρωκούμη 21, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπηρεσίες που προσφέρουμε: Μελέτες προστασίας από έντομα και τρωκτικά. Εφαρμογές εντομοκτονιών και μυοκτονιών. Απολυμάνσεις, μικροβιοκτονίες, υγειονομικά ευαίσθητων χώρων. Υποκαπνισμός αποθηκευμένων δημητριακών σε αποθήκες ή Silos. Υποκαπνισμός ενσακκισμένων προϊόντων. Υποκαπνισμός κενών αποθηκών. Υποκαπνισμός για την αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων. Έλεγχος των χώρων από υπεύθυνο επιστήμονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Μυοκτονίες
Δημάρχου Μπενή Κωνσταντίνου, Ξάνθη, 67133, ΞΑΝΘΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Αυτόματη Απολύμανση
1ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, Ξάνθη, 67133, ΞΑΝΘΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Ξάνθη σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Η καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων ονομάζεται Μυοκτονία και είναι ιδιαιτέρως σημαντική τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους για λόγους υγειονομικούς και οικονομικούς.. Οι υγειονομικοί λόγοι που μας ωθούν στην καταπολέμηση των ποντικών σχετίζονται κυρίως με το γεγονός ότι αποτελούν φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών και μεταδίδουν μέσω των απορριμμάτων τους επικίνδυνες και πολλές φορές θανατηφόρες ασθένειες για τον άνθρωπο π.χ λιστερίωση, λύσσα, πανώλη, λεπτοσπείρωση. Οι οικονομικοί λόγοι συνοψίζονται στις μεγάλες ζημιές που προκαλούν τρώγοντας ή μολύνοντας με τα ούρα, τα περιττώματα τους και τις τρίχες τους, τα αποθηκευμένα προϊόντα. Τα ποντίκια-αρουραίοι συμβάλλουν και στην καταστροφή του επαγγελματικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης π.χ φάγωμα καλωδίων, τρύπημα αγωγών νερού και ξύλινών κατασκευών, σκάψιμο για κατασκευή λημεριού (φωλιάς) περιμετρικά στα θεμέλια του οικήματος. Σημαντικό κεφάλαιο για την Μυοκτονία είναι και η πρόληψη για να αποτραπεί η  προσβο
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α