Φίλτρα
Μαθήματα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αθλητικές Σχολές Ελλάδα

: 69 αποτελέσματα
Κλεισθένους 399, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Εγκαταστάσεις , Αθλητικοί Σύλλογοι , Καφετέριες , Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις , Αθλητικές Σχολές
Στο Planet One διοργανώνονται με απόλυτη επιτυχία: - Ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, τουρνουά εταιρειών, φιλικά παιχνίδια. Σχολικές εκδρομές όπου παρέχεται στα παιδιά ένα πρόγραμμα για βιωματική γνωριμία με αθλήματα των παραολυμπιακών αγώνων ή συμμετέχουν σε αθλητικές, ψυχαγωγικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παιδικά πάρτι, όπου τα παιδιά ξεφαντώνουν και οι γονείς τα χαίρονται στο ευχάριστο περιβάλλον των εγκαταστάσεων. Μαθήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Μοντέρνου Χορού Στις εγκαταστάσεις του Planet One φιλοξενείται η Ακαδημία ποδοσφαίρου Α. Ο. Κόσμος Βορείων Προαστίων και η Ακαδημία Τερματοφυλάκων Παναγιώτη Αγριογιάννη. Στην τρέχουσα χρονική περίοδο το Planet One διοργανώνει: - Το χειμερινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) χωρισμένο σε 3 κατηγορίες. (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5) Φαρμακευτικών εταιρειών (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το τουρνουά ποδοσφαίρου (7χ7) βετεράνων για ηλικίες άνω των 35, (με έναν αγώνα την εβδομάδα). Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε στα συναρπαστικά τουρνουά που διοργανώνει το κέντρο, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας χαλάρωσης και αναψυχής στο όμορφο και άνετο περιβάλλον του κέντρου μας. - Το Planet One διαθέτει: - Γήπεδα ποδοσφαίρου (5χ5) και (7χ7) προδιαγραφών και υποδομής FIFA, τα οποία διαθέτουν τους πιο εξελιγμένους συνθετικούς χλοοτάπητες, για την καλύτερη απορρόφηση των σωματικών κραδασμών. - Πολυμορφική αίθουσα (100m2 – α΄ όροφος) η οποία χρησιμοποιείται για παντός είδους εκδηλώσεις. - Αίθουσα υποδοχής και γραμματεία εγκαταστάσεων (40m2) με πλήρη εξοπλισμό μηχανογράφησης.
Σουλίου 102, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές , Σχολές Πολεμικών Τεχνών
 • Μαθήματα TAE KWON DO

Το Tae Kwon Do είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό Άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μία τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο.

 • Μαθήματα ενόργανης γυμναστικής -
 • Μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής -
 • Μαθήματα αγωνιστικής αεροβικής
Κρήτης 49, Θεσσαλονίκη - Μαρτίου, 54646, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές
 • Kick Boxing -
 • ΜΜΑ -
 • Πυγμαχία -
 • Crossfit -
 • Krav Maga -
 • TRX -
 • Muay Thai -
 • Πλήρες εξοπλισμένο Γυμναστήριο
Λεωφόρος Θησέως 184, Καλλιθέα, 17675, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Αθλητικές Σχολές

Πειθαρχία, Σεβασμός, Ευγενής άμιλλα, Σωματική και Πνευματική ευεξία, Πρωταθλητισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη δομή του TAE KWON DO.

 • TAE KWON DO -
 • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ TAE KWON DO -
 • KICK BOXING -
 • ΠΥΓΜΑΧΙΑ -
 • MMA -
 • KENPO KARATE -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΗΝΑΣ -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ CHEERLEADING -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ LATIN ΧΟΡΟΥ

Ειδικά τμήματα από ηλικία 3 ετών.

Κωνσταντινουπόλεως 88 & Κύπρου 158, Αργυρούπολη, 16452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές
Το Taekwondo είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο ολυμπιακό άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μια τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσικής έκφρασης της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο τη ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία, και πάνω από όλα σεβασμό για τον συνάνθρωπο. - Κύριο μέλημά μας, στον ΜΙΝΩΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, είναι να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες. Κυρίως στην παιδική ηλικία μέσα από το taekwondo διαπαιδαγώγηση και να περάσουμε στα παιδία μας, κάτι που θα τους βοηθήσει καθώς μεγαλώνουν και μπουν όσο το δυνατόν ομαλότερα στην εφηβεία, θα σκέπτονται και θα συμπεριφέρονται ωριμοτέρα, θα απέχουν από βιαιότητες και θα μείνουν μακριά από όλες τις παρεκκλίσεις της εφηβείας. Λαμβάνει επιβράβευση μέσα από τον αθλητισμό, δεν του δημιουργείται η ανάγκη να ξεχωρίσει μέσα στους υπόλοιπους νέους, με περίεργες συμπεριφορές, (κακή συμπεριφορά, βία κτλ) στοχεύουμε σε σωστούς ανθρώπους με ήθος, με ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου και του σεβασμού, σε ανθρώπους επιτυχημένους, με ισχυρές προσωπικότητες και αυτοέλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τις δυο πολυτιμότερες αξίες της ζωής σας... Τα παιδία σας και την υγεία τους!!!
Σχολή Ιστιοπλοΐας
Πλαστήρα 12, Καλαμαριά, 55132, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Σχολή Εκμάθησης Skydive
Εντός Αεροδρομίου Κωπαΐδας, Αλίαρτος, 32001, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Αθλητικές Σχολές
Σχολή Yoga - Pilates
Λουΐζης Ριανκούρ 65-67, Αθήνα, 11523, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Γιόγκα όλων των επιπέδων - δυναμική γιόγκα - power flow διαλογισμός - γιόγκα για εγκύους - γιόγκα για μαμάδες και τα μωρά τους - πιλάτες - εκδρομές με γιόγκα στη φύση - σεμινάρια.
Ακαδημία Ποδοσφαίρου για Παιδιά
Λεγάκη Αναστασίου 9-11, Εντός Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Σχολή Σκι
Παλαιών Πατρών Γερμανού 35, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών
Πλατεία Αγίου Διονυσίου 3, Πειραιάς, 18545, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Baby Swimming - Aqua Yoga
Μιαούλη 18 & Σμύρνης, Καλαμαριά, 55132, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Βρεφική κολύμβηση, εκμάθηση κολύμβησης αρχάριων παιδιών απο 4 έως 6 ετών. Aqua yoga για εγκύους, aqua aerobic για ενήλικες. Ελεύθερη κολύμβηση, εκμάθηση κολύμβησης για ενήλικες.
Σχολή Ποδοσφαίρου
Χανιά, Χανιά - Άγιοι Απόστολοι, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Αθλητικές Σχολές
Επίσημη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Καλλισθενική Γυμναστική
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 138, Ελληνικό, 16777, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Σχολή Σκι - Snowboard
Μαίναλο, Εντός Χιονοδομικού Κέντρου, Τρίπολη, 22100, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Αθλητικές Σχολές
Ενοικιάσεις εξοπλισμού, μαθήματα.
Αριστοτέλους 26, Πάτρα, 26335, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικές Σχολές
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 173, Θεσσαλονίκη, 54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Χειμερινή, ανοιξιάτικη και φθινοπωρινή δίμηνη σχολή ιστιοπλοϊας αρχαρίων κια προχωρημένων και το καλοκαίρι εβδομαδιαία ταχύρυθμων τμήματα ιστιοπλοϊας αρχαρίων και προχωρημένων
Σχολή Εκπαίδευσης Personal Training
Ηρωνος 3, Εντός ΓυμναστηρίουViva La Vita, Θεσσαλονίκη, 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Σχολή Ιστιοπλοΐας
Καραμανλή Κωνσταντίνου 12, Βούλα, 16673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Ακροβατική Ακαδημία - Καλλισθενική Γυμναστική
Λεωφόρος Μαραθώνος 45, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Σελίδα:
1 2 3 4
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Αθλητικές Σχολές μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Αθλητικές Σχολές σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς