Φίλτρα
Μαθήματα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αθλητικοί Σύλλογοι Ελλάδα

: 1.668 αποτελέσματα
Αθανασίου Διάκου 1Α & Τριπόλεως, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι

Συμμετοχή ανελλιπώς σε όλους τους επίσημους αγώνες που διεξάγει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο). - Στο πρόγραμμα του συλλόγου περιλαμβάνονται δραστηριότητες, όπως θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικες, αποκριάτικες και καλοκαιρινές γιορτές, εκδρομές, συμμετοχή σε αγωνιστικές εκδηλώσεις σαν το Διεθνές Meeting Γυμναστικής και το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής, αθλητικά Camps κ.α. - Ο σύλλογος συνεργάζεται με 8 έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές και 2 τεχνικούς συμβούλους. Στεγάζεται στο «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» στην αίθουσα Ρυθμικής – Αεροβικής του Κλειστού Γυμναστηρίου Αργυρούπολης, χώροι που μας έχουν παραχωρηθεί από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Αργυρούπολης, όπου έχουμε τοποθετήσει ειδικό παρκέ για τις απαιτήσεις της Αεροβικής Γυμναστικής. - Τα παιδιά κερδίζουν σωστή στάση σώματος, μυϊκή ενδυνάμωση, ευλυγισία, πειθαρχία, ευγενή άμιλλα, συνεργασία… - Έτσι ενώ ασχολούνται με το σώμα τους, διαμορφώνουν έναν ισχυρό και με ήθος χαρακτήρα.

25ης Μαρτίου 3, έναντι ΑΒ Βασιλόπουλου, Αιγάλεω, 12244, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
 • TRX Training   -
 • Διατροφή -
 • Cross Training -
 • Ανάλυση σώματος -
 • Μασάζ
Δυνατότητα πρωινών τμημάτων κατόπιν συνεννόησης.
Σουλίου 102, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές , Σχολές Πολεμικών Τεχνών
 • Μαθήματα TAE KWON DO

Το Tae Kwon Do είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό Άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μία τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο.

 • Μαθήματα ενόργανης γυμναστικής -
 • Μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής -
 • Μαθήματα αγωνιστικής αεροβικής
Λεωφόρος Θησέως 184, Καλλιθέα, 17675, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Αθλητικές Σχολές

Πειθαρχία, Σεβασμός, Ευγενής άμιλλα, Σωματική και Πνευματική ευεξία, Πρωταθλητισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη δομή του TAE KWON DO.

 • TAE KWON DO -
 • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ TAE KWON DO -
 • KICK BOXING -
 • ΠΥΓΜΑΧΙΑ -
 • MMA -
 • KENPO KARATE -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΗΝΑΣ -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ CHEERLEADING -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ LATIN ΧΟΡΟΥ

Ειδικά τμήματα από ηλικία 3 ετών.

Κλεισθένους 399, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Εγκαταστάσεις , Αθλητικοί Σύλλογοι , Καφετέριες , Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις , Αθλητικές Σχολές
Στο Planet One διοργανώνονται με απόλυτη επιτυχία: - Ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, τουρνουά εταιρειών, φιλικά παιχνίδια. Σχολικές εκδρομές όπου παρέχεται στα παιδιά ένα πρόγραμμα για βιωματική γνωριμία με αθλήματα των παραολυμπιακών αγώνων ή συμμετέχουν σε αθλητικές, ψυχαγωγικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παιδικά πάρτι, όπου τα παιδιά ξεφαντώνουν και οι γονείς τα χαίρονται στο ευχάριστο περιβάλλον των εγκαταστάσεων. Μαθήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Μοντέρνου Χορού Στις εγκαταστάσεις του Planet One φιλοξενείται η Ακαδημία ποδοσφαίρου Α. Ο. Κόσμος Βορείων Προαστίων και η Ακαδημία Τερματοφυλάκων Παναγιώτη Αγριογιάννη. Στην τρέχουσα χρονική περίοδο το Planet One διοργανώνει: - Το χειμερινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) χωρισμένο σε 3 κατηγορίες. (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5) Φαρμακευτικών εταιρειών (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το τουρνουά ποδοσφαίρου (7χ7) βετεράνων για ηλικίες άνω των 35, (με έναν αγώνα την εβδομάδα). Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε στα συναρπαστικά τουρνουά που διοργανώνει το κέντρο, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας χαλάρωσης και αναψυχής στο όμορφο και άνετο περιβάλλον του κέντρου μας. - Το Planet One διαθέτει: - Γήπεδα ποδοσφαίρου (5χ5) και (7χ7) προδιαγραφών και υποδομής FIFA, τα οποία διαθέτουν τους πιο εξελιγμένους συνθετικούς χλοοτάπητες, για την καλύτερη απορρόφηση των σωματικών κραδασμών. - Πολυμορφική αίθουσα (100m2 – α΄ όροφος) η οποία χρησιμοποιείται για παντός είδους εκδηλώσεις. - Αίθουσα υποδοχής και γραμματεία εγκαταστάσεων (40m2) με πλήρη εξοπλισμό μηχανογράφησης.
Κωνσταντινουπόλεως 88 & Κύπρου 158, Αργυρούπολη, 16452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές
Το Taekwondo είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο ολυμπιακό άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μια τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσικής έκφρασης της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο τη ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία, και πάνω από όλα σεβασμό για τον συνάνθρωπο. - Κύριο μέλημά μας, στον ΜΙΝΩΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, είναι να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες. Κυρίως στην παιδική ηλικία μέσα από το taekwondo διαπαιδαγώγηση και να περάσουμε στα παιδία μας, κάτι που θα τους βοηθήσει καθώς μεγαλώνουν και μπουν όσο το δυνατόν ομαλότερα στην εφηβεία, θα σκέπτονται και θα συμπεριφέρονται ωριμοτέρα, θα απέχουν από βιαιότητες και θα μείνουν μακριά από όλες τις παρεκκλίσεις της εφηβείας. Λαμβάνει επιβράβευση μέσα από τον αθλητισμό, δεν του δημιουργείται η ανάγκη να ξεχωρίσει μέσα στους υπόλοιπους νέους, με περίεργες συμπεριφορές, (κακή συμπεριφορά, βία κτλ) στοχεύουμε σε σωστούς ανθρώπους με ήθος, με ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου και του σεβασμού, σε ανθρώπους επιτυχημένους, με ισχυρές προσωπικότητες και αυτοέλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τις δυο πολυτιμότερες αξίες της ζωής σας... Τα παιδία σας και την υγεία τους!!!
Σέλι, Βέροια, 59132, ΗΜΑΘΙΑΣ
Χιονοδρομικά Κέντρα , Αθλητικές Εγκαταστάσεις , Αθλητικοί Σύλλογοι

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, συνδυάζει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη συγκρότηση ενός πρότυπου χιονοδρομικού κέντρου. - Χαρακτηριστικά το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου διαθέτει:

 • Πολλούς και σύγχρονους αναβατήρες για την άνετη και γρήγορη εξυπηρέτηση των σκιέρ -
 • Μεγάλη ποικιλία στίβων με πίστες για τουριστική και αθλητική χιονοδρομία -
 • Παιδικές χαρές -
 • Πίστες δρόμων αντοχής με δυνατότητα διεξαγωγής διεθνών αγώνων όπου η ταυτόχρονη και άνετη άθληση χιλιάδων χιονοδρόμων είναι καθημερινότητα -
 • Επίσης διαθέτει μονοπάτια (διαδρομές) πορείας ορειβασίας. Διασχίζεται από το διεθνές ορειβατικό μονοπάτι Ε4.

Οι άριστες συνθήκες χιονιού, ο ελεύθερος ορίζοντας, η εκπληκτική ηλιοφάνεια, και η περιορισμένη υγρασία προσδίδουν στους επισκέπτες υγειά χαρά και ευεξία.

Eagle Claw - Kung Fu - Wu Style Tai Chi Chuan
Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 92, 1ος Όροφος, Ηλιούπολη, 16344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σκοπός της σχολής είναι η διάδοση του Eagle Claw Kung Fu, καθώς και του Wu Style Tai Chi Chuan ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα εκπαίδευσης και τις μεθόδους διδασκαλίας που διδαχθήκαμε μέσα από την γνήσια γενεαλογική γραμμή του Ying Jow Pai. Η σχολή είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου και αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Tae Kwon Do
Βασιλέως Αλεξάνδρου 10-12, Καισαριανή, 16121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Έχουμε διαμορφώσει έναν χώρο που πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους με βάση τη δομημένη εκπαίδευση, τον σύγχρονο εξοπλισμό και της κατάλληλες συνθήκες άθλησης ώστε να αγαπήσουν το tae kwon do,ολα τα ολυμπιακά αγωνίσματα που καλλιεργούμε, τον αθλητισμό και κατ’επέκταση τις ηθικές αρχές που εκφράζουν. Ο σύλλογός μας αναδεικνύει μακροπρόθεσμα όχι μόνο πρωταθλητές αλλά ενεργούς, ολοκληρωμένους και υγιείς πολίτες. Tae Kwon Do : τμήματα όλων των ηλικιών, αγωνιστικά και αυτοάμυνας ενηλίκων. Ρυθμική Γυμναστική : τμήματα όλων των ηλικιών μαζικού αθλητισμού.
Κρυστάλλη 42, Άγιοι Ανάργυροι, 13561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Kick Boxing - Muay Thai - Πυγμαχία - ΜΜΑ - Αείμαχον - Krav Maga - Tae Kwon Do - Cross Training - Pilates - Yoga - Zumba
Αθλητικός σύλλογος Kick boxing Πυγμή Victory Camp. Πολυχώρος μαχητικών και ομαδικών αθλημάτων, 850μ πλήρης εξοπλισμένος κατάλληλος και για τους πιο απαιτητικούς. Αναγνωρισμένος σύλλογος από τη Γ.Γ.Α. Πιστοποιημένοι προπονητές. Διαθέτουμε χώρο με βάρη και σάουνα. Ωράριο λειτουργίας : 10:30 - 13:30 και 16:00 - 22:30. Τμήματα : πρωινά - απογευματινά και παιδικά - ενηλίκων - αγωνιστικά. Εγγραφές καθημερινά.
Γραμματεία
Ελπίδος 52, Συκιές, 56625, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ποδόσφαιρο 5x5 - Καλαθοσφαίριση - Ποδηλασία - Πετοσφαίριση - Χειροσφαίριση - Πάλη - Ninjutsu - Kyokushin Karate
Τμήματα: Ποδόσφαιρο 5x5, Καλαθοσφαίριση, Ποδηλασία, Πετοσφαίριση, Χειροσφαίριση, Πάλη Ninjutsu, Kyokushin Karate
Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Tae Kwon Do - Αικίντο
Φλέμινγκ 51, Ραφήνα, 19009, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Τζούντο, Tae Kwon Do, Αικίντο.
Kick Boxing - Ashihara Karate - Σκοποβολή - Gross Training - Ακαδημία Μαχητικών Αθλημάτων
Σόλωνος 23, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Kick Boxing, ashihara karate, σκοποβολή, μυική ενδυνάμωση, gross training.
Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Kick Boxing - Muay Thai - Shidokan Karate
Θεμιστοκλέους 44, Κερατσίνι, 18756, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ο σύλλογος είναι μέλος της ΠΟΚ, της IMBA και ιδρύθηκε το 1998. Στο χώρο διδάσκονται πολεμικές τέχνες με πειθαρχία, αφοσίωση και γνώση.
Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος
Λαγκαδίων 21, Ηλιούπολη, 16346, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ο σύλλογος λειτουργεί από το 2006, διαθέτει πτυχιούχους εκπαιδευτές της ΣΚΟΕ και δραστηριοποιείται στο ΚΕΒΟΠ ( Χαϊδάρι ) κάθε Σάββατο και Κυριακή από 09:00 έως 13:00. Τα γραφεία λειτουργούν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 17:00 έως 20:30.
Αθλητικός Σύλλογος Καράτε - Kick Boxing - Σκάκι
16ης Οκτωβρίου 5Α, Εντός Φιλίππειου Γυμναστήριου, Βέροια, 59132, ΗΜΑΘΙΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ιδρύθηκε το 1992 στο Μακροχώρι Ημαθίας. Διοργάνωσε και συμμετείχε σε πάρα πολλές εκδηλώσεις, παρελάσεις και επιδείξεις. Σήμερα λειτουργεί έχοντας έδρα την Βέροια στο Φιλιππείο Γυμναστήριο στην Αίθουσα Στατείρα (Α5). Νέο τμήμα σκάκι Βέροιας.
Judo - Kick Boxing - Tai Chi - Pilates - Yoga - Zumba - Fitness
Εθνικής Αντιστάσεως 3, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
JudoKick BoxingTai ChiPilatesYogaZumbaFitness
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 16, 4ος Όροφος, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σκοπός του Karate Peiraia είναι η διάδοση του παραδοσιακού Καράτε και συγκεκριμένα του Shotokan που αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα στυλ Καράτε παγκοσμίως. Η πολυετή εμπειρία των προπονητών σε συνδυασμό με τις άρτιες -ευρωπαϊκών προδιαγραφών- εγκαταστάσεις (200 τ.μ) επιτυγχάνουν στα μέγιστα τον σκοπό μας. Η σχολή, είναι η μεγαλύτερη στον Πειραιά. Με την εγγραφή για τους μικρούς μας φίλους έως 12 ετών δώρο η στολή του καράτε. Πληροφορίες - Εγγραφές Καθημερινά 17:30 - 22:30 Η σχολή μας λειτουργεί όλες τις καθημερινές, καθώς και το Σάββατο.
Ελληνικός Σύλλογος Aikido - Αυτοάμυνα
Μενίππου 9 & Δωρίδος, Χολαργός, 15562, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Διδάσκονται μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες. Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα μαθημάτων. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Γυμναστικός Σύλλογος Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής για Παιδιά
Νάξου 18, Πάτρα, 26334, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Πρώην Μέγας Αλέξανδρος
Γενική Γυμναστική αγοριών, κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών). Ενόργανη ρυθμική κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών). Ενόργανη, ακροβατική αγοριών (ηλικίες από 5 ετών). Αγωνιστική ενόργανη διατροφική παρακολούθηση, συμβουλές (συνεργασία με διαιτολόγο). Αποκατάσταση, πρόληψη παθήσεων σπονδυλικής στήλης (συνεργασία με ορθοπεδικό και φυσικοθεραπευτή) . Νέο τμήμα μοντέρνου χορού hip hop.
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Αθλητικοί Σύλλογοι θα βρεις πληροφορίες για αθλητικούς συλλόγους σε Ελλάδα. Γυμναστικοί σύλλογοι, ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, σύλλογοι στίβου, υδατοσφαίρισης είναι συγκεντρωμένοι στην κατηγορία Αθλητικοί Σύλλογοι.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς