Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αποσμητικά Χώρου Ελλάδα

: 52 αποτελέσματα
Δελφών 1, Σταυρούπολη - Ηλιούπολη, 56431, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου , Λιανική & Χονδρική Πώληση Απορρυπαντικών

Η εταιρεία παρέχει λύσεις custom made αρωμάτων σε όποιον πελάτη επιθυμεί τη διαφορετικότητα! Είναι η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει το Scent Marketing. - Το Scent Marketing είναι η τέχνη του να παίρνεις το σήμα κατατεθέν μιας εταιρείας, τη φιλοσοφία της, το κοινό στο οποίο απευθύνεται, να τα συνδυάζεις και να τα αποδίδεις με ένα άρωμα που ενισχύει την εταιρική ταυτότητα του brand. - Με την εφαρμογή του project «Scent Logo®» και τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου αρώματος, ειδικά σχεδιασμένου για την κάθε εταιρεία, επιτυγχάνουμε:

  • Αναγνωρισιμότητα της εταιρείας στο ευρύ κοινό. -
  • Ταύτιση του αρώματος με τη μοναδικότητα του brand. -
  • Σημαντική σύνδεση με τον καταναλωτή, δημιουργία πιστών οπαδών και ισχυρών σχέσεων.

Αυτή η επίδραση του Scent Marketing στο brand, δημιουργεί έναν μοναδικό συναισθηματικό δεσμό με κάθε καταναλωτή, και μέσα από τη χρήση μοναδικών προϊόντων, ο δεσμός γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Ρόδου 52, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου , Είδη & Υλικά Καθαρισμού
Η ClearNet έχει καταφέρει στα 20 χρόνια ζωής της να ξεχωρίζει στον κλάδο του εξοπλισμού Υγιεινής και του επαγγελματικού Αρωματισμού. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ότι τολμούμε να είμαστε οι πρωτοπόροι του χώρου, προσφέροντας σε μια επιχείρηση εξατομικευμένες λύσεις με την υποστήριξη καινοτόμων και μοναδικών προϊόντων που συστήνουμε στην ελληνική αγορά. Η ClearNet  διαθέτει την αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα δυο εκ των κορυφαίων διεθνών εταιρειών του χώρου, τη “Vectair Systems” στο τομέα της υγιεινής και του αρωματισμού, και την “Millennium” στο τομέα των επαγγελματικών ταπέτων. Μέσα από αυτές τις μοναδικές συνεργασίες έχουμε επιτύχει να διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη, καινοτόμα σειρά προϊόντων, με τον πιο πολυτελή σχεδιασμό όπως αρμόζει σε έναν προσεγμένο επαγγελματικό χώρο. Σε συνδυασμό με τις φημισμένες υπηρεσίες μας, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που κύριο στόχο έχουν την αναβάθμιση και την ανάδειξη των χώρων σας. - Επίσης, προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες και τάσεις μιας επιχείρησης, η ClearNet είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που είναι ήδη πλήρως προσανατολισμένη στο να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, παρέχοντας προϊόντα 100% φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο.
25ης Μαρτίου 5, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου , Αποσμητικά Χώρου , Καθαρισμός Στρωμάτων
Απεντομώσεις: Με σκευάσματα ακίνδυνα για όλα τα θερμόαιμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Μυοκτονίες: Με τη χρήση ειδικών δολωματικών σταθμών και τρωκτικοκτόνων σκευασμάτων δεύτερης-τρίτης γενιάς καταπολεμούμε αποτελεσματικά τα τρωκτικά, σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία, αποθήκες, εργοστάσια κ.λπ. - Απολυμάνσεις: Με ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα, καταστρέφουμε οποιοδήποτε μύκητα ή βακτήριο - Απολυμάνσεις-καθαρισμός δεξαμενών: Με πιστοποίηση αναλαμβάνουμε την απολύμανση και τον καθαρισμό της δεξαμενής σας, χρησιμοποιώντας ειδικά απολυμαντικά - Ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων: Αναλαμβάνουμε την προμήθεια σας με ειδικές συσκευές σύλληψης ιπτάμενων εντόμων με κολλώδεις επιφάνειες, UV λαμπτήρες μη θρυμματιζόμενους σύμφωνα με την οδηγία 94/43 των Ε.Ε. - Απωθήσεις: Αναλαμβάνουμε απώθηση ερπετών (σαύρες, σκορπιοί, φίδια κ.λπ.), πουλιών (περιστέρια σε Δημόσια κτήρια), αδέσποτων ζώων με χρήση προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, την ανθρώπινη υγεία - Παροχή έγκυρου πιστοποιητικού: Ειδικό έγκυρο πιστοποιητικό, εναρμονισμένο με τις διατάξεις του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων που καλύπτει κάθε υγειονομικό έλεγχο.
Χώρα Μυκόνου, Μύκονος, 84600, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αποσμητικά Χώρου , Είδη & Υλικά Καθαρισμού
Η ClearNet έχει καταφέρει στα 20 χρόνια ζωής της να ξεχωρίζει στον κλάδο του εξοπλισμού Υγιεινής και του επαγγελματικού Αρωματισμού. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ότι τολμούμε να είμαστε οι πρωτοπόροι του χώρου, προσφέροντας σε μια επιχείρηση εξατομικευμένες λύσεις με την υποστήριξη καινοτόμων και μοναδικών προϊόντων που συστήνουμε στην ελληνική αγορά. Η ClearNet  διαθέτει την αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα δύο εκ των κορυφαίων διεθνών εταιρειών του χώρου, τη “Vectair Systems” στο τομέα της υγιεινής και του αρωματισμού, και την “Millennium” στο τομέα των επαγγελματικών ταπέτων. Μέσα από αυτές τις μοναδικές συνεργασίες έχουμε επιτύχει να διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη, καινοτόμα σειρά προϊόντων, με τον πιο πολυτελή σχεδιασμό όπως αρμόζει σε έναν προσεγμένο επαγγελματικό χώρο. Σε συνδυασμό με τις φημισμένες υπηρεσίες μας, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που κύριο στόχο έχουν την αναβάθμιση και την ανάδειξη των χώρων σας. - Επίσης, προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες και τάσεις μιας επιχείρησης, η ClearNet είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που είναι ήδη πλήρως προσανατολισμένη στο να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, παρέχοντας προϊόντα 100% φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο.
Κρήτης 39, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
  • Συσκευές αρωμάτων χώρου -
  • Αρωματικά χώρου – αποσμητικά χώρου -
  • Εντομοαπωθητικά -
  • Απολυμαντικές συσκευές τουαλέτας
Εμπόριο Αρωματικών Χώρου και Ειδών Δώρου
Λεωφόρος Τραπεζούντος 39, Άγιος Στέφανος, 14565, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Εμπόριο Αποσμητικών Χώρου
Δεληγιώργη 17, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αποσμητικά Χώρου
Εταιρία Αποσμητικών Επαγγελματικών Χώρων
Ιαλυσού 58, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Αποσμητικά Χώρου
Χονδρικό Εμπόριο Συστημάτων Αρωματισμού
Πασπάτη Φιλίππου 11, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Αποσμητικά Χώρου
Εμπόριο Αρωματικών Επαγγελματικών Χώρων
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Αποσμητικά Χώρου
Πάρνηθος 119 & Αριστοτέλους, Αχαρνές, 13674, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Εμπόριο Αρωματικών Προϊόντων - Αρωματισμός Επαγγελματικών Χώρων
Τερζοπούλου Τάκη 19, Κατερίνη, 60132, ΠΙΕΡΙΑΣ
Αποσμητικά Χώρου
Εταιρία Παραγωγής Αρωματικών Χώρων
Αδριανείου 3, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Εμπορική Εταιρία Αρωματισμού Επαγγελματικών Χώρων
Ματσούκα 4, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Αποσμητικά Χώρου
Ευριπίδου 41, 1ος Όροφος, Αθήνα - Μοναστηράκι, 10554, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Εταιρία Είδών Ατομικής Υγιεινής και Επαγγελματικών Αποσμητικών Χώρου
1ο χλμ Μαρκοπούλου - Καλυβίων, Καλύβια Θορικού - Σαμάρθι, 19010, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Αχιλλέως 8, Καλλιθέα, 17674, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Δεληγιώργη 2 & Ιωνίας, Άλιμος, 17456, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Ανδρομάχης 106, Καλλιθέα, 17672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποσμητικά Χώρου
Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 99, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αποσμητικά Χώρου
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Αποσμητικά Χώρου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Αποσμητικά Χώρου σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.