Φίλτρα
Προϊόντα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αθλητικά Είδη Αγία Παρασκευή

: 17 αποτελέσματα
Ελβετίας 17, Αγία Παρασκευή, 15342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Admiral
Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Μεσογείων 350, Αγία Παρασκευή, 15341, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Puma
Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Λεωφόρος Μεσογείων 433, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Κατάστημα Ορειβατικών και Καταδυτικών Ειδών
Χαλανδρίου 1, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Είδη Τέννις
Ελπίδος 6, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Εξοπλισμός tennis και υπηρεσίες πλεξίματος ρακετών tennis, squash, badmington.
Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Μεσογείων 433, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Αγίου Ιωάννου 43 & Τρωάδος 2, Αγία Παρασκευή, 15342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Λεωφόρος Μεσογείων 350, Αγία Παρασκευή, 15341, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Adidas
Εμπόριο Αθλητικών Ειδών
Λεωφόρος Μεσογείων 354, Αγία Παρασκευή, 15341, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Αγίου Ιωάννου 6, Αγία Παρασκευή, 15342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Body Talk
Κατάστημα με Είδη Ski - Windsurf - Kiteboard
Λεωφόρος Μεσογείων 399, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Εξοπλισμός ιστιοσανίδας ( windsurf ): gaastra, tabou, select, streamlined, B3, gul, gath, dakine. Εξοπλισμός kiteboard ( kitesurf ): gaastra, dakine, B3, gul, gath. Εξοπλισμός stand up paddle board (SUP): tabou, select, gul, dakine. Εξοπλισμός canoe kayak: Exo, gul, select. Εξοπλισμός surf: tabou, dakine, gul. Εξοπλισμός χιονοσανίδας ( snowboard ): ride, 5150 snowboards, dakine, sks, mango. Εξοπλισμός xιονοδρομίας ( ski ): Line, full tilt.
Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Μεσογείων 433, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Εμπόριο Ειδών Ορειβασίας
Βενιζέλου Ελευθερίου 57, Αγία Παρασκευή, 15341, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Όλος ο εξοπλισμός outdoor που ονειρευόσασταν πάντα. Στο lightgear θα βρείτε κυρίως ελαφριά προϊόντα, πολύ χρήσιμα σε εκδρομές και ταξίδια, με παράλληλη ενημέρωση μέσα από τα ενδιαφέροντα άρθρα του blog.
Πεντέλης 37, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Μεσογείων 433, Εντός Καταστήματος Cosmos Sport, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικά Είδη
Σελίδα:
1
 
Το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» ξεκινάει από μια βόλτα στα καταστήματα αθλητικών ειδών και ειδών σπορ σε Αγία Παρασκευή! Στην κατηγορία Αθλητικά Είδη σε Αγία Παρασκευή έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες εταιρείες, αλυσίδες καταστημάτων, αντιπροσωπείες και εισαγωγείς με όργανα γυμναστικής (διαδρόμους τρεξίματος, βάρη), αθλητικά ρούχα (φόρμες, αθλητικές φανέλες, t-shirts, στολές), εξοπλισμό, είδη γυμναστηρίου και body building. Για τέλειο κορμί, γραμμή για τα αθλητικά είδη και είδη σπορ!
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς