Φίλτρα
Μαθήματα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αθλητικοί Σύλλογοι Ελλάδα

: 1.512 αποτελέσματα
Σουλίου 102, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές , Σχολές Πολεμικών Τεχνών
  • Μαθήματα TAE KWON DO

Το Tae Kwon Do είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό Άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μία τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο.

  • Μαθήματα ενόργανης γυμναστικής -
  • Μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής -
  • Μαθήματα αγωνιστικής αεροβικής
Κουντουριώτου & Λασκαράτου, Θεσσαλονίκη, 54250, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικές Εγκαταστάσεις , Αθλητικοί Σύλλογοι
  • Γήπεδα 5Χ5 -
  • Γήπεδα 11Χ11 -
  • Άνετο πάρκινγκ
Kick Boxing - Ashihara Karate - Σκοποβολή - Gross Training - Ακαδημία Μαχητικών Αθλημάτων
Σόλωνος 23, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Kick Boxing, ashihara karate, σκοποβολή, μυική ενδυνάμωση, gross training.
Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικων Τεχνών - Tae Kwon Do - Kick Boxing
Στράβωνος 2, Αγρίνιο, 30133, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ο αθλητικός σύλλογος Θησέας είναι εδώ και 11 χρόνια πρωταθλητής σύλλογος, μιας και βρίσκεται κάθε χρόνο μέσα στους 10 καλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Οι προπονητές είναι ο Αλέξιος Κακαρέλης ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας και ο Νικόλαος Κακαρέλης πρωταθλητής Ευρώπης και επί 14 χρόνια μέλος της Εθνικής ομάδας Tae Kwon Do. Πανελλήνιος πρωταθλητής 5 φορές και πρωταθλητής Kick Boxing. Και οι 2 προπονητές έχουν κάνει μετεκπαίδευση στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Κορέας.
Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος
Λαγκαδίων 21, Ηλιούπολη, 16346, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ο σύλλογος λειτουργεί από το 2006, διαθέτει πτυχιούχους εκπαιδευτές της ΣΚΟΕ και δραστηριοποιείται στο ΚΕΒΟΠ ( Χαϊδάρι ) κάθε Σάββατο και Κυριακή από 09:00 έως 13:00. Τα γραφεία λειτουργούν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 17:00 έως 20:30.
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 16, 4ος Όροφος, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σκοπός του Karate Peiraia είναι η διάδοση του παραδοσιακού Καράτε και συγκεκριμένα του Shotokan που αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα στυλ Καράτε παγκοσμίως. Η πολυετή εμπειρία των προπονητών σε συνδυασμό με τις άρτιες -ευρωπαϊκών προδιαγραφών- εγκαταστάσεις (200 τ.μ) επιτυγχάνουν στα μέγιστα τον σκοπό μας. Η σχολή, είναι η μεγαλύτερη στον Πειραιά. Με την εγγραφή για τους μικρούς μας φίλους έως 12 ετών δώρο η στολή του καράτε. Πληροφορίες - Εγγραφές Καθημερινά 17:30 - 22:30 Η σχολή μας λειτουργεί όλες τις καθημερινές, καθώς και το Σάββατο.
Tae Kwon Do - Kick Boxing - Πυγμαχία
Λεωφόρος Ηρακλείου 397, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Διαθέτει αίθουσα 400 τ.μ. με ριγκ πυγμαχίας, Kick Boxing ολυμπιακών προδιαγραφών και όλα τα βοηθητικά μέσα πυγμαχίας , Kick Boxing, Tae Kwon Do: σάκους, στόχους, αχλάδια, ασπίδες, πολύζυγα, δίζυγα, μονόζυγα, βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση, σκάλα και σχοινιά αναρρίχησης, κρίκους κ.λπ. Η αίθουσα περιλαμβάνει 220 τ.μ. ειδικό δάπεδο (τατάμι) με 2 ταπί αγώνων. Ο Α. Γ. Σ. ΙΩΝΕΣ Ν. Ιωνίας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα 200 τ.μ. με ριγκ, σάκους, στόχους ασπίδες, πολύζυγα, καθρέπτες κ.λπ. Διαθέτει επίσης μηχανήματα και ελεύθερα βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση. Οι αθλητές του κάθε συλλόγου μπορούν να κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων.
Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Tae Kwon Do - Αικίντο
Φλέμινγκ 51, Ραφήνα, 19009, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Τζούντο, Tae Kwon Do, Αικίντο.
Αθλητικός Σύλλογος Καράτε - Kick Boxing - Σκάκι
16ης Οκτωβρίου 5Α, Εντός Φιλίππειου Γυμναστήριου, Βέροια, 59132, ΗΜΑΘΙΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ιδρύθηκε το 1992 στο Μακροχώρι Ημαθίας. Διοργάνωσε και συμμετείχε σε πάρα πολλές εκδηλώσεις, παρελάσεις και επιδείξεις. Σήμερα λειτουργεί έχοντας έδρα την Βέροια στο Φιλιππείο Γυμναστήριο στην Αίθουσα Στατείρα (Α5). Νέο τμήμα σκάκι Βέροιας.
Ελληνικός Σύλλογος Aikido - Αυτοάμυνα
Τέρμα Σύρου, Κλειστό Γυμναστήειο Αντώνης Τρίτσης, Χολαργός, 15562, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Διδάσκονται μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες. Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα μαθημάτων. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Tae kwo do ( ITF ) - Brazilian Ziu Zitsu - Harkido - Shaolin Kung Fu - Kyokysinkai
Χαλκίδη Γιάννη 7, Θεσσαλονίκη, 54249, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Τμήματα παιδικά και ενηλίκων σε: Taekwodo ( ITF ), Brazilian Ziu Zitsu, Harkido, Shaolin Kung Fu, Kyokysinkai.
Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών
Χαροκόπου 117, Καλλιθέα, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Tae Kwo Do - Kenpo Karate - Kick Boxing - Mixed Martial Arts ( MMA )
Kick Boxing - Karate - Krav Maga - Personal Training - Ρυθμική Γυμναστική
Ήβης 7, Περιστέρι, 12137, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αυτοάμυνα, Kick boxing - Personal Training, Ρυθμικ, Karate, Pilates, Zumba, Yoga, παραδοσιακοί χοροί, θεατρικό παιχνίδι.
Βλαχερνών 12, Καλαμαριά, 55133, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σχολή πολεμικών τεχνών.
Κρυστάλλη 42, Άγιοι Ανάργυροι, 13561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Kick Boxing - Muay Thai - Πυγμαχία - ΜΜΑ - Αείμαχον - Krav Maga - Tae Kwon Do - Cross Training - Pilates - Yoga - Zumba
Αθλητικός σύλλογος Kick boxing Πυγμή Victory Camp. Πολυχώρος μαχητικών και ομαδικών αθλημάτων, 850μ πλήρης εξοπλισμένος κατάλληλος και για τους πιο απαιτητικούς. Αναγνωρισμένος σύλλογος από τη ΓΓΑ. Πιστοποιημένοι προπονητές. Διαθέτουμε χώρο με βάρη και σάουνα. Ωράριο λειτουργίας : 10:30 - 13:30 και 16:00 - 22:30. Τμήματα : πρωινά - απογευματινά και παιδικά - ενηλίκων - αγωνιστικά. Εγγραφές καθημερινά.
Judo - Kick Boxing - Tai Chi - Pilates - Yoga - Zumba - Fitness
Εθνικής Αντιστάσεως 3, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
JudoKick BoxingTai ChiPilatesYogaZumbaFitness
Γραμματεία
Ελπίδος 52, Συκιές, 56625, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ποδόσφαιρο 5x5 - Καλαθοσφαίριση - Ποδηλασία - Πετοσφαίριση - Χειροσφαίριση - Πάλη - Ninjutsu - Kyokushin Karate
Τμήματα: Ποδόσφαιρο 5x5, Καλαθοσφαίριση, Ποδηλασία, Πετοσφαίριση, Χειροσφαίριση, Πάλη Ninjutsu, Kyokushin Karate
Tang Soo Do - Kick Boxing
Κολοκοτρώνη 24, Νέο Ηράκλειο, 14121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Tang Soo Do. Kick Boxing. Tang Soo Do για όλους. Από 4 έως 104 χρονών. Η απόλυτη μαχητική τέχνη.
Krav Maga - Πολεμικές Τέχνες
Πόντου 10, Κορυδαλλός, 18120, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Protonotarios Christos, Chief Instructor Krav Maga. Ο Εκπαιδευτής Πρωτονοτάριος Χρήστος είναι Επικεφαλής Εκπαιδευτής του Κεντρικού Αρχηγείου Krav Maga Korydallos και ως μοναδικός υπεύθυνος για πτυχία, εκπαιδεύσεις, παραρτήματα δεν έχει καμία σχέση με καμία Ομοσπονδία. Έχει 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών, είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής Krav Maga απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ (Israeli Defence Forces).
Σχολή Kyokushin - Karate - Kick Boxing - Muay Thai - Yoga
Παλαιό Αγιονέρι, Γέφυρα Θεσσαλονίκης, 57011, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Αθλητικοί Σύλλογοι θα βρεις πληροφορίες για αθλητικούς συλλόγους σε Ελλάδα. Γυμναστικοί σύλλογοι, ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, σύλλογοι στίβου, υδατοσφαίρισης είναι συγκεντρωμένοι στην κατηγορία Αθλητικοί Σύλλογοι.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς