Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Χαλκιδικής

: 5 αποτελέσματα
Καρυδιά, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Η Bugs&Rats™ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες

 • Απολύμανσης -
 • Απεντόμωσης -
 • Μυοκτονίας -
 • Υποκαπνισμού (fumigation) -
 • Απώθησης ερπετών -
 • Συμβουλευτικής συντήρησης -
 • Φυτοπροστασία φοινικοειδών -
 • Καταπολέμηση σκαθάρι φοίνικα
Κωνσταντινουπόλεως 2, Νέο Ρύσιο, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Απεντομώσεις- Μυοκτονίες: - Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει τη διαχείριση κάθε ανεπιθύμητου επισκέπτη στον χώρο σας όπως ποντίκια, φίδια, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, μύγες, σφήκες, κουνούπια, μύγες κ.τ.λ. με χρήση μόνο κατάλληλων και ακίνδυνων για την υγεία σας φαρμάκων και μεθόδων. - Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει και εμπορεύεται μεγάλη ποικιλία σε ποντικοπαγίδες και εντομοπαγίδες, ηλεκτρικές και μη. - - ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΑΛΙΩΝ-ΜΟΚΕΤΩΝ-ΣΑΛΟΝΙΩΝ: - Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει την καθαριότητα και απολύμανση των χαλιών, μοκετών και σαλονιών σας, ακόμα και χειροποίητων, με χρήση ατμού χωρίς χημικά! - Η διαδικασία η οποία ονομάζεται Στεγνό Καθάρισμα, πραγματοποιείται με τη χρήση επαγγελματικής σκούπας αναρρόφησης-ατμού και είναι δυνατόν να γίνει ακόμα και τους κρύους μήνες καθώς δεν χρειάζεται στέγνωμα! Είναι ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. - - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ: - Με την απολύμανση στρωμάτων χαρίστε στον εαυτό σας υγιεινό περιβάλλον, κατάλληλες συνθήκες ύπνου και αποφυγή μετάδοσης ιών και ασθενειών. Με την απολύμανση με χρήση ατμού επιτυγχάνεται η θανάτωση των μικροβίων, ακάρεων, μικροοργανισμών και των αυγών τους πάνω και σε βάθος του στρώματος με αποτέλεσμα 99,9% !! - - Προστασία Φοινικόδεντρων: Η Spiti Clean & Kill διαθέτει την τεχνογνωσία για την προληπτική θεραπεία-προστασία των φοινικόδεντρων για τον κίνδυνο προσβολής από το Κόκκινο Σκαθάρι (Rhynchophorus ferrugineus).
Συμεωνίδη Α. 29, Πυλαία, 54352, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Καταπολεμούμε: - Τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους κ.ά.) - Ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, ψύλλους κ.ά.) - Έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς κ.ά.) - Ερπετά (φίδια, σαύρες κ.ά.) - Μικροοργανισμούς (ιούς, μικρόβια κ.ά.) - Ακάρεα - Απολυμαίνουμε: - Βιομηχανίες τροφίμων - Εστιατόρια - Ζαχαροπλαστεία - Σχολεία -Παιδικούς σταθμούς - Νηπιαγωγεία - Κατασκηνώσεις - Δημόσια κτήρια - Επαγγελματικούς χώρους - Καταστήματα - Πολυκατοικίες - Διαμερίσματα - Μονοκατοικίες. - Διαθέτουμε:

 • Άδεια Υπουργείου Γεωργίας -
 • Εγκεκριμένα σκευάσματα -
 • Επαγγελματίες ψεκαστές -
 • Επίβλεψη Χημικού Μηχανικού -
 • Πιστοποίηση ISO 9001.

Καθήκοντά μας: - Επιθεώρηση χώρου - Προσδιορισμός αντικειμένου καταπολέμησης - Επιλογή είδους καταπολέμησης (χημική, οικολογική) - Χαρτογράφηση και αρχειοθέτηση εφαρμογών - Έλεγχος αποτελεσμάτων, έκθεση, φάκελος εφαρμογών

Μυοκτονίες
Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής, Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής, 63078, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Η εταιρία μας είναι σε θέση να προσφέρει με αποτέλεσμα υπηρεσίες : Υγειονομικές απολυμάνσεις, μικροβιοκτονίες με σκευάσματα ελεγμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, απεντομώσεις πάσης φύσεως ανεπιθύμητων και βλαβερών εντόμων όπως, κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, ψαράκια, σκνίπες, κουνούπια, μύγες, σφήκες, αράχνες κτλ, μυοκτονίες. Αντιμετώπιση κάθε είδους τρωκτικών με ταυτόχρονες συμβουλές για αποφυγή επανεμφάνισής των, απομάκρυνση πτηνών, φιδιών και αποτροπή επανεμφάνισής τους με φυσικούς τρόπους σεβόμενοι τα ζώα και το περιβάλλον, ψεκασμοί, καταπολέμηση μηκυτολογικών και εντομολογικών προσβολών σε κήπους και καλλιέργειες.
Μυοκτονίες
Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής, Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής, 63078, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, περιβαλλοντικές εφαρμογές, υπηρεσίες γεωπόνου στη Σιθωνία και ολόκληρο το νομό Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Χαλκιδικής σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας καθοδηγούν στο πως να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και μικροοργανισμούς. Όπως και οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, προτιμούν να είναι μέσα στο σπίτι. Τα παράσιτα θα βρουν τον τρόπο να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και τα κτίρια, ειδικά αν αισθανθούν ότι υπάρχουν τρόφιμα. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες, οι μύγες και άλλα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να προσέχετε για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τους απρόσκλητους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στις συμβουλές μας: Τα μυρμήγκια για παράδειγμα αγαπούν τα περισσεύματα και τα ψίχουλα. Για αυτό κρατήστε τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα με καουτσούκ και καθαρίστε καλά μετά το φαγητό σας. Κλείνετε καλά το καπάκι του δοχείου απορριμμάτων σας και μετακινήστε τα σκουπίδια σε έναν εξωτερικό κάδο το συντομότερο δυνατόν. Ελέγξτε το σπίτι ή το γραφείο σας για ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους κα